Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı

Emre -> Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 10:42:44)

Öncelikle rica ediyorum Telekom'a olan öfkemizi burda kusmayalım. Zaten ben yazarak hatta bağırarak sinirimi alamıyorum.

Olay geçen hafta bugün(perşembe) internetin kesilmesi ile başladı. Yaklaşık 3-4 saat boyunca gelmeyince ben de 444 0 375 i aradım. Evet sinyal alamıyoruz sizden, arıza kaydı girildi, yarın evde olun ekip gelecek dedi. Ben de çalıştığım için bir arkadaşıma rica ettim ve evde bekledi. Akşam eve geldiğimde ise gelen gidenin olmadığını öğrendim. Tekrar o güzide numarayı aradım ve durumu anlattım, karşıma çıkan kişi gece 12'ye kadar çalıştıklarını söyledi. Tabi devam beklemeye. Ama gelen giden yok. Cumartesi günü aradım, dediler ki bugün geliyoruz. Akşama kadar bekledim ve tabiki yine gelen giden yok. Pazar günü de o sıcakta evde yanmak yerine çıktım gezdim haliylen. Sonra pazartesi aradım ve biraz daha sinirli vaziyette durumu anlattım. Karşıma çıkan kişi beni ilgili bölüme aktardı. İlgili bölüm modem ve pc açık mı dedi, ben de evet dedim. Bunun üzerine arıza kaydı açtığını söyledi ve telefon numarası istedi. Ben de evde olmadığım için cep telefonu verdim. Karşıdaki de sesini çıkarmadı ve birbirimize teşekkür ettik. Fakat o da ne değişen birşey yok, ne gelen giden ne arayan soran. Salı günü bir daha aradım, arıza kaydının sonuçlandığını, sorunun halledildiğini söyledi. Ben de kendisine bana haber verilecekti ama verilmedi, sorun da hala devam ediyor dedim. Kendisi evet sizden hala sinyal alamıyoruz, ben arıza kaydını açıyorum tekrar dedi. Ve yine telefon numarası istedi. Ben de evde olmadığımı o nedenle cep telefonu vermek istediğimi belirttim. Karşımdaki kişi bunun mümkün olmadığını, cep telefonundan bildirim yapamadıklarını söyledi (öğrenci evi olduğu için sadece internet olarak kullanıyoruz, makine bağlı değil). Ben de akşam 7den sonra aramalarını söyledim, oraya not düştü. Dün akşam eve gelirken elektrikçiden bir telefon aldım. Eve gittim taktım başladım beklemeye. Ama yine arayan soran yok. Artık karşıma çıkan kişiyi haşlamak maksadıyla aradım ki lafımı bitiremeden beni başka bölüme bağladılar. Oraya da derdimi anlattım ve karşıdaki bana " size ulaşamadık, 02122574325"i arayıp randevu alın dedi. Kendisine bu zamana kadar neden söylemediniz demek isterdim ama alacağım cevap belli sanırım. Ve sonuç, verdikleri numarayı dünden beri arıyorum, sabah 8:30dan beri açan olmadı. Telefon cevap vermiyor. TTrehberden baktım numara Bebek Bölge Şefliğinin numarası.

Şimdi sorum şu, ben 1 haftadır internete giremiyorum. İşyerinde bitiremediğim işleri evde tamamlayamıyorum. Birçok işim aksadı, ayrıca tüm görüşmelerimi de cep telefonundan yaptığım için dünya masrafım oldu. En azından aylık 50 ytl ödediğim bağlantıdan 1 haftadır faydalanamadığım için faturamdan bu tutarın düşülmesi gerekmez mi? Düpedüz gasp, elimiz kolumuz bağlı elemanların keyfini bekliyoruz, saat 11 olacak daha telefonu açan yok, ama çatır çatır parayı ödüyoruz. Bunun için nereye başvurmam lazım? Lütfen ciddi olarak yardımcı olabilecek arkadaşlar yol göstersin???

Bölüm konu dışı ama özellikle rica ettim, bir kerede anlayamayanlar için yineliyorum, lütfen geyik yapmayın ciddi bir konuda yardım istiyorum..

