Şimdi Ara

Microsoft'tan Steam Machine Yorumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Bildiğiniz gibi Steam Machine ile Valve, Microsoft'a iki farklı cepheden rakip olmaya hazırlanıyor. Windows için SteamOS ile, Xbox için ise Steam Machine ile rekabete hazırlanan Valve adına Microsoft tarafından yeni bir açıklama geldi.

Yaptığı açıklamalarda Xbox markasının ürün şefi Marc Whitten, "Bence markette her iki tarafa da yer var. Steam Machine'leri oturma odalarında görecek olmamız bizi pek endişelendirmiyor. Hayatta son yapacağımız şey Gabe Newell ile bir yarış içerisine girmek olurdu. O yarışın kazananı olmaz sanırım." sözlerine yer verdi.

Whitten'ın sözlerinin son kısımlarını bir şaka olarak da değerlendirebiliriz tabii. Takipçilerinin bildiği üzere Gabe Newell, 13 koca yılını Microsoft'ta geçirmiş bir isim.

• Sözlerin de korku hissettim sanki
  • Microsoft bundan sonraki konsoluna ve windowsuna isim aramasin.. isimler belli; xbox üç buçuk :D windows yusuf yusuf :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • "Hayatta son yapacağımız şey Gabe Newell ile bir yarış içerisine girmek olurdu. O yarışın kazananı olmaz sanırım."

Bu lafı şakasına söylemiş sanırım :D

• Helal be microsoft
  • korkuyom anne...
  • Microsoft hafif tırsmış. Temkinli yaklaşıyorlar. Eğer gerçekten SteamOS'u hezimete sokacaklarını bilselerdi daha meydan okuma tarzı bir açıklama gelirdi. Çünkü onlarda biliyor ki Windows platformunun oyun kısmını ayakta tutan ekip Valve.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deep Turkish web ten haber var
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O yarışın kazananı belli be gülüm. Oyunseverleri seven bir adam Gabe Newell. Amacı soymak olan biri değil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: maniague

O yarışın kazananı belli be gülüm. Oyunseverleri seven bir adam Gabe Newell. Amacı soymak olan biri değil yani.

Oyunseverleri seven adammış peh! hiç güleceğim yoktu.Esas soyguncunun babası valve
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: maniague<br><br>O yarışın kazananı belli be gülüm. Oyunseverleri seven bir adam Gabe Newell. Amacı soymak olan biri değil yani.</blockquote><br><br>Oyunseverleri seven adammış peh! hiç güleceğim yoktu.Esas soyguncunun babası valve

Steam = %100 ücretsiz üyelik
    SteamOS = %100 ücretsiz
    Steam Machine = Sınırlama ve kural koymadan tamamen üreticiye bağlı seçim

Konsolcu çocukların etekleri tutuşmuş her zamanki gibi.
  • quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: maniague<br><br>O yarışın kazananı belli be gülüm. Oyunseverleri seven bir adam Gabe Newell. Amacı soymak olan biri değil yani.</blockquote><br><br>Oyunseverleri seven adammış peh! hiç güleceğim yoktu.Esas soyguncunun babası valve

EA ve Activision dururken soyguncunun babası Valve yaptın ya ne diyem ben sana. Sanki adamlar her yıl traşlayıp oyun çıkarıyor.

• quote:

bunu alın burdan.

• microsoft aşığı felan değilim ama gidip bi linux kullanmanızı tavsiye ederim.

Küçük bir fan ayarını bile size işkenceye dönüştürebilen zilyon çeşit sürümü olan, her sürüm de ayrı sııntısı olan, her sürümdeki soruna üretilen çözümün ayrı bir soruna yola açtığı.. nese bu mesaj bitmez.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olamayı seven güzel son kullanıcı arkadaşlar, linux kullanmanızı tavsiye etmem şakaydı, bilgisayarınızı kendi ellerinizle parçalamamanız ve sağlığınız için uzak durun derim.

