Şimdi Ara

Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 gb ram li oyunları Yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar .Oncelikle konu alıntıdır.Konunun asıl sahibi olan Wantto ya teşekkür ediyoruz.Başlayalım

Bir 512 Mb Ramli Lumia Cihaza Sahipsiniz. Cihazınıza Subway Surfers Veya Temple Run Brave Falan Kurmak İstiyorsunuz. Veya Crackli App’ler Kurmak İstiyorsunuz. İnternette WP İçin .APK Türü Dosyalar Aramaya Başladınız. .Xap Dosyaları Buldunuz Fakat Kuramıyorsunuz. Bu Yazıyı .Xap Yükleme Ve Ücretsiz Geliştirici Hesabı Almayı Anlatacağım. Unutmayınız Ki Bu İşlemler Cihazınızı Garantiden Çıkarabilir.

1.Adım (Gerekli Dosyalar);
    Not; Bu İşlemlerin Yapılabilmesi İçin Sistemde Windows 8 X64 Kurulu Olmalıdır…
    Windows Phone SDK 8.0’ı İndiriyoruz;
    Go.Microsoft.Com/Fwlink/?Linkıd=257234
    Windows Phone Power Tools’u İndiriyoruz;
    http://wptools.codeplex.com/

2.Adım (App Studio);
    İnternette Araştırıldığında WP Cihazı Unlock Etmek İçin Bir Windows Phone Developer Hesabına İhtiyacımız Var Fakat Denemelerime Göre App Studio Hesabının Bir WP Cihazı Unlock Yapabileceğini Görüdüm. Bu Adımda App Studio Hesabı Alacağız…
    Cihazına App Studio Hesabı İle Gdr3 Preview Yüklemiş Olanların Bu İşlemi Yapmasınza Gerek Yoktur.
    1-İlk Olarak Http://Apps.Windowsstore.Com/ Sitesine Giriyoruz…
    2-Sitedeki Start Building Tuşuna Basıyoruz…
    3-Microsoft Hesabımız İle Giriş Yapıyoruz…
    4-Ekrana Gelen Bilgi Erişim İsteğini Onaylıyoruz…
    5-Kutucuğu İşaretleyip Onaylıyoruz…
    6-App Studio Hesabımızı Aldık…

3.Adım (SDK 8.0);
    Şimdi Gelelim Cihazımızı Unlock Etmek İçin Gerekli Olan Yazılıma. 1.Adımda İndirmiş Olduğumuz SDK 8.0’ı Bilgisayarımıza Kuruyoruz. Programın Kurulabilmesi İçin Bilgisayarımızın Kesinlikle Windows 8 Olması Gerekiyor.
    Program Kurulduğunda;
    1-Windows Phone Developer Registration Adlı Yazılımı Açıyoruz.
    (Bundan Sonraki İşlemler Cihazın Garantiden Çıkarabilir, Cihaz Daha Sonra Unlock Yapılabilir.)
    2-Cihazımı USB Kablo İle Bilgisayarımıza Bağlıyoruz.
    3-Cihazımın Ekranı Açık Olmalı.
    4- Açtığımız Programdaki En Alt Sağdaki Register Tuşuna Basıyoruz.
    5-Program Microsoft Hesabımız İle Oturum Açmamızı İstiyor.
    6-Oturum Açıktan Sonra Status Kısmında Başarılı Yazıyor İse Cihazımız Unlock Olmuştur.
    4.Adım (App Deloyment);
    Cihazımı Unlock Ettik. Cihaza Crackli App Veya 1 GB Bellek Gerektiren Oyun Veya Program Kurmak İstiyoruz. 1.Adımda İndirdiğimiz WP Power Tools Programını Açıyoruz.
    1- Cihazımızı USB İle Bilgisayara Bağlıyoruz. Ekran Açık Olmalı.
    2- Bilgisayarımızda Bulunan .Xap Dosyasını Browse Tuşu İle Gösterizyoruz.
    3- Install Tuşuna Basıyoruz. Yükleme Süresi Oyunun Büyüklüğüne Göre Değişiyor.

W7 veya 32 bite SDK kurma:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2422751

oyun xaplarını googleda arayarak bulabilirisinz

YÖNTEM KESİNLİKLE ÇALIŞIYOR

UYARI:TELEFONUNUZ GARANTİ DIŞI KALABİLİR.SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM.

• MERHABA ARKADAŞLAR

Ben telefonumu unlock ettim çince bir program ile adı aiyungyong tu sanırım.Unlock ettikten sonra bilgisayarıma power tools yuklemeye çalıştım yuklenmedi.visual studio illetrop mu ne yuklu olması gerkiyor hatası alıyorum lutfen biri yardım edebilir mi_
  • Kul hakkı kul!

Öte dünya da kazığı yiyecen bir tarafına. Millet o kadar emek veriyor uğraşıyor. İstediği de abartısız rakamlar. Sen de burda unlock munlok bilmemne. Ayıp be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cullukahmet

Kul hakkı kul!

Öte dünya da kazığı yiyecen bir tarafına. Millet o kadar emek veriyor uğraşıyor. İstediği de abartısız rakamlar. Sen de burda unlock munlok bilmemne. Ayıp be.

