Giriş | |
|
|
|
11 Ağustos 2006; 22:14:48
|
|
|
arkladaşlar motorola'nın e770v modelini bilen var mı nasıl bir telefon ben de var şu anda ( ama kapandı) bilgilendirir misiniz? Türkiye de telefon daha satışa sunulmadı. yurt dışında satılan bir cihaz bu Ufaltılmış ön izleme resmi
Ekteki dosya (1)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deja_vu06 -- 11 Ağustos 2006; 22:30:28 >
|
|
|
|
|
5 Kasım 2006; 0:13:23
|
|
|
Ben kullanıyorum. 64K ekranı, iyi ses kalitesi, vga kamera ve mini sd yuvası var. 1 gb kart ile gayet hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Batarya telefonu fazla kurcalamazsan 2-3 gün gidiyor. Ele avuca gelen sağlam ve oturaklı bi telefon.
|
|
|
7 Kasım 2006; 20:16:58
|
|
|
ben de bir tek bende var sanıyodum sadece boyutları biraz büyük gibi geliyo bi de benimkinin kamerasında yazılım sorunu var sanıyorum bir çoğunda varmış.
|
|
7 Kasım 2006; 21:10:02
|
|
|
garip bir tel
|
|
7 Kasım 2006; 21:36:29
|
|
|
beyler konuyu hortlatmışsınız ben bu konuyu actıgımı bıle hatırlamıyorum yani. neyse telefon su anda bende değil n72 var bende. ama gercekten kullandıgım telefonlararasında gercekten guzel bır telefondu yanı. kamerasına bısey dıyemem ama sesı gercekten guzeldi
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|
|
|
|
|
8 Kasım 2006; 23:49:41
|
|
|
vay be eskı gunlerım aklıma geldı bırden ne telefondu bea. kayıt ıcın ne ugrasmıstım bu telefona. neyse sımdılık dursun bu telefon belkı eskı gunlere doneım yakın zamanda
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|
|
|
|
|
9 Kasım 2006; 13:24:19
|
|
|
değişik bir telefon
|
|
|
9 Kasım 2006; 13:35:21
|
|
|
bayagı bı degısık telefon ya ama dun geldı telefon ozlemısım uzun zamandır almamıstım elıme o yuzden garıpsedım ayarlarını falan unutmusum kullanmayı onu. su anda türkiye de yok ve gelmeyecek gıbı bısey galıba. ben alalı nerdeyse 6 7 ay oldu hala gelmedı motorolaya mail atacam acaba gelecek mi diye?
|
|
|
|
|
9 Kasım 2006; 21:27:30
|
|
|
Bu telefon gelirse anca vodafone ile birlikte gelir o da zor bi ihtimal. Kimsede olmayan bi telefonu kullanmak güzel birşey. Gören bu ne diyor
|
|
|
9 Kasım 2006; 21:37:33
|
|
|
bende de vodafone kilidi vardı kırdırdım 30 ytl sıkışmıştı sadece kırıldı. telefoncular bile abi bu ne diyolardı.
|
|
|
|
|
7 Ağustos 2007; 8:03:45
|
|
|
E770V'ye artık Itunes yükleniyor. Ben yükledim çok güzel oldu. Walkman serisinden farkı kalmadı.
|
|
|
29 Ağustos 2007; 16:49:13
|
|
|
Nerden itunes aldın bendede e770v var ama itunes bulamadım söylersen sevinirim
|
|
29 Ağustos 2007; 22:42:16
|
|
|
galiba almanyada fln var bu tel ? E770v
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olkancan -- 29 Ağustos 2007; 22:42:40 >
|
|
|
|
|
29 Ağustos 2007; 22:51:54
|
| | | |