Emre -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 10:54:32)

Şimdi açtılar telefonu, başka bir numara verdiler öğleden sonra arayın diye. Haram zıkkım olsun her kuruşu..

Emre -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 10:59:35)

O numara da cevap vermiyor tabiki..

electronics -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 11:01:18)

ulaştırma bakanlığına şikayet dilekçesi diyecem ama onu da iplemez bunlar[&o]ama sen yine yaz[:'(]

GUNDAM -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 11:05:50)

git c4 yerleştir patlat Telekom binasını...

aynısı benim başıma gelse hiç düşünmeden yapardım.

Resmen alay ediyorlar insanlarla.. [&o]

Emre -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 11:08:13)

Alay ki ne alay, umrunda değil herifin. Arkadaşlar dediğim gibi, hani bir ürün alıyorsunuz arızalanıyor, sonra servis kıllık yapınca tüketici mahkemesine başvuruyorsunuz. Onun prosedürü nasıl?

mehmetmetingülcan -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 11:50:58)

aklıma Superonline den yediğim sey geldi anlatayım da bilin yani durumumu

şimdi eskiden e-guide vardı onla giriyordum nete ve bölge bölge ayarlamışlar türkiyeyi ben 7. bölge oldugu için sadece 1 adet (yazıyla Bir - yanlışlık yok) 822 li numara vardı onu da herkes düşüremiyordu

ama bu adamlar e - guidenin sonraki sürümlerinde bi ayar yapmış ve hat yoğun oldugunda müşteriyi magdur(!) etmemek için 212 li numaradan bağlan diye bi düzenleme yapmışlar programda bi kutu var işaretlenebiliyor ve işaret kaldırılabiliyor ve istenirse kaldırılabiliyor anlarsınız yani ama default kurulumda işaretli geliyor bunu öğrenene kadar o zaman için normalde 20-25 ytl yi geçmeyen innt paraları öderken ve de sınav haftası old sadece maillerime bakmaya falan giriyordum 68 + 59 ytl lik iki fatura ödedik birincide bişey demedi babam ama 2. de hışımla kabloları falan parçaladı ve sorguya cekti beni yani kendimi bilmesem
babam soruyo olum nerelere girdin söyle bak kızmıyacam diyor
ben walla mynete yahoya girdim diyorum
tekrar tekrar soruyo oğlum bak kızmıyacam diyor
ben de gittim kuranı getirdim ustune elimi koydum ve aynı şeyleri tekrar ettim biraz da mp3 indirmişimdir o kadar dedim
gittim klasöre baktım o ay 50-60 mp3 indirmişim o zamanlar öyleydi saatte 1 tane iniyordu (7. bölge ya )
ama dedim bunda bi iş var arastıracam ddim hani dialer falan yemişim diyecem
imkansız benim gibi adam da yerse dialeri o zamanlar kimse çözemez herkesin hal harap.
ünideyiz çömeziz ama biliyoz herşeyi yani foruma bakıyoz az cok :)

neyse en sonuında telekomdan falan döküm çıkarttım o ay 1681 kontor atmış makine ama
1200 küsürü 0 212 399 00 00 adlı bi numaraya sonra bir takım bağlantılar sonucu
o numarayı 10 gün falan sonunda kaynağını buldumm superonline in cıktı benim için süpriz değildi
adamlara mail falan attım dedim bana boyle boyle yaptınız ben zor durumda kaldım
bu olayın aslı astarı nedir niye boyle oldu sizin yuzunuzden dedim
babam kabloları kopardı hakkım haram zıkkım olsun ddim
gelen mailde biz bi ayar yaptık e guide de kişi o an
822 den bağlanamassa belli bir süre bu devam ederse
müşteri kaybetmemek için geçici olarak 212 yi cevirsin diye ayar yaptık ddiler

o gun superonline ve superposta kullanımı ve superonline içerik ortagı siteler hayatımda tamamen bitti benim için
yani adam gizliden hallediyor acık acık bilsek o ayarı belki ben gibi kaç kişiyi o zaman soydular

