Şimdi Ara

CES 2014: Garmin'den otomobiller için hazırlanan iki yeni kamera: Dash Cam 10 ve Dash Cam 20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj





  • CES 2014: Garmin'den otomobiller için hazırlanan iki yeni kamera: Dash Cam 10 ve Dash Cam 20



     

    Yazılım ve donanım tarafında hazırladığı Navigasyon ürünleriyle tanınan ancak başka birçok farklı aksesuarın da altında imzası bulunan Garmin, otomobiller için geliştirdiği yeni kameraları Dash Cam 10 ve Dash Cam 20'yi resmi olarak duyurdu.

     

    Son yıllarda ülkemiz otomobil sahipleri arasında da ciddi oranda kullanılan ve olası kaza durumlarında kayıt altına aldığı görüntüler ile faydalı bir görev gören araç içi kameraları arasına Garmin tarafından eklenen Dash Cam 10 ve Dash Cam 20, birbirlerinden GPS alıcı özelliğine göre ayrılıyor ve benzerleri gibi araçların ön camları üzerinden 1080p çözünürlüğünde kayıt yapabiliyorlar. Geniş bir görüntü açısı sunduğu belirtilen kameralar, aracın motoru kapatıldığı zaman kapanabiliyor, açıldığı zaman ise otomatik olarak devreye girebiliyorlar. Çektiği görüntüleri 32GB'a kadar microSD hafıza kartlarına aktarabilen ürünler, dahili sensörleri (G-Sensor) ile kazaları da otomatik olarak algılayabiliyor ve çekilen görüntüleri 2.3-inç'lik LCD ekranları üzerinde gösterebiliyorlar. GPS destekli kamera aynı zamanda otomatik olarak konum işaretleme de yapabiliyor.

     

    Garmin'in yeni araç için kamera sistemleri Dash Cam 10 ve Dash Cam 20, 219$ ve 249$ fiyat etiketleriyle önümüzdeki ay satışa çıkıyor.

     



    Kaynak:http://www.ubergizmo.com/2014/01/garmin-launches-dash-cam-10-and-20-with-automatic-incident-detection/?utm_source=mainrss&utm_reader=feedly







  • ben rusyadayım burada bu kameralar cok kullanılıyor. hemen hemen her arabada var. burada ucuz çünkü. her magazinde var

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.