|
Emre -> Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 10:42:44)
|
Öncelikle rica ediyorum Telekom'a olan öfkemizi burda kusmayalım. Zaten ben yazarak hatta bağırarak sinirimi alamıyorum. Olay geçen hafta bugün(perşembe) internetin kesilmesi ile başladı. Yaklaşık 3-4 saat boyunca gelmeyince ben de 444 0 375 i aradım. Evet sinyal alamıyoruz sizden, arıza kaydı girildi, yarın evde olun ekip gelecek dedi. Ben de çalıştığım için bir arkadaşıma rica ettim ve evde bekledi. Akşam eve geldiğimde ise gelen gidenin olmadığını öğrendim. Tekrar o güzide numarayı aradım ve durumu anlattım, karşıma çıkan kişi gece 12'ye kadar çalıştıklarını söyledi. Tabi devam beklemeye. Ama gelen giden yok. Cumartesi günü aradım, dediler ki bugün geliyoruz. Akşama kadar bekledim ve tabiki yine gelen giden yok. Pazar günü de o sıcakta evde yanmak yerine çıktım gezdim haliylen. Sonra pazartesi aradım ve biraz daha sinirli vaziyette durumu anlattım. Karşıma çıkan kişi beni ilgili bölüme aktardı. İlgili bölüm modem ve pc açık mı dedi, ben de evet dedim. Bunun üzerine arıza kaydı açtığını söyledi ve telefon numarası istedi. Ben de evde olmadığım için cep telefonu verdim. Karşıdaki de sesini çıkarmadı ve birbirimize teşekkür ettik. Fakat o da ne değişen birşey yok, ne gelen giden ne arayan soran. Salı günü bir daha aradım, arıza kaydının sonuçlandığını, sorunun halledildiğini söyledi. Ben de kendisine bana haber verilecekti ama verilmedi, sorun da hala devam ediyor dedim. Kendisi evet sizden hala sinyal alamıyoruz, ben arıza kaydını açıyorum tekrar dedi. Ve yine telefon numarası istedi. Ben de evde olmadığımı o nedenle cep telefonu vermek istediğimi belirttim. Karşımdaki kişi bunun mümkün olmadığını, cep telefonundan bildirim yapamadıklarını söyledi (öğrenci evi olduğu için sadece internet olarak kullanıyoruz, makine bağlı değil). Ben de akşam 7den sonra aramalarını söyledim, oraya not düştü. Dün akşam eve gelirken elektrikçiden bir telefon aldım. Eve gittim taktım başladım beklemeye. Ama yine arayan soran yok. Artık karşıma çıkan kişiyi haşlamak maksadıyla aradım ki lafımı bitiremeden beni başka bölüme bağladılar. Oraya da derdimi anlattım ve karşıdaki bana " size ulaşamadık, 02122574325"i arayıp randevu alın dedi. Kendisine bu zamana kadar neden söylemediniz demek isterdim ama alacağım cevap belli sanırım. Ve sonuç, verdikleri numarayı dünden beri arıyorum, sabah 8:30dan beri açan olmadı. Telefon cevap vermiyor. TTrehberden baktım numara Bebek Bölge Şefliğinin numarası. Şimdi sorum şu, ben 1 haftadır internete giremiyorum. İşyerinde bitiremediğim işleri evde tamamlayamıyorum. Birçok işim aksadı, ayrıca tüm görüşmelerimi de cep telefonundan yaptığım için dünya masrafım oldu. En azından aylık 50 ytl ödediğim bağlantıdan 1 haftadır faydalanamadığım için faturamdan bu tutarın düşülmesi gerekmez mi? Düpedüz gasp, elimiz kolumuz bağlı elemanların keyfini bekliyoruz, saat 11 olacak daha telefonu açan yok, ama çatır çatır parayı ödüyoruz. Bunun için nereye başvurmam lazım? Lütfen ciddi olarak yardımcı olabilecek arkadaşlar yol göstersin??? Bölüm konu dışı ama özellikle rica ettim, bir kerede anlayamayanlar için yineliyorum, lütfen geyik yapmayın ciddi bir konuda yardım istiyorum..
|
|
|
|