Bu kadar uzun yazdım ama bilmenizi istedim bunu da paylaşmak paylaşmaktır

Yanı kısacası olay şu verdiğimiz parayı haketmiyor bunlar dolandırıcı hepsi
Hepsinin Allah belasını versin [sm=s20.gif]
Aynı şey herkesin başına gelebilir

baytar -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 11:55:12)

iyi bak senin 1 hafta olmus ben baglatırken 1.5 ay ugrastım ekimde basvurdum kasım 15 te internete girdim...
telefon kar etmedi telekom a firmaya defalarca gitiim!
cep numarası almıyorlar bana da yaptılar aynısını!
surekli arayacaksın yapacak bişi yok...
kime şikayet edicen???
daha dogrusu kimi kime şikayet edicen???

c_e_z_a -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 12:00:33)

banada aynısı oldu cagırıyorum cagırıyorum gelmıyo verdım babama[sm=pissed.gif] [sm=aman.gif] ertesı gun geldılerr butun gucumle telekom'a [:-]

c_e_z_a -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 12:03:48)

quote:

Orjinalden alıntı: redhotrider

iyi bak senin 1 hafta olmus ben baglatırken 1.5 ay ugrastım ekimde basvurdum kasım 15 te internete girdim...
telefon kar etmedi telekom a firmaya defalarca gitiim!
cep numarası almıyorlar bana da yaptılar aynısını!
surekli arayacaksın yapacak bişi yok...
kime şikayet edicen???
daha dogrusu kimi kime şikayet edicen???

hocam cok haklısın bende 2-3 hafta bekledım bıde bı tabela yapmıslar sdace 1 gunde adsl'nız acılacak dıye hepsı zıya yaa keske ab ye gırebılsek belkı bu sorunlar azalırr [sm=s16.gif][:-]

Emre -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 12:19:15)

Ne yazık ki adam gibi işini yapan kalmadı galiba bu ülkede. Ama bu işin peşini bırakmaya niyetim yok, biri çıkıp prosedürü anlatsa yardımcı olsa hemen başlıyorum işlemlere [sm=s20.gif]

baytar -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 13:09:17)

quote:

Orjinalden alıntı: unformat

Ne yazık ki adam gibi işini yapan kalmadı galiba bu ülkede. Ama bu işin peşini bırakmaya niyetim yok, biri çıkıp prosedürü anlatsa yardımcı olsa hemen başlıyorum işlemlere [sm=s20.gif]

yapabileecegin sey bence guzel bir dilekceyle git tuketici haklarını koruma dernegine basvur...
sonucta bu bir kurum hatası oldugundan kalkıp dilekceyi telekoma goturmen bişi deiştirmez bence..

Emre -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 13:57:39)

quote:

quote:

yapabileecegin sey bence guzel bir dilekceyle git tuketici haklarını koruma dernegine basvur...
sonucta bu bir kurum hatası oldugundan kalkıp dilekceyi telekoma goturmen bişi deiştirmez bence..

Zaten ben de tükodere başvuracağım ama sitesine yeterli açıklama bulamadım. Bu arada diğer verdikleri telefon da hala cevap vermiyor, artık 440375i arayıp ne gelirse saymak geliyor içimden, ama orada telefonu açan görevlinin suçu ne, adam kaydı alıyor gerisini teknik servis yapıyor [sm=s20.gif]

EuroAsia -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 14:01:04)

hiç bi şekilde ... [8D][8D]

böyle iletişime, kuruluşa .. [:-] [:(][:-]

Emre -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 14:08:03)

Şok gelişme.. Telekomu geri aradım, durumu daha sert bir dille anlattım. Tekrar ilgili bölüme aktarıldık, derdimizi anlattık ve mükemmel açıklamalar dinledik:

Verilen telefon servisin telefonu imiş, sürekli dışarıda oldukları için de ulaşmak zormuş. Randevu alın diye verdiği numaradan randevu almak imkansız yani. Peki bu teknik servis hep dışarda, randevu alamıyoruz da neden dışardalar o zaman nereye gidiyorlar. Yok mu kayıtları alıp da servise ileten bi çalışan sekreter vs. Arıza kaydı yaratıldı size geri döneceğiz diyor, 6. kez!!!!!!

