Şimdi Ara

Sapphire R9 280x Vapor-x oc İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
9.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kart manyak ötesi çıktı az önce aldım kargodan hemen taktım :) şu anda 1.2 voltaj ile değerlerim:

1250 / 1800

bu ne arkadaş ..daha da gideceğe benziyo voltaj arttırdıkça ve ısılar da süper maksimum 65 gördüm

çok fark etti valla hd 7950 den sonra battlefield ta 70 fps altına inmiyor son ayarlarda :)

EDİT:

1240 / 1800 son stabil değerler :)

buyurun HEAVEN 4 EXTREME HD BENCHMARK sonuçlarım:

Unigine Valley Extreme Hd benchmark testi yaptım buyurun sonuçlar:

1240/1800 ayarlarında alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 11 Ocak 2014; 16:21:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• standart hızda ve oc li hali le 3d mark test sonuçlarını paylaşda bakak
  • Hayırlı olsun ne diyelim, güle güle kullan
  • Bu şans bende olsa 12 ay taksit kalkmazdı Şaka bir yana harika kartmış hayırlı olsun
  • Asus nasıl çıkıcak merak ediorum
  • THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    hocam siege of shangai mapında 10 dk fraps benc yapıp sonucu burada paylasabilirmisin bina yıklıma anında yanında olursan iyi olur çünkü fpsyi sömürüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 290 Sapphire
    5 yıl önce açıldı
    Gtx 760-Sapphire HD7950
    10 yıl önce açıldı
    Sapphire R9 270x dual tertemiz
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birkaç benchmark ve hızların görülebileceği bir ss eklerseniz dahada manyak olur.

• GPU-z ile ASIC değerine bakar mısın? %120 civarında olmalı.

3dmark11

3dmark2013

unigine heaven

catzilla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 9 Ocak 2014; 20:52:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCovboy

Bu şans bende olsa 12 ay taksit kalkmazdı Şaka bir yana harika kartmış hayırlı olsun

Bu taksit olayı tüm elektronik ürünlerde mi? Sadece telefonda değil mi ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

Bu şans bende olsa 12 ay taksit kalkmazdı Şaka bir yana harika kartmış hayırlı olsun

Elektronik'de 9'a düşüyor 1 Şubat'tan itibaren.

9 taksit ideal bence.

@THEKNIGHT
    Default vs O.C. değerleri ile kıyaslamalı şekilde tablo ekler misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

quote:

Elektronik'de 9'a düşüyor 1 Şubat'tan itibaren.

9 taksit ideal bence.

@THEKNIGHT
    Default vs O.C. değerleri ile kıyaslamalı şekilde tablo ekler misiniz ?

9 da iyiymiş. Çok sorun çıkmaz toptan sistem almadıkça. Teşekkür ederim.

• beyazgomlek nickli arkadas ram hizini 1925 yapip 3dmark gostermisti yanilmiyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 9 Ocak 2014; 21:13:13 >
  • Sosisli Süt kullanıcısına yanıt
    Şans yok. Ben toptan dizicektim. Bütçede 4300 civarıydı yazın alacaktım. Al işte şimdi yandık ya
  • quote:

Şans yok. Ben toptan dizicektim. Bütçede 4300 civarıydı yazın alacaktım. Al işte şimdi yandık ya

Teker teker al? Şimdi CPU'yu al, bütçen rahatlasın, 2 ay sonra anakart al, 3 ay sonra GPU al. Uzay montaj yapabilirsin bir süre, sonra kasa alırsın. Bilemem ki, 9 ay azımsanmayacak bir süre değil. Biraz daha kemer sıkman gerekecek, biraz birikmiş paran varsa, taksitin üstüne azar azar takviye yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

Arkadaşlar kart manyak ötesi çıktı az önce aldım kargodan hemen taktım :) şu anda 1.2 voltaj ile değerlerim:

1250 / 1800

bu ne arkadaş ..daha da gideceğe benziyo voltaj arttırdıkça ve ısılar da süper maksimum 65 gördüm

çok fark etti valla hd 7950 den sonra battlefield ta 70 fps altına inmiyor son ayarlarda :)

Neyle test ettinde sıcaklık 65 derece gördün merak ettim... Sen furmark açıp bir ss koyda biz bakalım sıcaklıklara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 9 Ocak 2014; 21:50:31 >

• THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    Vaybe çok iyimiş hayırlı olsun, güle güle kullan.1.3 volt ile 1300 görür o zaman.Testleri ne zaman yapıp koyucaksın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

Vaybe çok iyimiş hayırlı olsun, güle güle kullan.1.3 volt ile 1300 görür o zaman.Testleri ne zaman yapıp koyucaksın?

1.3 voltu deneyecem birazdan hocam. testleri de boş zamanda yapacam hemen :)
  • quote:

quote:

Teker teker al? Şimdi CPU'yu al, bütçen rahatlasın, 2 ay sonra anakart al, 3 ay sonra GPU al. Uzay montaj yapabilirsin bir süre, sonra kasa alırsın. Bilemem ki, 9 ay azımsanmayacak bir süre değil. Biraz daha kemer sıkman gerekecek, biraz birikmiş paran varsa, taksitin üstüne azar azar takviye yapabilirsin.

Maalesef teker teker alma şansım yok. Liseye geçicem seneye. Bu sene burs kazandım. Ordan gelicek 800 lira bende 3500 lira babamda. Bilmiyorum yaz gelsin her şey netleşir inşallah

• quote:

quote:

quote:

Maalesef teker teker alma şansım yok. Liseye geçicem seneye. Bu sene burs kazandım. Ordan gelicek 800 lira bende 3500 lira babamda. Bilmiyorum yaz gelsin her şey netleşir inşallah

Hadi bakalım. Umarım her şey gönlünüzce olur.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.