• Acaba Microsoft bunu nasıl bir ses tonuyla söylemiş merak ediyorum çünkü steam machine ile Xbox one kıyaslanamaz steam machine normal bir PC hep güncellenmesi gerek 1yıl sonra yeni ekran kartlari çıkıcak ve eskiyecek hem de fiyatı çok daha pahalı ve steam os linux tabanlı ve hala linüxe adam akıllı oyun çıkmıyo diye biliyorum çıkıyosada bir tek oyuncuların tercihi olur

• valve'ı severim ama bu sefer fena batırcak gibi

• valve elbet sende kapalı sistem bir machines yapacaksın. Os otursun hele bir.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan3191

microsoft aşığı felan değilim ama gidip bi linux kullanmanızı tavsiye ederim.<br><br> Küçük bir fan ayarını bile size işkenceye dönüştürebilen zilyon çeşit sürümü olan, her sürüm de ayrı sııntısı olan, her sürümdeki soruna üretilen çözümün ayrı bir soruna yola açtığı.. nese bu mesaj bitmez.<br><br>Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olamayı seven güzel son kullanıcı arkadaşlar, linux kullanmanızı tavsiye etmem şakaydı, bilgisayarınızı kendi ellerinizle parçalamamanız ve sağlığınız için uzak durun derim.

Bi yerde sana hak veriyorum ama bazı şeyler değişken . Örneğin ben bilgisayarımda hem ubuntu hem windows kullanıyorum eğer oynamayacaksam windowsa genelde girmiyorum . Ama ben bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim bilgisayar konusunda tecrübeli sayılırım bir sorun çıkarsa kendim çözmek için binbir şekilde çözüm üretebilirim . Ama benim lisedeki özel ders hocamın (kendisi 40 lı yaşlarında hacettepe matematik mezunu) annesi bilgisayarda linux kullanmaya alışmış . Linuxten başka işletim sistemi kullanamıyor kadın . Yani bir terde alışkanlık diyebiliriz .

İkinci olarakta ben Avea'nın moıbil modemini aldığımda windowsa kurmaya çalışırken binbir sorunla karşılaştım ekran hiçbir yönerge göremeden tamamen deneme yanılma ile tab+enter yapa yapa görüntüsüz olarak programını kurmayı başardım fakat linuxe taktığımda ubuntu otomatik olarak benden harici kurulum bile istemeden internete bağlandı mobil modemle . Yani herşeye tek açıdan bakmamak lazım . İnsanlarl linux e yönelir yapımcılarda bu potansiyeli fark ederse ben inanıyorum ki linux hızlı bir patlamaya yaşayacak steam sayesinde

• Bsc 19.49 daki sen neyin kafasindasin ya ?
    Konsolcularin eteği tutusmadi adam doğru diyor pc sahibi olmak zaten ozgurce istedigin donanima sahip olmak değilmi ?
    Su steam os resmen pc oyuncularini konsol oyuncusu moduna sokmaktan başka birşey değil.
    Hani pc sahipleri konsola karsiydi şimdi niye konsol gibi belirli özelliği olan bir makineye para vermek mantiksizlik.
    Ha diyelim yanlış konuşuyorum peki bu steam machine in ulkemizdeki veya dunyadaki casper lenovo samsung vs vs firmalarin çeşitli ozelliklerde sunmasindan ne darki varki göz boyamak için linuxu programlayip steam os diye milkete kakalayacaklar.
    Pc kullaniyorsan konsola karsiysan konsol gibi firmalarin istedigi ozellikteki cihazina para verip almak konsol almaktan hiç bir farki yok.
    Pc kulkanicilari konsolcu olucak ateam machine ile gercekleri goremiyorlar :)

• quote:

Soytarı seni

• quote:

İndirim dönemlerimde %75-%80 indirimle oyun satınca cüzdanlarımızın boşalmasını kastediyorsan, evet esas soyguncu Valve.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.