Şimdi Ara

GTA V Haritası, GTA IV'e Modlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Bildiğiniz gibi Rockstar Games şimdilik Grand Theft Auto V'i PC'ye duyurmadı. Rockstar GTA V'i PC'ye getirir mi, ne zaman getirir bilemiyoruz fakat bu görevi mod yapımcıları seve seve üstlenmiş görünüyor.

Hatırlarsanız daha önce JulioNiB isimli mod yapımcısı, GTA V'in karakter değiştirme ve karakter yetenekleri gibi özelliklerini GTA IV'e aktarmıştı. Şimdi ise başka mod yapımcıları, GTA V'in Los Santos'unu GTA IV'e uyarladı. Şu an için haritanın yapımı devam ettiğinden dolayı aşağıdaki videolarda boş caddeleri, renksiz binaları görebilirsiniz. Ancak yine de ortada büyük bir iş bulunuyor. Mod ne zaman hazır hale gelir bilemiyoruz. Daha fazlası için GTA4-Mods.com'u takip edebilirsiniz.

• Rockstar bu mod yapımcılarını işe alsaydı gta VI yı çıkarmıştı şimdi.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu mod yapımcıları bunları yapmaya devam ederse Rockstar GTA V'i PC'ye hiç çıkarmayacak ,zaten oyunun her haltını GTA IV'e modladılar gerek yok oyunun çıkmasına diye

• Valla çok güzel modlar var ama yükleyemedim hiçbirini aslında şu modları steamworkshop gibi bişeyde çıkarsalar çok güzel olur direk indirebiliriz bizde :S

• quote:

Orijinalden alıntı: FOX-BytkN

Valla çok güzel modlar var ama yükleyemedim hiçbirini aslında şu modları steamworkshop gibi bişeyde çıkarsalar çok güzel olur direk indirebiliriz bizde :S

GTA IV için gelir mi bilmem ama GTA V PC'ye de çıkarsa büyük ihtimal Workshop desteği olur. Belki oyun çıktığı gibi olmaz ama bir süre sonra mutlaka bu desteğin verileceğini düşünüyorum. GTA IV için zilyon tane mod yapıldı ve artık Rockstar bu modlara erişimi daha kolaylaştırmak isteyecektir. Sonuçta bu modlar sayesinde oyunları yıllarca eskimeden oynanmaya devam ediyor. Sırt çevireceklerini düşünmüyorum.

• Güzel ancak orijinal oyunun zevkini hiçbir zaman veremez bu modlar.
  • GTA IV'ün iç karartıcı renk paletiyle olmamış:( Arkadaş haklı ayrıca GTA V'in yerini asla tutamaz :(
  • Son derece başarısız olmuş. GTA IV olduğu gibi , GTA V olduğu gibi güzeldi gayet bence. Hiç gerek yok bunlara :)

• quote:

Orijinalden alıntı: deebrown

Son derece başarısız olmuş. GTA IV olduğu gibi , GTA V olduğu gibi güzeldi gayet bence. Hiç gerek yok bunlara :)

Hadi ordan fanboy kardeşim az ileri git.

Adamlar tüm haritayı yapmış baya da benziyor.GTA 5'i oynadım PS3'te. farkı yok denecek kadar iyi yapmışlar harita modellemesini.

Emeğe saygı
  • ROCKSTARIN 7 SENEDE YAPTIĞI HARİTAYI ADAMLAR 4-5 AYDA YAPMIŞLAR :D NEKADAR İYİ BİLMİYORUM AMA GAYET BAŞARILI GÖREVİN İŞLEYİŞİ NASIL OLCAK BİLİNMİYOR BİRDE GÖRDÜĞÜM KADARIYLA HARİTADA HİÇ İNSAN YOK :D
  • pc cilerin hali nolcak bilmiyorum :D

• Rockstar'dan daha hızlı yapmış diyen arkadaşlar R* bu haritayı 0dan yarattı.Mod yapımcıları ise ellerinde olan haritayı GTA IV'e uyarladılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

ROCKSTARIN 7 SENEDE YAPTIĞI HARİTAYI ADAMLAR 4-5 AYDA YAPMIŞLAR :D NEKADAR İYİ BİLMİYORUM AMA GAYET BAŞARILI GÖREVİN İŞLEYİŞİ NASIL OLCAK BİLİNMİYOR BİRDE GÖRDÜĞÜM KADARIYLA HARİTADA HİÇ İNSAN YOK :D

