Şimdi Ara

Dropbox'un hacker saldırısına uğradığı iddia ediliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Dropbox'un hacker saldırısına uğradığı iddia ediliyor





    İnternetin en büyük bulut depolama platformlarından Dropbox, dün uzun bir süre erişime kapandı ve bu süreç esnasında da iki hacker Twitter hesabından platforma saldırdıklarını duyurdu.




    Dropbox her ne kadar rutin bir iç güncelleme yaşandığını ve kesintinin bu nedenle olduğunu belirtse de hacker'lar bu kez çaldıklarını iddia ettikleri kullanıcı email adreslerini internette paylaştı.




    Dropbox halen yaşananların bir aldatmaca olduğu konusunda ısrarcı ve ve site yeniden erişime açılmış durumda. Ancak gerçekten bir hacklenme olayı var mı yok mu şu an için belirsiz. Zira her iki taraf da kendi açısından haklı olduğunu iddia ediyor. Bununla birlikte kullanıcıların şifrelerini değiştirmeleri öneriliyor. 

     

     




  • dropbox u sadece resim atmak için kullanıyorum içerisinde dosya tutmuyorum bu aralar. tutmadığım da iyi olmuş. gerçi tutsam ne olack. çekyatta yatan dayımın resmini çalıp ne yapacaklar
  • Adece ddos saldirisi yapmislar ve caldiklarini iddaa etmisler. Twitterlarinda yazdiklarina gore de forum donanim dahil butun internet habercilerini trollemisler :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kule_genclik -- 11 Ocak 2014; 23:08:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalaaaan yalaaaan
  • yaptıkları açıklama çok komik: "rutin bir iç güncelleme yaşandığını.." buna inanmam için aptal olmam gerek. ki eğer böyle bişey olacak olsa dropbox kendi aptal demektir.
  • Salla ya kullanmaya devam zaten gizli dosyalarimi ne aticam internet ortamina. Evde hdd ye atarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalınmasından korkacağınız kadar önemli bir dosyayı internete hiçbir şekilde ulaştırmamanız lazım, dropbox sadece bunlardan birisi. Mailden bile uzak tutmak lazım.
    Kişisel dosyalarınız ancak çok özel ve önemli olmadığı sürece internette saklanabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.