Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.174
Cevap
11
Favori
83.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Dediğini yaptım ama değişen birşey olmadı sende oldu mu?
  • busterr kullanıcısına yanıt
    bende yaptım ama açmadı moyunu işlerim vardı... açıp bakınca yazarım.
  • Bu DLC de biter. Ana görevler ve şu şekil bulmacaları dışındaki tüm yan görevleri bitirdim. Yan görevler ve şu sandık kağıt derken oyun 6-7 saati buldu sonunda bitti. Bittiği gibi sildim. Silmeden önce de ne olur ne olmaz diye kayıt dosyasının bir yediğini aldım. Bu DLC ile oyun daha bir kastırıcı hâle gelmiş haberiniz olsun.
  • slm ya ben bu oyunu bi türlü oynuyamadım acaba sistemmi yetmiyor yoksa bendemi problem var anlamadım oyun ilk başlangıçta oto high ayarlarda gayet güzel 30 fps falan sonra bölüm geçince sanki biri beni tutuyor gibi daha sonra hapisane bölümüne gelince oyun resmen çöküyor donuyor fps 20 ve daha altına düşüyor ayarları lowda yapsam aynı problem farklı farklı yerlerden dowload ettim fakat sorun aynı

    sistemim fx6300 r9 270x 8 gb ram işlemcide 4.5 overlockta var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dandiq -- 20 Ocak 2015; 0:31:40 >
  • @Kartal GözBende tam tersi şehir ayrı ve küçük olduğu için sabit 60 fps'te oynadım, Paris'te 40-50'lere düşüyor..

    @Dandiq ilk başlarda Versailles diye küçük bir şehirde oynuyorsun çünkü, hapishaneden sonra Paris'e geçiyorsun orası çok daha detaylı ve büyük olduğu için fark ediyordur. Çözünürlüğü ve ayarları düşürmeyi deneyebilirsin onun dışında yapacak birşey yok oyun kasıyor çoğu sistemde. Oyunun 1.4 update'ini yapıp amd'nin omega driver'ını da yükle iyileştirdi diye okumuştum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 20 Ocak 2015; 0:48:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: busterr

    @Kartal GözBende tam tersi şehir ayrı ve küçük olduğu için sabit 60 fps'te oynadım, Paris'te 40-50'lere düşüyor..

    @Dandiq ilk başlarda Versailles diye küçük bir şehirde oynuyorsun çünkü, hapishaneden sonra Paris'e geçiyorsun orası çok daha detaylı ve büyük olduğu için fark ediyordur. Çözünürlüğü ve ayarları düşürmeyi deneyebilirsin onun dışında yapacak birşey yok oyun kasıyor çoğu sistemde.

    Belki de Watch Dogs'tan sonra bana öyle gelmiştir. Basilic midir neyse işte o yapıda kasmalar oluyor. Mekan çok geniş ve ayrıntılı olduğundan. Bir de yeraltında geniş bir çevre olduğu zaman başlıyor kasmaya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • busterr kullanıcısına yanıt
    çok saçma ama şimdi misal ben amd cd deki sürücü yüklediğim zaman böyle bi takılma sıkıntısı yok ama omega yüklediğim zaman very high a kadar çekebiliyorum ayarları ama low da alsam ultrada alsam biri beni tutuyor giderken :D omega ile oyun baya düzelmiş ama kapalı mekanda fps mi düşer bi hevesle düzeldi diye oynayım dedim de neyse assasin tamamen kaldırdım pc den :D yoksa pc satıp ps4 alacam valla ekran kartını r9 290 alıp işlemciyide değiştirim dedim ama bakıyroum millet 770 780 le oynuyamıyorum diyor
  • busterr kullanıcısına yanıt
    valla hocam kusura bakmayın ama burda ben bu oyunda 50-60 fps alıyom diyene gülerim :D ben de 40-50 fps alıyom ama biri beni tutuyor :D hapisanede oyun çöküyor resmen diyorsunuz büyük şehre gidiyor diye öyle oluyor çözünürlük 1280-760 low herşey kapalı iken bile fps artışını bırakın fps daha çok düşüyor bi sıkıntı var bu sıkıntıyı sadece ben yaşamıyorum heralde bide biri beni tutuyor :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dandiq -- 20 Ocak 2015; 1:12:29 >
  • evet tesellation çalışmıyor.
  • Dandiq kullanıcısına yanıt
    Biri beni tutuyor nasıl bir deyim arkadaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bence başarılı. Asassins creed serisi hayranı iken brotherhoodsdan sonra oyunu malesef bıraktım 3 falan sarmadi beni birde araya boston faciasi girince.. Merak edip aldim bu oyunu oyunda fazla sorun var lakin senaryo bakımından gayet iyi bence. Bir asassins creed 2 olmasada anımsattı. Oyunu akici bir şekilde son ayarlarda rahatlıkla oynuyorum 1.4 guncellemesi ile. Son ayarlar dediğim HBAO+ FXAA olmak şeklinde..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 20 Ocak 2015; 1:38:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    ya şaka bi yana amd omega driver ile oyun düzelmiş 30-40 fps üstü oynuyorum ama biri harbi beni tutuyor ya saliselik takılma mı dersin aslında bi süre sonra görmezden geliyorum ama yinede bi çözümü varsa diye yazdım buraya ayar düşürsemde yükseltsemde aynı fps de sıkıntı yok very high da hemen hemen gayet akıcı ama biri arada el atıyor :D cd driver yüklediğim zaman ise bu tutmalar yok fakat fps çok düşüyor omega amd driver yüklediğim zaman fps artıyor oyun düzeliyor fakat biri bizi tutuyor :D
  • Dandiq kullanıcısına yanıt
    Hocam CPU kullanımlarına bak oyundayken msi afterburner ile, core'lar %100'e vuruyor bazen bende de öyle ani takılmalar oluyor. Oyun optimize özürlü hayvan gibi CPU kullanıyor o yüzden belki sizinkini de sürekli %100'de kullanıyorsa ondandır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: busterr

    Hocam CPU kullanımlarına bak oyundayken msi afterburner ile, core'lar %100'e vuruyor bazen bende de öyle ani takılmalar oluyor. Oyun optimize özürlü hayvan gibi CPU kullanıyor o yüzden belki sizinkini de sürekli %100'de kullanıyorsa ondandır.

    hocam Afterburner açıkken, oyundayken donanımların kullanımdaki istatisliğini mi gösteriyor?
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Evet oyun içinde anlık istatistikleri görebilirsin normal FPS sayacı gibi onları da..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyun g2a de 36 liraya düşmüş sizce sistemle kaç fps alırım almaya değermi

    intel i5 2400
    8g 1333 ram
    hd6790 1gb
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Oyunda dlc yükledik yine kasar bir hale gelmiş sanki.

    aynı fikirdeyim dlc den önce oyun kasmıyordu eskisi gibi. dlc 'yi yükledikten sonra yine kasmaya başladı
  • ubisoftun ne kadar fail bir firma olduğunu görebilrisiniz.. her konudan... adamlar tesellation reklam edip oyun satıyor.. sonra aptch ile gelecek diyor patchlar geliyor tesellationı xml lerde görüyoruz ama aktif edince çalışmıyor.
  • bende bitirdim dlc yi... sildi mdiyen arkadaş keşke silmeseydin daha dlc gelecek oyuna..
  • SnipeR95 kullanıcısına yanıt
    Dostum 800x600 çözünürlükte nasıl çalıştırdın ? Youtube'da videolarda oynayanlar var fakat bulamadım. 4:3 ayarı da aynı şekilde? Yardım edebilir misin?
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.