Şimdi Ara

CES 2014: Gigabyte, üçü bir arada yapıda kullanılabilen U21MD bilgisayarını tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj





  • CES 2014: Gigabyte, üçü bir arada yapıda kullanılabilen U21MD bilgisayarını tanıttı



     

    Farklı ihtiyaçlara yönelik olarak ürün gamını genişletmeye devam eden firmalardan Gigabyte, tablet, dizüstü ve masaüstü olarak üçü bir arada yapıda kullanılabilen U21MD bilgisayarını kullanıcıların beğenisine sundu.

     

    Hareketli bir gövde yapısıyla hazırlanan Gigabyte U21MD, norma şartlarda dizüstü bilgisayar, ekran döndüğü zamanda tablet ve D21 model isimli stand ünitesiyle ise dizüstü bilgisayar formunda kullanılabiliyor. Teknik olarak 11.6-inç 1366 x 768 piksel çoklu dokunmatik ekran ile hazırlanan ve gücünü dördüncü jenerasyon Intel Core i5-4200U Haswell ya da Pentium 3558U işlemci seçeneklerinden ve 1TB ya da 256GB SSD depolama birimlerinden alan bilgisayar, bünyesinde USB 3.0 / 2.0, D-sub, HDMI ve RJ45 portlarını barındırıyor. 298 x 226.4  x 20 mm boyut ve 1,39 kg ağırlık değeriyle gelen Gigabyte U21MD, isteğe bağlı olarak arka aydınlatmalı klavye ile satın alınabiliyor. D21 stand ünitesi üzerinde ise ekstra olarak USB 3.0 / 2.0, HDMI 1.4a, RJ45 ve ses portları yer alıyor.

     

    Gigabyte'ın yeni bilgisayar modeli U21MD'in resmi satış fiyatı ve çıkış tarihi hakkında ise bir bilgi henüz bulunmuyor.


     CES 2014: Gigabyte, üçü bir arada yapıda kullanılabilen U21MD bilgisayarını tanıttı

     









  • Gigabyte'ın ürünleri neden ülkemizde satılmazki..O kadar sağlam oyuncu dizüstüleri varki şahane..hem ince hemde performanslı deneme şansım olmuştu ve hayran kalmıştım bir önce haberi çıkan Nvidia 765M sli modelide süper..keza tasarım harikası soğutma performansıda mükemmel..Türkiye'ye de gelmesi lazım artık gigabyte markasının.bir kaç modeli var dizüstü olarak ama iş görmez cinsten.Yurtdışı fiyatlarıda çok uygun en azından Msi,Asus,Monster ve Alienware gibi markalar (Gamer Series) arasında sıkışıp kalmayız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssbrutality

    Gigabyte'ın ürünleri neden ülkemizde satılmazki..O kadar sağlam oyuncu dizüstüleri varki şahane..hem ince hemde performanslı deneme şansım olmuştu ve hayran kalmıştım bir önce haberi çıkan Nvidia 765M sli modelide süper..keza tasarım harikası soğutma performansıda mükemmel..Türkiye'ye de gelmesi lazım artık gigabyte markasının.bir kaç modeli var dizüstü olarak ama iş görmez cinsten.Yurtdışı fiyatlarıda çok uygun en azından Msi,Asus,Monster ve Alienware gibi markalar (Gamer Series) arasında sıkışıp kalmayız.

    Ürünler (hepsi olmasa da) ülkemizde satışta. P34G, P25K, P25W şuan için stoklarda var




  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Dostum,Bilmiyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.