Şimdi Ara

2014 WORK&TRAVEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
46
Favori
34.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen sene gitmiş biri olarak bu sene vize alabilirsem yine gidiyorum diğer giden arkadaşlarla yardımcı olmaya çalısıcam.

sorulara cevap verilir.yalnız öyle direk sen bi anlat hele demeyin

bu seneki partnerim geçen sene oldugu gibi icep world.geçen sene Los angeles'a tek başıma gitmiş 4.5 kalmıştım.umuyorum ki bu senede los angeles gibi güzel bir yere giderim.

katkıları için şimdiden teşekkür edeceğim arkadaşlar;

@notpad
    @galapagos3
    @wmware
    @watforum
    @ozgursum
    @behappy: hani bu sene beraber gidiyoduk

ayrıca @chorrlum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 6 Ocak 2014; 21:05:39 >

• jasonn123 kullanıcısına yanıt
    Saolasın jason valla az önce aklımdaydın Metro markette ranch sos ararken.
    Yok abi yok o güzelim sos nası olmaz
    Vizeyi alırsın ya sorun olmaz ,iyi gezmeler şimdiden
  • Bizede nasip olursa ins seneye. Bu sene düsünüyordumda hic bi şey yapmadım bi bilgimde yok seneye arastırır basvururum artk
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

eyv reis valla ranch hakaten yok ya.zaten oranın burgeri ile dr.pepperi da ozledim off off iple çekiyorum günleri inince ilk iş carls junior bulucam

• quote:

Orijinalden alıntı: Schwarz!

Bizede nasip olursa ins seneye. Bu sene düsünüyordumda hic bi şey yapmadım bi bilgimde yok seneye arastırır basvururum artk

soru olursa olabildigince cevap vermeye çalısırım
  • Nasıldı? Ne yaptın oralarda? Nasıl bir işte çalıştın? İngilizce seviyen nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

eyv reis valla ranch hakaten yok ya.zaten oranın burgeri ile dr.pepperi da ozledim off off iple çekiyorum günleri inince ilk iş carls junior bulucam

ohh...bizde burda kurufasulye pilav

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Nasıldı? Ne yaptın oralarda? Nasıl bir işte çalıştın? İngilizce seviyen nasıl?

iyiydi ya yedim için içtim party yaptım.sonra ülkeye zor dondum

pacific parkta harbor grillde burger yaptım.

ingilizcem gitmeden onceye gore çok çok iyi.kelimeleri bilmeme ragmen çözemediğim cümleleri şimdi çok rahat anlıyorum.üzerimde tutuklukta gitti çok rahat konusabiliriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: percy444loraine

quote:

quote:

ohh...bizde burda kurufasulye pilav

aslında bakma kuru pilavin yeri ayrı

• quote:

quote:

ingilizcem gitmeden onceye gore çok çok iyi.kelimeleri bilmeme ragmen çözemediğim cümleleri şimdi çok rahat anlıyorum.üzerimde tutuklukta gitti çok rahat konusabiliriyorum.

gitmeden önce nasıldı peki? Birde gitmek için herhangi bir dil seviyesi diploması felan istiyorlar mı?

• quote:

quote:

quote:

gitmeden önce nasıldı peki? Birde gitmek için herhangi bir dil seviyesi diploması felan istiyorlar mı?

diplama falan istemiyorlar gitmeden once yine çok kötü değildim kelime dagarcıgım çok yüksekti.ama eksigim çoktu tabi cümle yapısı olarak falan.birazda kelimelerin 3. hallerinden sıkıntı çekiyordum hep orda meksikalılar ögretti

• kalacak yeri nerden buldun? çevrende tanıdık insanlar var mı ? iş başvurusunu ne ara yaptın ? Para olarak + da mı - de mi nötr müsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: vingolf

kalacak yeri nerden buldun? çevrende tanıdık insanlar var mı ? iş başvurusunu ne ara yaptın ? Para olarak + da mı - de mi nötr müsün

kalıcak yerde en çok sıkıntı çekenlerden biri benimdir.burdan bi yolladılar sanki istanbuldan ankaraya gidiyorum neymiş orda bulucakmışım .bi tane otele yonlendirdiler.ordan başka watcı 2 tane eleman buldum zenci.onlarla ev aradık baya bi.çevrede tanıdık kimse yoktu.

iş başvurusunu şirketle subat ayı gibi yaptık.

para olarak - de dondum los angeles da yaşam çok pahalı
  • Tamam eyvallah hocam :)
  • quote:

geçen sene gitmiş biri olarak bu sene vize alabilirsem yine gidiyorum diğer giden arkadaşlarla yardımcı olmaya çalısıcam.

bu seneki partnerim geçen sene oldugu gibi icep world.geçen sene Los angeles'a tek başıma gitmiş 4.5 kalmıştım.umuyorum ki bu senede los angeles gibi güzel bir yere giderim.

@notpad
    @galapagos3
    @wmware
    @watforum
    @ozgursum

ayrıca @chorrlum

Vay. Hocam benim daha var gitmeye. Be happy gecen sene istekliydi. Ben de bildiğim kadarıyla yardimci olurum. Su hikayelerde gelse super olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jasonn123 kullanıcısına yanıt
    eyvallah şimdi de wat a merak sardım inş caymam
  • İngilizcem yeterli seviyede olsa bende gitmeyi düşünürdüm ama değil işte Ben anca gezmek için giderim o da zor
  • Ne kadar eksiye düştün mesela hocam? 2015 yazında gitmeyi planlıyorum ben de ama gitmezsem daha iyi bir araba alıcam bütçem 10 bin tl açılacak kafadan

Ek olarak ben de senin gibiyim kelime dağarcığımda baya kelime var ama konuşmada zaman zaman problem oluyor onu üstümden atmak için gitmek istiyorum, bir de tabi abdyi görmek falan fıstık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudan yazayım madem. Biz de arkadaşla beraber gitmeyi düşünüyoruz. Hazırlıktayız. Tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

quote:

geçen sene gitmiş biri olarak bu sene vize alabilirsem yine gidiyorum diğer giden arkadaşlarla yardımcı olmaya çalısıcam.

@notpad
    @galapagos3
    @wmware
    @watforum
    @ozgursum

ayrıca @chorrlum

Vay. Hocam benim daha var gitmeye. Be happy gecen sene istekliydi. Ben de bildiğim kadarıyla yardimci olurum. Su hikayelerde gelse super olur.

hikayeler arada soru soruldukça çıkar nasıl ev buldun dediler cevapladım misal ev ararken kaldıgımız otele takmıştık 3-5 gün türk işi gerçi belki de sana soyledim ama hatırlamıyorum. dediler odeyelim falan dedim follow me çaktık oyle 3-5 gün sonrada onların arabalarıyla otobüs duragına kadar gittik

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.