Başka internet seçeneği yok mu? Kablonet uydunet filan [sm=s20.gif]

EuroAsia -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 14:16:04)

quote:

Şok gelişme.. Telekomu geri aradım, durumu daha sert bir dille anlattım. Tekrar ilgili bölüme aktarıldık, derdimizi anlattık ve mükemmel açıklamalar dinledik:

Verilen telefon servisin telefonu imiş, sürekli dışarıda oldukları için de ulaşmak zormuş. Randevu alın diye verdiği numaradan randevu almak imkansız yani. Peki bu teknik servis hep dışarda, randevu alamıyoruz da neden dışardalar o zaman nereye gidiyorlar. Yok mu kayıtları alıp da servise ileten bi çalışan sekreter vs. Arıza kaydı yaratıldı size geri döneceğiz diyor, 6. kez!!!!!!

Başka internet seçeneği yok mu? Kablonet uydunet filan [sm=s20.gif]

ya hacım hiç uğraşma, git bas telekomu çek keleşi vur gitsin yaaa. valla halk kahramanı seçilirsin sana düzenli olarak sigara ve temiz iç çamaşırı getiririz max 3 yıl yersin. hadi şimdiden gazan mubarek olsun[>:]

My_MoRuK -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 14:17:02)

146 [sm=naughty.gif]

[sm=icon_smile_big.gif]

muzo86 -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 14:18:06)

bu yazdıklarını aynenyaz bulunduğun ilin bölge müdürlüğü varsa oraya yokas bağlı bulunduğun il veya şube müdürlüğüne faksla gönder hemde biraz sert bir dille fakat hakaret etmeden yaz ki etkileninler.. siz böyle mi hizmet veriyorsunuz eğer verdiğiniz hizmet böyle ise sizlere sonsuz teşekkür edr aldığınız maaşın haram zıkkım olmasını dilerim diye yaz...[sm=s18.gif]
yalnızzz iyice araştır ve sorunun senin modeminden ve bilgisayarından hatta evinin içindeki hattan kaynaklanıp kaynaklanmadığı iyi öğren... sonra kendin morarırsın[8D]

Emre -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 14:39:32)

quote:

Orjinalden alıntı: Muzonun_Mekanı

bu yazdıklarını aynenyaz bulunduğun ilin bölge müdürlüğü varsa oraya yokas bağlı bulunduğun il veya şube müdürlüğüne faksla gönder hemde biraz sert bir dille fakat hakaret etmeden yaz ki etkileninler.. siz böyle mi hizmet veriyorsunuz eğer verdiğiniz hizmet böyle ise sizlere sonsuz teşekkür edr aldığınız maaşın haram zıkkım olmasını dilerim diye yaz...[sm=s18.gif]
yalnızzz iyice araştır ve sorunun senin modeminden ve bilgisayarından hatta evinin içindeki hattan kaynaklanıp kaynaklanmadığı iyi öğren... sonra kendin morarırsın[8D]

Valla modemin fişi takılı değilse bile ben morarmam, çünkü kendilerine ilk aradığımda bile söyledim modemde sorun olabilir mi diye. Kadın bana hayır sizden sinyal alamıyoruz dedi. Yoksa şimdiye garantiye vermiştim modemi..

Faksı hazırlıyorum şimdi, birazdan göndereceğim[sm=s19.gif]

baytar -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 14:50:12)

faks cekme...
resmi kurumlara dilekceni numara karsılığı elden ver...
hatta kendine bi suru adam bul aynı yere aynı konu ile ilgili bi cok dilekce verin numara karsılığı...
resmi kurumların cogu fax kabul etmez fax ın bi resmiyeti yoktur...
cunku zamanla silinir...

Emre -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 14:55:04)

quote:

faks cekme...
resmi kurumlara dilekceni numara karsılığı elden ver...
hatta kendine bi suru adam bul aynı yere aynı konu ile ilgili bi cok dilekce verin numara karsılığı...
resmi kurumların cogu fax kabul etmez fax ın bi resmiyeti yoktur...
cunku zamanla silinir...

