Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Telekom'dan hakkımı nasıl alırım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Telekom'dan hakkımı nasıl alırım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Emre

10 Ağustos 2006; 10:42:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Öncelikle rica ediyorum Telekom'a olan öfkemizi burda kusmayalım. Zaten ben yazarak hatta bağırarak sinirimi alamıyorum.

Olay geçen hafta bugün(perşembe) internetin kesilmesi ile başladı. Yaklaşık 3-4 saat boyunca gelmeyince ben de 444 0 375 i aradım. Evet sinyal alamıyoruz sizden, arıza kaydı girildi, yarın evde olun ekip gelecek dedi. Ben de çalıştığım için bir arkadaşıma rica ettim ve evde bekledi. Akşam eve geldiğimde ise gelen gidenin olmadığını öğrendim. Tekrar o güzide numarayı aradım ve durumu anlattım, karşıma çıkan kişi gece 12'ye kadar çalıştıklarını söyledi. Tabi devam beklemeye. Ama gelen giden yok. Cumartesi günü aradım, dediler ki bugün geliyoruz. Akşama kadar bekledim ve tabiki yine gelen giden yok. Pazar günü de o sıcakta evde yanmak yerine çıktım gezdim haliylen. Sonra pazartesi aradım ve biraz daha sinirli vaziyette durumu anlattım. Karşıma çıkan kişi beni ilgili bölüme aktardı. İlgili bölüm modem ve pc açık mı dedi, ben de evet dedim. Bunun üzerine arıza kaydı açtığını söyledi ve telefon numarası istedi. Ben de evde olmadığım için cep telefonu verdim. Karşıdaki de sesini çıkarmadı ve birbirimize teşekkür ettik. Fakat o da ne değişen birşey yok, ne gelen giden ne arayan soran. Salı günü bir daha aradım, arıza kaydının sonuçlandığını, sorunun halledildiğini söyledi. Ben de kendisine bana haber verilecekti ama verilmedi, sorun da hala devam ediyor dedim. Kendisi evet sizden hala sinyal alamıyoruz, ben arıza kaydını açıyorum tekrar dedi. Ve yine telefon numarası istedi. Ben de evde olmadığımı o nedenle cep telefonu vermek istediğimi belirttim. Karşımdaki kişi bunun mümkün olmadığını, cep telefonundan bildirim yapamadıklarını söyledi (öğrenci evi olduğu için sadece internet olarak kullanıyoruz, makine bağlı değil). Ben de akşam 7den sonra aramalarını söyledim, oraya not düştü. Dün akşam eve gelirken elektrikçiden bir telefon aldım. Eve gittim taktım başladım beklemeye. Ama yine arayan soran yok. Artık karşıma çıkan kişiyi haşlamak maksadıyla aradım ki lafımı bitiremeden beni başka bölüme bağladılar. Oraya da derdimi anlattım ve karşıdaki bana " size ulaşamadık, 02122574325"i arayıp randevu alın dedi. Kendisine bu zamana kadar neden söylemediniz demek isterdim ama alacağım cevap belli sanırım. Ve sonuç, verdikleri numarayı dünden beri arıyorum, sabah 8:30dan beri açan olmadı. Telefon cevap vermiyor. TTrehberden baktım numara Bebek Bölge Şefliğinin numarası.

Şimdi sorum şu, ben 1 haftadır internete giremiyorum. İşyerinde bitiremediğim işleri evde tamamlayamıyorum. Birçok işim aksadı, ayrıca tüm görüşmelerimi de cep telefonundan yaptığım için dünya masrafım oldu. En azından aylık 50 ytl ödediğim bağlantıdan 1 haftadır faydalanamadığım için faturamdan bu tutarın düşülmesi gerekmez mi? Düpedüz gasp, elimiz kolumuz bağlı elemanların keyfini bekliyoruz, saat 11 olacak daha telefonu açan yok, ama çatır çatır parayı ödüyoruz. Bunun için nereye başvurmam lazım? Lütfen ciddi olarak yardımcı olabilecek arkadaşlar yol göstersin???

Bölüm konu dışı ama özellikle rica ettim, bir kerede anlayamayanlar için yineliyorum, lütfen geyik yapmayın ciddi bir konuda yardım istiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unformat -- 10 Ağustos 2006; 10:51:38 >

Bu felek kimine kavun,
Kimine kelek yedirdi...
Emre

10 Ağustos 2006; 10:54:32 

Şimdi açtılar telefonu, başka bir numara verdiler öğleden sonra arayın diye. Haram zıkkım olsun her kuruşu..

Bu felek kimine kavun,
Kimine kelek yedirdi...
Emre

10 Ağustos 2006; 10:59:35 

O numara da cevap vermiyor tabiki..

