Şimdi Ara

İndirilebilir En İyi 10 Oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koskoca bir nesli geride bırakırken akıllarda sadece büyük bütçeli yapımlar mı kalıyor? Düşük boyutlu, düşük bütçeli ama oyun dünyasına yeni heyecanlar katan yapımlar da olmadı mı? İşte geride bıraktığımız dönemde boy göstermiş, pek çok oyuna da ilham olmuş indirilebilir en iyi 10 yapım!

• Güzel çalışma olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl oldu 2014 hala VideoBulunamadı hatalarını.. başka videolar açıldığı zaman playerın dandikliğinden kaynaklı sıkıntıları yaşamaya devam ediyoruz... düzeltin artık şunları lütfen.
  • Anasayfa da yok haber bilgin olsun reyiz

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben bu listeye Dont Starve ve terraria yı da eklerdim :)

• Walking dead episodes kadar sıkıldığım bi oyun olmamıştı hani para vermesem yarıda bırakır oynamazdım bile. Lokantada bi yemek sipariş edersin bu neymiş bi tadına bakayım diye ilk defa deniyorsundur beğenmemişsindir paran boşa gitmesin diye zorla yersin ya aynı o hesap işte. Hatta Hayatım boyunca o kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum. Çatlamıştım resmen. Afakanlar basmıştı. Tek istediğimde öve öve bitirilemeyen şöyle muhteşem böyle harika diye göklere çıkarılan meşhur dramını vermesiydi bırakın üzmeyi o dramı veremedi bile. AFTER STORY nin milyarda biri seviyesinde dramı olmayan hatta AFTER STORY ile en iyi olduğu söylenilen dram yönünden kıyaslanması bile başlı başına AFTER STORY e hakaret olan bi yapım. USHIO dururken kim naptın Clementine i.

• Don't starve bu listeyi hak etmiyor mu? Sonda bile ismi söylenmedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Limbonun yeri bende ayrı

• listeyi beğendim.
  • abi şu sitenin en iyi editörü talha aynacıdır ya...
  • Videoyu düzeltseniz?
  • Emeğinize sağlık çok güzel hazırlamışsınız. Bağımsız oyunların da değerini görmüş olduk birkez daha.

• 1. Evoland
    2.Don't Starve
    3.Journey
    4.The Stanley Parable
    5.The Walking Dead
    6.Limbo
    7.Brothers:A Tale of Two Sons
    8.Bastion
    9.Rain
    10.Mark of The Ninja

Atladığım oyunlar olabilir tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 12 Ocak 2014; 15:57:43 >
  • Limbo der giderim atmosferi yeter

• Talha Aynacı'nın video sunumları gerçekten çok başarılı tarzı çok hoşuma gidiyor.6 numaradaki oyunu Shank e benzettim grafik ve fizik olarak

• Brother a tale of two sons ın olamaması büyük eksiklik listede

• The walking dead listedeki ismini hak ediyor yani o oyunu oynarken kendini kaptırıp gidiyorsun oyunun sonunda ağlamıştım grafik olmadan neler yapılabileceğini gösteriyor teelite games bu duyguları yaşatabiliyorsa bence iyi bir oyundur en azından her sene kendini tekrar eden yapımlar gibi değil.Zaten teelite gamesin her oyunu heyecan verici sürekleyici the wolf among us olsun oda öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

The walking dead listedeki ismini hak ediyor yani o oyunu oynarken kendini kaptırıp gidiyorsun oyunun sonunda ağlamıştım grafik olmadan neler yapılabileceğini gösteriyor teelite games bu duyguları yaşatabiliyorsa bence iyi bir oyundur en azından her sene kendini tekrar eden yapımlar gibi değil.Zaten teelite gamesin her oyunu heyecan verici sürekleyici the wolf among us olsun oda öyle.

Valla bende sırf o dramı için oynayim dedim ama etkilemedi bile. AFTER STORY yi izlemeseydim belki beğenirdim. AFTER STORY yi izleyip üstüne oynayınca bu mu dram dedim?

• Site bana hata oldu hacı dedi ama mesajı göndermiş,niye silinmiyo bu ? başka konulardaki mesajım siline biliyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CommandPrompt -- 12 Ocak 2014; 16:24:45 >
  • Don't Starve kesinlikle olmalıydı

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.