Şimdi Ara

CES 2014 : Yahoo, Aviate Beta geliştiricisini satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • CES 2014 : Yahoo, Aviate Beta geliştiricisini satın aldı





    Önemli yeniliklerin ve ürünlerin tanıtıldığı CES 2014 fuarında Yahoo, bir satın alma haberi ile gündeme geldi. Firma Aviate Beta geliştiricisini satın aldığını duyurdu.




    ThumbsUp tarafından geliştirilen Aviate Beta henüz kapalı beta aşamasındaydı ve çok fazla kişiye de davetiye gönderilmemişti. Yahoo'nun dikkatini çeken ise uygulamanın çalışma şekli.




    Aviate bir ana ekran uygulaması. Uygulama cihazınızdaki uygulamaları kullanım durumuna göre analiz ediyor. GPS, akselerometre, zaman, WiFi, Bluetooth gibi pek çok parametre kullanarak bu analizleri yapan Aviate, sonrasında siz yürürken, işteyken, araba kullanırken veya gece vakitlerinde ihtiyacınız olan uygulamaları çalıştırıyor. 




    Yahoo, ThumbsUp firmasının teknolojilerini bu yıl Android uygulamalarında kullanmayı planlıyor. Böylece daha akıllı uygulamalar kullanıcıya sunulabilecek. Ayrıca 25 000 kişiye uygulamanın beta sürümünün dağıtılmasına karar verildi. 




     

     




  • Çok riskli!!!!!

  • Yahoo yükselişte.Eskiden nefret ettiğim Yahoo şu an uygulamalarıyla beni etkilemeyi başardı.Örneğin Mail ve Hava durumu uygulaması çok başarılı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandım aviate'i.
    Fena değil,tasarım olarak biraz daha estetik olması lazım. Fakat mantığı çok güzel.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.