Bu felek kimine kavun,
Kimine kelek yedirdi...
electronics

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2006; 11:01:18 

ulaştırma bakanlığına şikayet dilekçesi diyecem ama onu da iplemez bunlar ama sen yine yaz

uçuyorum læ
GUNDAM

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Ağustos 2006; 11:05:50 

git c4 yerleştir patlat Telekom binasını...

aynısı benim başıma gelse hiç düşünmeden yapardım.

Resmen alay ediyorlar insanlarla..

ASUS P5PL2 LGA775 945PL DDR2 SATA LAN PCI.EXP anakart || P4 3.0 Ghz || 2x1Gb DDR RAM Kingston || 256mb Ati Radeon X550XT || LG DVD-WR || LG MULTI DVD-WR usb çıkışlı || 200GB HDD SeaGate || 17'' Philips 170S LCD || Logitech Mx517 Mouse || Creative İnspire 7+1
Emre

10 Ağustos 2006; 11:08:13 

Alay ki ne alay, umrunda değil herifin. Arkadaşlar dediğim gibi, hani bir ürün alıyorsunuz arızalanıyor, sonra servis kıllık yapınca tüketici mahkemesine başvuruyorsunuz. Onun prosedürü nasıl?

Bu felek kimine kavun,
Kimine kelek yedirdi...
mehmetmetingülcan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Ağustos 2006; 11:50:58 

aklıma Superonline den yediğim sey geldi anlatayım da bilin yani durumumu

şimdi eskiden e-guide vardı onla giriyordum nete ve bölge bölge ayarlamışlar türkiyeyi ben 7. bölge oldugu için sadece 1 adet (yazıyla Bir - yanlışlık yok) 822 li numara vardı onu da herkes düşüremiyordu

ama bu adamlar e - guidenin sonraki sürümlerinde bi ayar yapmış ve hat yoğun oldugunda müşteriyi magdur(!) etmemek için 212 li numaradan bağlan diye bi düzenleme yapmışlar programda bi kutu var işaretlenebiliyor ve işaret kaldırılabiliyor ve istenirse kaldırılabiliyor anlarsınız yani ama default kurulumda işaretli geliyor bunu öğrenene kadar o zaman için normalde 20-25 ytl yi geçmeyen innt paraları öderken ve de sınav haftası old sadece maillerime bakmaya falan giriyordum 68 + 59 ytl lik iki fatura ödedik birincide bişey demedi babam ama 2. de hışımla kabloları falan parçaladı ve sorguya cekti beni yani kendimi bilmesem
babam soruyo olum nerelere girdin söyle bak kızmıyacam diyor
ben walla mynete yahoya girdim diyorum
tekrar tekrar soruyo oğlum bak kızmıyacam diyor
ben de gittim kuranı getirdim ustune elimi koydum ve aynı şeyleri tekrar ettim biraz da mp3 indirmişimdir o kadar dedim
gittim klasöre baktım o ay 50-60 mp3 indirmişim o zamanlar öyleydi saatte 1 tane iniyordu (7. bölge ya )
ama dedim bunda bi iş var arastıracam ddim hani dialer falan yemişim diyecem
imkansız benim gibi adam da yerse dialeri o zamanlar kimse çözemez herkesin hal harap.
ünideyiz çömeziz ama biliyoz herşeyi yani foruma bakıyoz az cok :)

neyse en sonuında telekomdan falan döküm çıkarttım o ay 1681 kontor atmış makine ama
1200 küsürü 0 212 399 00 00 adlı bi numaraya sonra bir takım bağlantılar sonucu
o numarayı 10 gün falan sonunda kaynağını buldumm superonline in cıktı benim için süpriz değildi
adamlara mail falan attım dedim bana boyle boyle yaptınız ben zor durumda kaldım
bu olayın aslı astarı nedir niye boyle oldu sizin yuzunuzden dedim
babam kabloları kopardı hakkım haram zıkkım olsun ddim
gelen mailde biz bi ayar yaptık e guide de kişi o an
822 den bağlanamassa belli bir süre bu devam ederse
müşteri kaybetmemek için geçici olarak 212 yi cevirsin diye ayar yaptık ddiler

o gun superonline ve superposta kullanımı ve superonline içerik ortagı siteler hayatımda tamamen bitti benim için
yani adam gizliden hallediyor acık acık bilsek o ayarı belki ben gibi kaç kişiyi o zaman soydular

Bu kadar uzun yazdım ama bilmenizi istedim bunu da paylaşmak paylaşmaktır

Yanı kısacası olay şu verdiğimiz parayı haketmiyor bunlar dolandırıcı hepsi
Hepsinin Allah belasını versin
Aynı şey herkesin başına gelebilir

Bilg. Müh. [Since:2004]
.::: 2003-2008 _-_ Donanim Haber Forumlarinda 6. Yıl ::::.
baytar

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2006; 11:55:12 

iyi bak senin 1 hafta olmus ben baglatırken 1.5 ay ugrastım ekimde basvurdum kasım 15 te internete girdim...
telefon kar etmedi telekom a firmaya defalarca gitiim!
cep numarası almıyorlar bana da yaptılar aynısını!
surekli arayacaksın yapacak bişi yok...
kime şikayet edicen???
daha dogrusu kimi kime şikayet edicen???