Aynen katılıyorum kardeşime.
  • Unlock yapmak gibi bir niyetim yok.Zaten sırf bunun için kredi kartı çıkartıyorum.Ama aklıma takılan bir şey var.Unlock yapılıp oyun indirince kasma sorunları gidiyormuş.Telefonuma gta san andreas almayı düşünüyorum.Unlock olmadan kasar mı?Unlock edilse kasma problemi gider mi ? (lumia 1520)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walter White

Merhaba arkadaşlar .Oncelikle konu alıntıdır.Konunun asıl sahibi olan Wantto ya teşekkür ediyoruz.Başlayalım

Bir 512 Mb Ramli Lumia Cihaza Sahipsiniz. Cihazınıza Subway Surfers Veya Temple Run Brave Falan Kurmak İstiyorsunuz. Veya Crackli App’ler Kurmak İstiyorsunuz. İnternette WP İçin .APK Türü Dosyalar Aramaya Başladınız. .Xap Dosyaları Buldunuz Fakat Kuramıyorsunuz. Bu Yazıyı .Xap Yükleme Ve Ücretsiz Geliştirici Hesabı Almayı Anlatacağım. Unutmayınız Ki Bu İşlemler Cihazınızı Garantiden Çıkarabilir.

1.Adım (Gerekli Dosyalar);
    Not; Bu İşlemlerin Yapılabilmesi İçin Sistemde Windows 8 X64 Kurulu Olmalıdır…
    Windows Phone SDK 8.0’ı İndiriyoruz;
    Go.Microsoft.Com/Fwlink/?Linkıd=257234
    Windows Phone Power Tools’u İndiriyoruz;
    http://wptools.codeplex.com/

2.Adım (App Studio);
    İnternette Araştırıldığında WP Cihazı Unlock Etmek İçin Bir Windows Phone Developer Hesabına İhtiyacımız Var Fakat Denemelerime Göre App Studio Hesabının Bir WP Cihazı Unlock Yapabileceğini Görüdüm. Bu Adımda App Studio Hesabı Alacağız…
    Cihazına App Studio Hesabı İle Gdr3 Preview Yüklemiş Olanların Bu İşlemi Yapmasınza Gerek Yoktur.
    1-İlk Olarak Http://Apps.Windowsstore.Com/ Sitesine Giriyoruz…
    2-Sitedeki Start Building Tuşuna Basıyoruz…
    3-Microsoft Hesabımız İle Giriş Yapıyoruz…
    4-Ekrana Gelen Bilgi Erişim İsteğini Onaylıyoruz…
    5-Kutucuğu İşaretleyip Onaylıyoruz…
    6-App Studio Hesabımızı Aldık…

3.Adım (SDK 8.0);
    Şimdi Gelelim Cihazımızı Unlock Etmek İçin Gerekli Olan Yazılıma. 1.Adımda İndirmiş Olduğumuz SDK 8.0’ı Bilgisayarımıza Kuruyoruz. Programın Kurulabilmesi İçin Bilgisayarımızın Kesinlikle Windows 8 Olması Gerekiyor.
    Program Kurulduğunda;
    1-Windows Phone Developer Registration Adlı Yazılımı Açıyoruz.
    (Bundan Sonraki İşlemler Cihazın Garantiden Çıkarabilir, Cihaz Daha Sonra Unlock Yapılabilir.)
    2-Cihazımı USB Kablo İle Bilgisayarımıza Bağlıyoruz.
    3-Cihazımın Ekranı Açık Olmalı.
    4- Açtığımız Programdaki En Alt Sağdaki Register Tuşuna Basıyoruz.
    5-Program Microsoft Hesabımız İle Oturum Açmamızı İstiyor.
    6-Oturum Açıktan Sonra Status Kısmında Başarılı Yazıyor İse Cihazımız Unlock Olmuştur.
    4.Adım (App Deloyment);
    Cihazımı Unlock Ettik. Cihaza Crackli App Veya 1 GB Bellek Gerektiren Oyun Veya Program Kurmak İstiyoruz. 1.Adımda İndirdiğimiz WP Power Tools Programını Açıyoruz.
    1- Cihazımızı USB İle Bilgisayara Bağlıyoruz. Ekran Açık Olmalı.
    2- Bilgisayarımızda Bulunan .Xap Dosyasını Browse Tuşu İle Gösterizyoruz.
    3- Install Tuşuna Basıyoruz. Yükleme Süresi Oyunun Büyüklüğüne Göre Değişiyor.

W7 veya 32 bite SDK kurma:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2422751

oyun xaplarını googleda arayarak bulabilirisinz

YÖNTEM KESİNLİKLE ÇALIŞIYOR

UYARI:TELEFONUNUZ GARANTİ DIŞI KALABİLİR.SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM.

Garantiden çıkarmaz. Konu zaten var. Geniş anlatımıyla birlikte bulunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scourgeofgod28

Unlock yapmak gibi bir niyetim yok.Zaten sırf bunun için kredi kartı çıkartıyorum.Ama aklıma takılan bir şey var.Unlock yapılıp oyun indirince kasma sorunları gidiyormuş.Telefonuma gta san andreas almayı düşünüyorum.Unlock olmadan kasar mı?Unlock edilse kasma problemi gider mi ? (lumia 1520)

Öyle bir şey yok. Lumia 520 için falan geçerli. Fix edilmiş sürümü ve kasan sürümleri mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.