Şimdi Ara

Playstation Now için Kaç MBPS İnternet Gerek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Playstation Now'ın duyurulması heyecan verici olsa da ülkemizde bu sistemin biraz sorunlu çalışabileceğini düşünen oyuncuların sayısı hiç de az değil. Kotalı internet (adil kullanım vs) ve düşük kızda internet sebebiyle Playstation Now'ı kullanma kolay olmayacak gibi görünüyor.

Sony yetkililerinin açıklamasına göre Playstation Now'da gecikme yaşamadan, yüksek kalitede oyun oynamak istiyorsanız "en az" 5 MBPS internet hızınızın olması gerekiyor. Bu durum ülkemizde bazı kullanıcıları zora sokacaktır. Sony bağlantı hızımızın azalması halinde oyunların çözünürlüğünün (tıpkı videolardaki gibi) düşeceğini söylüyor.

Zaten Sony yetkilileri Avrupa'da bazı ülkelerde internet hızında sorun olduğunu bildiklerini daha önce de belirtmişlerdi. O nedenle servis ilk olarak Kuzey Amerika bölgesinde (ABD ve Kanada) kullanıma sunulacak.

Bu arada Sony, CES 2014'te Beyond: Two Souls, God War: Ascension, The Last of Us ve Puppeteer gibi oyunların bu serviste nasıl çalıştığını göstermek için oynanabilir demolar sundu. Servise zamanla çok sayıda oyun eklenecekmiş.

• Benim net 8 mbit olması gerekirken 5 mbit o ne olacak yeni taşındık lanet olası hatlar kaldırmıyormuş.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyunlarin single lari iyi hos oynaniyorda multiplayer kismin da acaba destek var mi yoksa sadece single mi ? onun icinde ayrica server gerekir.bakalim japonlara belli olmaz.x360 dan direk ps4 e gecenler icin sevindirici haber.

• ttnet kullanıyorum ve tarifem 16 mbps 75 gb kota ama ben enfazla 12 mbps download 0.67 mbps upload alabiliyorum yani sorun yok bu servis için hız konusunda ama 75 gb kota dolduktan sonra download 3 mbps e düşüyor kısaca türkiyenin hızdan önce kota ve adil kullanım kota kandırmacasının kaldırılmasına ihtiyacı var.

• bu haberin üstüne iyi gider

• 50 mbit ile çalıştırırım umarım ahhhhaaaaHAAA
  • quote:

Orijinalden alıntı: demo22

ttnet kullanıyorum ve tarifem 16 mbps 75 gb kota ama ben enfazla 12 mbps download 0.67 mbps upload alabiliyorum yani sorun yok bu servis için hız konusunda ama 75 gb kota dolduktan sonra download 3 mbps e düşüyor kısaca türkiyenin hızdan önce kota ve adil kullanım kota kandırmacasının kaldırılmasına ihtiyacı var.

Bu laflarını türkiyede sadece ttnet'in var olduğunu düşünerek mi söylüyorsun ? ben uydunet 50 mbit ve 200gb akk ile akıyorum . biraz araştırında konuşun benim tarifem 90 lira aynı tarife ttnet'te 123 lira !
  • Oleeeyy,, az once test ettim. 9,5 MBPS internet hizim. The Last of Us ve Uncharted gibi basyapitlari PS4 de oynayacagim. Cok mutluyum. Darisi Turkiyedeki oyuncularin basina.
  • Bazı arkdaşalar TTNET'i Sony kurmuş gibi birde isyan etmişer ... TTNET'in akksinden 8 deyip 4'ü vermesine o servisi koyun gibi kullananlar karşı koymamış, düzeltememişte Sony'ye mi iş düşmüş ?

Dünyanın en pahalı internetini, mazotunu kullanıyoruz, kurlar aldı başını gitti, zamlar yolda, dahası da gelecek.

Durumdan şikayetçi ise bir insan ya alternatiflere bakacak, ya tepkisini olması gerektiği gibi olması gereken yollar ile sert bir şekilde dile getirecek (buralarda ttnet pis kaka diyerek değil) , yada en temizi topluca ülkeyi terk edeceğiz(kinaye) ...

Ben superonline'ın fiberini bağlattım, birde kota limitini yükselttim. 21 mbit-sınırsız paket, 150 gb akk , 3 mbite düştüğünde uygun fiyatlara hız kotası satın alma , 24 saatlik turbo (100mbit sınırsız, 3-4 lira birşey) gibi imkanları var. 65 tl ödüyorum. Kablolu bağlantıda sözünü verdiği hıza da ulaşabiliyor. Çok iyi değil ancak yetiyor işte bir şekilde.

Vermeyin şu ttnet'e para arkadaş yahu ...

• quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Bazı arkdaşalar TTNET'i Sony kurmuş gibi birde isyan etmişer ... TTNET'in akksinden 8 deyip 4'ü vermesine o servisi koyun gibi kullananlar karşı koymamış, düzeltememişte Sony'ye mi iş düşmüş ? <br><br>Dünyanın en pahalı internetini, mazotunu kullanıyoruz, kurlar aldı başını gitti, zamlar yolda, dahası da gelecek.<br><br>Durumdan şikayetçi ise bir insan ya alternatiflere bakacak, ya tepkisini olması gerektiği gibi olması gereken yollar ile sert bir şekilde dile getirecek (buralarda ttnet pis kaka diyerek değil) , yada en temizi topluca ülkeyi terk edeceğiz(kinaye) ... <br><br>Ben superonline'ın fiberini bağlattım, birde kota limitini yükselttim. 21 mbit-sınırsız paket, 150 gb akk , 3 mbite düştüğünde uygun fiyatlara hız kotası satın alma , 24 saatlik turbo (100mbit sınırsız, 3-4 lira birşey) gibi imkanları var. 65 tl ödüyorum. Kablolu bağlantıda sözünü verdiği hıza da ulaşabiliyor. Çok iyi değil ancak yetiyor işte bir şekilde.<br><br> Vermeyin şu ttnet'e para arkadaş yahu ...
    İçler acısı bir yorum. Sanırsın ki Türkiye'de tonlarca internet firması var. Senin Super Online dediğin de TTNet altyapısını kullanıyor. Arıza çıktığında TTNet'e yönlendiriliyorsun, onlar da gereğini yapmıyor. Yani destek sıfır. Yarın öbür gün internetinde problem olsun da göreyim seni. 5-10 TL fark için değmez başka firmalara geçmeye. Ha, şimdi diyeceksin ki, "Arap firmasını kullanıyorsun, yobazsın." Alakası yok, bu adamlar ülkemizi ele geçirmiş. Başka alternatif yok. Mecburen kullanıyorum.

• ADSL ile zor iş.
  • Belkim birgün bizimde internetimiz elverir böyle şeylere O.o

• TTNet ile herşey mümkün.

• TTNET... Işık hızında internet(!)

• gecikme sürelerini minimuma indirmek için ülke içinde bir surver açılması gerek. sony bu konuda destek sağladığı zaman servis türkiyede de aktif olacaktır. PS2 oyunlar zaten düşük çözünürlükte olduğu için fazla problem yaratmaz. PS3 oyunları ise bizim interneti yorar. 720p oyunu da 440p oynamaya oynarsın da oyuna ayıp olur bence. en güzeli sağlam bir internet kurup öyle oynamak. standart ttnet tarifesi kullanan bizler için şu durumda pek akıl kari değil hele hele akk gibi bir illet varken.

• Mümkünlüde herşey mümkün.
  • O zaman buna OnLive servisi bile diyebiliriz, aynı mantıkta çalışacak. Hatta tam olarak hatırlamıyorum ama büyük firmalardan biri OnLive'ı satın almıştı galiba belki de Sony almıştır şu anda çıkartamadım.

• Ne zaman bu badem bıyıklılar gider o zaman TTnet düzene girer. Danışıklı dövüş BTK 50gb kota aşdıktan sonra 1 mb düşen hızı 3 yapmış, oda her yerde konu vuku bulduğundan BTK olaya el attı yoksa kimsenin umrunda değil, Kota olayını neden çözmüyorlar 50gb kota nedir? kota aşımı sonrası hızı 1den 3 çıkarmak yerine kotaları 200-300gb çıkartsaydınız. Olmaz çünkü TTnet kota satacak..

Telefon kullanma vergisini ver, telefonu iptal edersen internet hat parasını ver, TTnet her ne kadar araplarda gözüksede Hükümet destekli, paraların hangi kaynağa aktığını kim bilir? Allah bilir...

Konuya dönelim Playstation Now özellikle PS2 zamanında online destekli oyunlarıda multi player olarak oynatacak biçimde kapsayacaksa güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 8 Ocak 2014; 7:54:19 >
  • allah belanı versin ttnet

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: demo22

ttnet kullanıyorum ve tarifem 16 mbps 75 gb kota ama ben enfazla 12 mbps download 0.67 mbps upload alabiliyorum yani sorun yok bu servis için hız konusunda ama 75 gb kota dolduktan sonra download 3 mbps e düşüyor kısaca türkiyenin hızdan önce kota ve adil kullanım kota kandırmacasının kaldırılmasına ihtiyacı var.

Bu laflarını türkiyede sadece ttnet'in var olduğunu düşünerek mi söylüyorsun ? ben uydunet 50 mbit ve 200gb akk ile akıyorum . biraz araştırında konuşun benim tarifem 90 lira aynı tarife ttnet'te 123 lira !

hacı heryerde uydunet yok başvurmaya gidiyosun seni takan yok,nasıl olsa sırtını dayamışlar devlete..özel firma olsalar görürdüm ben onları

• 10 mbit akksiz siz kullanıyorum ama ps vita da 2 mbitten yukarıyı görmedim 5 mbit de ne ola ki?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.