Yer ile yeksan, ıslak saçlı, kem gözlü,
Kavim göçlerinden bu yana ağlayan,
Ve durmadan cep kanyağı yakıcılığında ezgiler çalan, çaldıran, yakalatan,
Adı bende gizli bir kadındı İstanbul...
Şehre bir yağmur yağdı, ben ağladım...

c_e_z_a
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Ağustos 2006; 12:00:33 

banada aynısı oldu cagırıyorum cagırıyorum gelmıyo verdım babama ertesı gun geldılerr butun gucumle telekom'a
c_e_z_a
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Ağustos 2006; 12:03:48 

quote:

Orjinalden alıntı: redhotrider

iyi bak senin 1 hafta olmus ben baglatırken 1.5 ay ugrastım ekimde basvurdum kasım 15 te internete girdim...
telefon kar etmedi telekom a firmaya defalarca gitiim!
cep numarası almıyorlar bana da yaptılar aynısını!
surekli arayacaksın yapacak bişi yok...
kime şikayet edicen???
daha dogrusu kimi kime şikayet edicen???

hocam cok haklısın bende 2-3 hafta bekledım bıde bı tabela yapmıslar sdace 1 gunde adsl'nız acılacak dıye hepsı zıya yaa keske ab ye gırebılsek belkı bu sorunlar azalırr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_e_z_a -- 10 Ağustos 2006; 12:04:35 >
Emre

10 Ağustos 2006; 12:19:15 

Ne yazık ki adam gibi işini yapan kalmadı galiba bu ülkede. Ama bu işin peşini bırakmaya niyetim yok, biri çıkıp prosedürü anlatsa yardımcı olsa hemen başlıyorum işlemlere

Bu felek kimine kavun,
Kimine kelek yedirdi...
baytar

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2006; 13:09:17 

quote:

Orjinalden alıntı: unformat

Ne yazık ki adam gibi işini yapan kalmadı galiba bu ülkede. Ama bu işin peşini bırakmaya niyetim yok, biri çıkıp prosedürü anlatsa yardımcı olsa hemen başlıyorum işlemlere

yapabileecegin sey bence guzel bir dilekceyle git tuketici haklarını koruma dernegine basvur...
sonucta bu bir kurum hatası oldugundan kalkıp dilekceyi telekoma goturmen bişi deiştirmez bence..

Yer ile yeksan, ıslak saçlı, kem gözlü,
Kavim göçlerinden bu yana ağlayan,
Ve durmadan cep kanyağı yakıcılığında ezgiler çalan, çaldıran, yakalatan,
Adı bende gizli bir kadındı İstanbul...
Şehre bir yağmur yağdı, ben ağladım...

Emre

10 Ağustos 2006; 13:57:39 

quote:

Orjinalden alıntı: redhotrider

quote:

Orjinalden alıntı: unformat

yapabileecegin sey bence guzel bir dilekceyle git tuketici haklarını koruma dernegine basvur...
sonucta bu bir kurum hatası oldugundan kalkıp dilekceyi telekoma goturmen bişi deiştirmez bence..

Zaten ben de tükodere başvuracağım ama sitesine yeterli açıklama bulamadım. Bu arada diğer verdikleri telefon da hala cevap vermiyor, artık 440375i arayıp ne gelirse saymak geliyor içimden, ama orada telefonu açan görevlinin suçu ne, adam kaydı alıyor gerisini teknik servis yapıyor

Bu felek kimine kavun,
Kimine kelek yedirdi...
EuroAsia

10 Ağustos 2006; 14:01:04 

hiç bi şekilde ...

böyle iletişime, kuruluşa ..

Msn Denince Akla www.msnforever.com GELİR !
Emre

10 Ağustos 2006; 14:08:03 

Şok gelişme.. Telekomu geri aradım, durumu daha sert bir dille anlattım. Tekrar ilgili bölüme aktarıldık, derdimizi anlattık ve mükemmel açıklamalar dinledik:

Verilen telefon servisin telefonu imiş, sürekli dışarıda oldukları için de ulaşmak zormuş. Randevu alın diye verdiği numaradan randevu almak imkansız yani. Peki bu teknik servis hep dışarda, randevu alamıyoruz da neden dışardalar o zaman nereye gidiyorlar. Yok mu kayıtları alıp da servise ileten bi çalışan sekreter vs. Arıza kaydı yaratıldı size geri döneceğiz diyor, 6. kez!!!!!!

Başka internet seçeneği yok mu? Kablonet uydunet filan

Bu felek kimine kavun,
Kimine kelek yedirdi...
EuroAsia