Şimdi Ara

CES 2014 : Ramos'tan Intel işlemcili ve çift işletim sistemli tablet modeli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj










  • CES 2014 : Ramos'tan Intel işlemcili ve çift işletim sistemli tablet modeli





    Ülkemizde de sıkça karşılaştırma yapılan tablet üreticilerinin başında gelen Çinli Ramos, amiral gemisi sayılacak çift işletim sistemli yeni tabletini CES 2014 fuarında duyurdu.




    Daha önce ilk bilgilerini sizlere ulaştırdığımız tablet modeli i10 Pro adını taşıyor. Tablet modelinde Intel'in Bay-Trail platformunun en güçlüsü olarak gösterilen Atom Z3770D işlemcisi yer alıyor. 22nm fabrikasyon sürecine sahip olan 4 çekirdekli işlemci 2.4GHz saat hızında çalışırken, 300MHz saat frekansına sahip Intel HD grafik birimi de beraberinde geliyor. 




    Tablet 10.1 inçlik Full HD bir ekrana sahip. Sistem ise 2GB LPDDR3 RAM ile destekleniyor. Kapasite seçenekleri ise 32GB ve 64GB. Cihazın Windows 8.1 ve Android işletim sistemi arasında hızlı bir geçiş imkanı sunduğu belirtiliyor.




    Ramos yeni tabletini 600$ fiyat etiketi ile satışa sunmayı planlıyor. Ayrıca modelin Broadwell tabanlı bir işlemci ile yılın ikinci yarısında güncelleneceği de açıklandı.




     CES 2014 : Ramos'tan Intel işlemcili ve çift işletim sistemli tablet modeli

     



    Kaynak:http://www.gizmochina.com/2014/01/06/ramos-tablet-with-intel-chipset-is-starting-debut-at-ces-2014/







  • güzel bir düşünce yanınızda hem pc hem android marketin bedava oyunları.satamazsa fiyat yüzünden satamaz

  • windows 8.1 deyken windows defender:

    "virüs detected"

    details: andorid v4.4

  • Casillasdan karşılık bekliyoruz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat çok yüksek değilmi?
  • intel bakalım daha ne kadar dayanacak bu pazara üretim teknolojisi süper ama düzgün bir ürün ben daha göremedim nvidia intel amd (amd bu pazardan kaçtı kurtuldu)hergün yeni model ürünler- yazılım sorunları uygulamalar sıkıntılı çalışabiliyor güç yönetimi ayrı konu zaten falan boşuna hamleler gibi bu iş intel için şahsen konsolların işlemcileri için uğraşsaydı kesin karlı ve meyvesini çok iyi toplardı ama bu akıllı telefon pazarından .babayı alacak gibi intel bunlar yerine pil teknolojilerini eline alsa adam etse bizim duamızı alır ama onların şu mantığı var biz hangi sektöre giresek birinci oluruz

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    bence yanlış düşünüyorsun,
    bir üründen kar etmenin iki yolu vardır; ya pahalı satarsın ya ucuza alırsın. kullanım süresini artırmak adına yüksek batarya kapasitesiyle yüksek güç tüketimli ürün geliştirmek pahalı satmak gibidir, güç tüketimini azaltmak ise ucuza almak gibidir. bu işlemcinin max TDP'sinin 4 watt olması ve diğer işlemciler arasında aldığı konum gayet başarılı:

    CES 2014 : Ramos'tan Intel işlemcili ve çift işletim sistemli tablet modeli

    bu işlemcinin arm işlemcilerle aynı kefeye koyulması ise çok doğru değil, amd neyse de nvidia'yla aynı pazara hitap etmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darklord Sauron -- 9 Ocak 2014; 10:22:18 >




  • fiyat çok uçuk

  • kaliteli malzeme kullanılsa 600 dolara değerde o hoparlörlerin yerine ne öyle ya. birini sağa birini sola koymayı artık kanunen felan mecburi yapsınlar bu dizany hatalarına ne diye düşüyorlar hala şu devirde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.