Vaktim olsa hepsini yapacağım da akşam 7de müsait oluyorum [8|] Neyse bir yol bulacağım şu an araştırma durumundayım[sm=s20.gif]

Emre -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 15:43:15)

[sm=s17.gif][sm=s17.gif] Laf anlatmaya çalıştığımız şirkete bakın, ilk 4 sayfada adamların müdahale ettiği şikyet yok, eminim diğer sayfalarda da yoktur. Millet kendi işini kendi görmüş [:@]

Sinirden gülmeye başladım. Telekomun sitesinde genel müdüre kadar telefonları yazıyor, tek tek işletsem mi [sm=s20.gif]

Emre -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 15:45:25)

http://www.sikayetvar.com/?loc=sikayet_oku&action=co&subaction=Detial&pageRef=p&coNo=21&listst=&sayfa=0

Linki koymayı unutmuşuz, forumda da değiştir butonu iptal olmuş. Telefon garantide, yazıcı garantide, adsl bozuk.. Ben bi hocaya mı gitsem [sm=s19.gif]

sangokudbgt -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 15:48:16)

hocamkimikime şikayet edecen allahnı seversen piyango sana patlamış sevinecen artık[;)] bu elemanlarla bu şirket hala nasıl işliyor anlayabilmiş değilim açıkcası allahın işi işte hayret verici
telekoma[:-]

Emre -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 15:54:04)

Adamlar "şikayetvar"da ilk şikayete cevap vermişler, sonra bakmışlar ki herkes şikayetçi demişler lan sanki şikayet etse başka şansı var bi de bunlarla mı uğraşacaz, salmışlar gitmiş. Uydudan filan yok mu internet telekoma mahkum muyuz [sm=s20.gif]

Piêr Dé Sans -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 15:58:26)

ne yaparsan yap telekom dan bu tarz şeylerde cevap alamazsın.Çok vurdum duymaz bi çalışma stilleri var.Özelleştirildikten sonra değişen birşey olmadı.Anca şikayet edersin

sangokudbgt -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 15:59:20)

kablonet var hemde daha ucuza daha hızlı upload yaparken filan download hızı düşmüyor müthiş bişey koblo varsa oturduğun yerde şaşma derim

Emre -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 17:08:15)

Az önce aradılar, akşam 7den sonra geleceklermiş. Akabinde adsl müşteri memnuniyeti hattından aradılar. Hayatımda bu kadar iğrenç konuşan ve insanlıktan nasibini almamış bir insan ile konuşmadım. Sekreter bağlarken DHL den arıyor galiba anlayamadım dedi, o derece. Arayan bayan arızanız sonuçlandırılmış onaylıyor musun dedi, ben hayır onaylayamıyorum çünkü dedim ve teşekkürler diyip suratıma kapattı. Ben açıklama yapacaktım çünkü teknik servise akşam evde olabileceğimi, saat 19'dan sonra gelmelerini söylemiştim. Ancak hanımefendi buna fırsat vermeden kapadı telefonu. Kablonet işini araştıracağım, bu kadar lanet bir firma, böyle bir zihniyet görmedim..

Msenel -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 19:47:41)

Yeter kardeşim Telekom uzerinden yaptığın prim.Yıllardır adamlar sana calısıyor.Bırak biraz da kessinler.Zaten hakettin sen:adamlar sadece sana calısıyolardı[;)]

muzo86 -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (10 Ağustos 2006; 20:02:56)

az önce almanyadan bir arkadaşım geldi ve şunu söyledi 6 mb.lik sınırsız bağlantı YTL ile 72.00 ytl. yaw adamlar işi aşmışlar biz hala dandik telekomla uğraşıyoruz
az bile bunlar bu dandik telekoma
[:-]
quote:

Orjinalden alıntı: Msenel

Yeter kardeşim Telekom uzerinden yaptığın prim.Yıllardır adamlar sana calısıyor.Bırak biraz da kessinler.Zaten hakettin sen:adamlar sadece sana calısıyolardı[;)]

Emre -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (11 Ağustos 2006; 8:55:59)

quote:

