Şimdi Ara

twitterda takipçi oluşturma nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben bu twiter işini bir türlü çözemedim. hadi facebookta arkadaşlık teklifi gönderiyorsun. ama twitterda ünlü birisi değilsen insanlar seni neden takip etsin. normal kullanıcılar neden twit atar, bunları kim takip eder.



  • Karşılıklı takip var , hileleri var .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evkolay

    ben bu twiter işini bir türlü çözemedim. hadi facebookta arkadaşlık teklifi gönderiyorsun. ama twitterda ünlü birisi değilsen insanlar seni neden takip etsin. normal kullanıcılar neden twit atar, bunları kim takip eder.

    hocam senin içinden cem yılmaz çıkmış
    ''Ben uyuyorum varsın dünya dönsün. İşteyim sıkılıyorum. Evdeyim oturuyorum. I am at work. Boring. Sıkılıyorum. E al kıdem tazminatını s... git. Ne sıkılıyorsun''
    bunlar tabi işin esprisi şöyleki : sen bir siyasi görüşünü paylaşırsın yada bir film-dizi-oyuncu hakkında görüş ve eleştrilerini yazarsn yada güzel komik sözler vecizeler paylasırsın senle aynı fikirde düşüncede olan inssanlarda seni ne demiş ne düşünüyosun diye merak ve direk sayfasnda çıkması içinde takip eder.
    yada bazı takipçi hastaları fazla takipçisi olunca reklam alabileceğini düşünerek once senı takıp ederki sende ona karsılık verırsen kı cogunda nezaketen verilir böyle alır basını gider sonra engel yer unfollow yapar nitekim reklamda alamaz fenomende olamaz oyle bişey.. kurcalama eğlenmeye bak :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.