Yalnız Rockstar 7 yılda tasarımını da yaptı. Onlar tasarımını yapmadan hazır harita üzerinden yapıyorlar. Birde internette büyük yazmaman gerektiğini öğrenemedin sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>ROCKSTARIN 7 SENEDE YAPTIĞI HARİTAYI ADAMLAR 4-5 AYDA YAPMIŞLAR :D NEKADAR İYİ BİLMİYORUM AMA GAYET BAŞARILI GÖREVİN İŞLEYİŞİ NASIL OLCAK BİLİNMİYOR BİRDE GÖRDÜĞÜM KADARIYLA HARİTADA HİÇ İNSAN YOK :D</blockquote><br><br>Yalnız Rockstar 7 yılda tasarımını da yaptı. Onlar tasarımını yapmadan hazır harita üzerinden yapıyorlar. Birde internette büyük yazmaman gerektiğini öğrenemedin sanırım.

gta 5 in dosyalarına erişebildilerse zaten her gta oyunu modlana bilir geliyordu eğer öyle buldularsa dosyaları işleri çok kolay olmuştur düzenlemeden direk oyuna koyarsın. sanmıyorum bu kadar detaylı yapabileceklerini.

• GTA IV'ün iç karartısı renkleriyle olmamış demişsiniz, doğrudur. Ama bu modu bir de icenhancer moduyla birleştirirseniz tadından yenmez ohh mis.

• GTA IV'te niye renkler soluk ve gerçekdışı duruyor hala anlamış değilim.Güneşten gelen renk sarımsı değil de daha çok koyu turuncu.Gerçekten çok rahatsız edici bir durum ayrıca bazıları icenhancer kullanın demiş.Arkadaş GTA IV'ün normal versiyonu bile optimizasyon özürlü kimileri zor oynuyor herkes icenhancer yükleyemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: deebrown<br> <br> Son derece başarısız olmuş. GTA IV olduğu gibi , GTA V olduğu gibi güzeldi gayet bence. Hiç gerek yok bunlara :)<br> </blockquote><br> Hadi ordan fanboy kardeşim az ileri git.<br> <br> Adamlar tüm haritayı yapmış baya da benziyor.GTA 5'i oynadım PS3'te. farkı yok denecek kadar iyi yapmışlar harita modellemesini.<br> <br> Emeğe saygı

Yahu sen gibiler de olmasa gülemeyeceğiz valla. Fanboyluğa getirmişsin mevzuyu hemen aşmalısın bunları. Ben GTA IV'ü PC'de oynadım , GTA V'ide PS3'ümde. IV PS3'te oynanamıyacak derecede çamurdu neredeyse çünkü. Lakin sen direk fanboy diyerek noktayı koymuşsun. Enteresan. Bu adamlar real firmadalardan daha iyi iş çıkarıyor olsa gerek sana göre. Herşeyden önce ben bu tarz modları gereksiz buluyorum ve her iki oyununda sade olan halinin daha güzel olduğunu savunarak fikrimi belirttim. Sen beğenmiş olabilirsin onada eyvallah. Sen ''fanboy'' durumunda olup gocunuyorsun belki de PS3'de oynadım dediğin halde oynamayıp PC'ye çıkmasını beklerken. Bu anlık çıkışından bu geldi benim aklıma çünkü. Kim bilir?

• işte rockstar gta 5 i pc ye bu yüzden duyurmayabilir. ben pc oyuncusuyum, konsolum da yok ama rockstar gta 5 i pc ye duyurmayabilir buna hazırlıklı olun. al işte adamın el emeği göz nurunu abudik gubidik bi modla mahvediyosun, adam şimdi bunu pc ye çıkarmazsa adamı suçlayamazsın, ayrıca milyonları bulan korsanı da cabası. kesin konuşmak istemiyorum ama gerçekçi bakarsak rockstar gta 5 i pc ye çıkarmayabilir, en son max payne de pc yi denediler onda da korsanı yenemediler, bu sefer hiç riske atmayabilirler. ayrıca rockstar ın sony den para elde ettiği de bilinen bir şey bunu unutmayın
  • Böyle iğrenç bir modelleme görmedim. GTA V'in kalitesinin yanına dahi yaklaşamaz. Bu modu yükleyen veya videoyu izleyen PC'ciler, bekleyin, PC'ye çıktığında bana hak vereceksiniz.

• GTA V PC'ye çıkmadan adamlar kendisi yapıyor oyunlarını :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.