Orjinalden alıntı: Msenel

Len Muhtar kafanı yararım senin, ben de nicke bakmadan okudum aha dedim forumda küfürden ilk banı yiyecez [;)]

Muzonun_Mekanı, devlet daireleri için benim de ilginç teorilerm var [:D]

Bir gün babamın nüfus cüzdanını değiştirmek için nüfus müdürlüğüne gittim. İçerisi boş olmasına rağmen işim yapılmadı bir türlü, ilgili kişi telefonla konuşuyordu. Kendisine elimle işaret yaptım ama bir dk. diyerek devam etti. Sonra sanki biryerden haber gelmiş gibi aniden telefonu kapadı ben seni sonra ararım diye ve işimi gördü. Çıkınca ne göreyim, geçen sene 43ytl mi ne park cezası[:@] Dedim devlete helal olsun organize suç bile işliyor, bir yandan oyalıyor bir yandan yazıyor cezayı [;)] Tabi böyle birşey gerçek olamaz büyük ihtimalle ama o an aklıma gelmedi değil[8D]

Evet gelelim telekom meselesine, dün akşam saat 7den sonra geleceğini söyleyen telekom yetkilisi akşam saat 22:15e kadar gelmeyince ben de aradım. Karşıma çıkan kişiye öncelikle az sonra duyacaklarınız şahsınız için değil telekom için olan düşüncelerimdir dedim, ve yavaş yavaş soyulduğumun farkında olduğumu, hayatımda böyle rezillik görmediğimi vs. söylemekle başlayarak biraz içimi döktüm. Karşıdaki kişi de bana haklı olduğumu, aslında cep telefonlarından da arayabildiklerini ama teknisyenlerin kıllık yaptığını söyledi ve cep telefonumu alarak beni beklemeye aldı, bir süre sonra bana dönerek "arkadaşlara acil olarak ilettim bu gece kesinlikle gelecekler, cep telefonunuzdan arayacaklar gelirken dedi. Peki sonuç:

Gece 01:30a kadar bekledim, telekomdan ne haber geldi ne de kendleri. Link ışığı hala yanmıyor, hala internet yok. Bugün 8 gün oldu. Beni evde beklettikleri 2 tam gün (1 gün ben 1 gün arkadaş), uykusuz bıraktıkları bir gece, aylığına 50 ytl verdiğim bağlantının 8 günlük ücreti, cep telefonundan aradığım için giden yaklaşık 300 kontör (her aramada dakikalarca bekletip aralarında geyik yapıyorlar heralde), salak yerine konmanın ve ayaküstü soyulmanın verdiği sinir.. Bu olayın bana maliyeti her gün artarken telekom bundan para kazanıyor. Orada birileri var ve akşama kadar geyik yapıp sigara içiyorlar sanırım, arayana he he gideriz gece beklesin diyorlar, gerisi umurlarında değil. Geldiklerinde gözüme kestirirsen girişmeyi düşünüyorum, gelirlerse o da [sm=s15.gif]

enemy34 -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (11 Ağustos 2006; 11:22:39)

[:)][:)][:)]

Emre -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (11 Ağustos 2006; 11:42:01)

Evet ev arkadaşımla yaptığım görüşmeler sonucunda bugün adsl ve telefon hattını kapatmak için başvuruda bulunma kararı aldık. En geç pazartesi ben gidip kapattırıyorum hattı. Bunda da sıkıntı olmaz heralde, ayda 60-70ytl benden alsa ne almasa ne, nasıl olsa tekel.. Cümlemize hayırlı olsun [:)]

Bu kablonet nasıl birşey bu arada [;)]

electronics -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (11 Ağustos 2006; 11:48:42)

quote:

Bu kablonet nasıl birşey bu arada [;)]

http://forum.donanimhaber.com/m_6788284/tm.htm

Emre -> Cevap: Telekom'dan hakkımı nasıl alırım (11 Ağustos 2006; 15:09:09)

Kablo net işini inceledim baya ama o da sorunlu. Başka yöntem de yok galiba, kaldık internetsiz, sağlık olsun [:@]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.046875