Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.175
Cevap
11
Favori
83.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Season pass performans sorunları yüzünden ertelenmiş, iptal olmuş haberleri vardı oyunun ilk çıktığı haftalarda fln. Son durum nedir bilmiyorum ne yazık ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xaerocide

    Season pass performans sorunları yüzünden ertelenmiş, iptal olmuş haberleri vardı oyunun ilk çıktığı haftalarda fln. Son durum nedir bilmiyorum ne yazık ki.

    Tesselation grafik detayı ile alakalı bir konu Season Pass ile ilgisi nedir, o değil de Season Pass oyunu alanlara bedava olmamış mıydı, bana DLC'yi satın al diyor.

    Ubisoft'un destek kısmına sorunumu yazdım hala cevap gelmedi, BF 4 ile bir sorunum olduğunda live chat ile hemen hallediyordum veya soru yazsam kısa sürede cevap veriyorlardı, Ubisoft'un destek kısmı çok kötü.

    Edit: Ubisoft'dan cevap geldi, Season Pass bedava değilmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 4 Ocak 2015; 1:02:50 >
  • Arkadaslar basit birseye takildim... belki kolay birsey ama ben goremedim... oyunu bitirdikten sonra yani Seq 12 bolum 3 The Temple bitirdikten sonra final sahnesinden bahsediyorum, oynun bas kahramina Arno ya yeni bir kilic ve kiyafet veriliyor...

    Daha once configure ettiginiz kiyafetler kayboluyor... veya tekrar yapmak istediginizde izin vermiyor ? Ne yapmamiz gerekiyor ? Atladigimiz yer nedir? bilgisi olan var mi ? tskler
  • Esc yapıp F tuşu ile Customize seçeneğine girin. Ardından Outfits yazan bölüme girin. Burada özel kıyafetler mevcut; çoğu da kilitli olabilir... Oyunun başındaki suikastçi karakterden Altaïr'e, Edward'a kadar birçok karakterin kıyafeti var ve bunları giydiğiniz zaman kendi tasarımınız görünmez; zira bu kıyafetler özeldir.

    Kısacası belirttiğim yere girip Arno Master Assassin kıyafetine gelin; Unequip yaptığınız zaman eski halinize dönersiniz.

    scutaro, Season Pass bedava olmadı; iptal edildi. Sadece Dead Kings DLCsi bedava oldu. O da henüz oyuna eklenmedi diye biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 6 Ocak 2015; 4:29:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam donus icin tesekkurler... "Unequip" opsiyonu oldugunu bilmiyordum... bunu deniyecegim... Ayrica DLC ler icin verdigin onemli not icin tesekkurler...

    oynun her tarafinda bu senaryolara linkler var ama aktif degildi... demek ki sebebi buymus... ASC kardesliginin forumlardada devam etmesi guzel birsey :)
  • alpha2012tr kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Forumda kulüp aradım da bir onu göremedim; bu başlıklarda barınıyoruz işte.

    Yanlış hatırlamıyorsam Enter tuşuna basınca giyip çıkarma işlemini yapıyordu. Zaten karakterin üstü başı değişince anlarsınız.

    DLC konusunda da en basit kontrol Café Théâtre'ın oradaki at arabasına (haritada sanırım F harfiyle görünüyordu) yaklaşıp giriş yapmayı denemekle oluyor. Giriş yapılamıyorsa DLC hâlâ çıkmamış demektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 6 Ocak 2015; 12:14:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dreamboi

    co-op , beraber oynamak isteyen arkadaş varsa beni eklesin

    uplay id : posteriorixxx

    ekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

    scutaro, Season Pass bedava olmadı; iptal edildi. Sadece Dead Kings DLCsi bedava oldu. O da henüz oyuna eklenmedi diye biliyorum.

    Bilgi için teşekkürler.

    Henüz co-op oynama fırsatım olmadı, umarım zevklidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Ocak 2015; 13:25:04 >
  • Oynadığınız kişiye göre değişiyor hocam. Karşıdaki "Ya Allah!" deyip ortaya dalan tiplerdense şahsen pek zevk almıyorum. Genel olarak güzel; ancak çok az görev var bence.
  • oyunda inanilmaz derecede bug var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam a katiliyorum, bazi co-op gorevlerde cok sessiz davranip strateji gelistirmek gerekirken, genelde herkes hurra deyip saldiriyor... yine 4 ass. sayesinde bolumu tamamliyorsun ama gorevin esprisi gidiyor. Bu nedenle kesinlikle co-op gorevlerini tanidik bir ekiple ve kulaklik mikrofon destekli yapmak gerekir diye dusunuyorum...

    Bu arada kiyafet olayini denedim gercekten dediginiz gibi oldu... DLC nin yerinide gordum... hala aktif degil... tskler
  • Co-op larda buglar var gayet güzel, bazen görevi yaptığınız farketmiyor server ve o kısımda takılıp kalıyorsunuz. Sonraki aşamaya geçmiyor ve çıkmayı gerektiriyor. Ayrıca bazı en ufak bağlantı problemlerinde atıyor sizi oyundan. Rastgele insanlarla oynamakta ayrı işkence, bazıları kafasına göre oynuyor, bazı trollük yapıyor sadece bazıları da en ufak hatanızı beğenmeyip çıkıyor.

    Tek kişi yapabiliyorusunuz co-opları, pek de zor değiller son 1-2 tanesi hariç. Böyle oynamanızı tavsiye ederim akıl ve ruh sağlığı için. Çok güzel görevler değil bu arada, baya basit bazıları içerik olarak. Sırf görmek ve tecrübe etmek istiyorsanız oynayın derim. Bazı normal assassin işaretli görevler kat kat daha iyi ve eğlenceli. Napolyon'un aşk üçgeni görevleri mesela




  • Haftaya salı çıkıyormuş Dead Kings DLC'si.
  • GTX 970 ile ücretsiz almıştım oyunu Dead Kings'i satın almam gerekicek mi?
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Hayır, ücretsiz oyun sahiplerine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeri değil ama telden giriyorum brotherhood konusunu bulamadım buraya yazıyorum. Ac beotherhood oynuyorum görevleri Yaptım borgia kulesi yaktım 3 5 tane. Şimdi göreve gideceğim yol kapalı beyaz duvar var borgia kulesi kaldı iki tane oralarda kapalı burda ne Yapcam ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: busterr

    Haftaya salı çıkıyormuş Dead Kings DLC'si.



    Güzel haber. Özellikle de şu 2,5B Uzakdoğu indirilebilir içeriğini merak ediyorum ben. Acemp ne zaman gelir!




  • Çin ile ilgili olanı soruyorsanız o bedava olmadı diye biliyorum. Gold Edition veya Season Pass satın aldıysanız hesabınıza tanımlanacaktır. Ne zaman çıkacağı hakkında henüz bir bilgi bulamadım. Belki o da haftaya çıkar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 7 Ocak 2015; 17:52:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

    Çin ile ilgili olanı soruyorsanız o bedava olmadı diye biliyorum. Gold Edition veya Season Pass satın aldıysanız hesabınıza tanımlanacaktır. Ne zaman çıkacağı hakkında henüz bir bilgi bulamadım. Belki o da haftaya çıkar...

    Sonuç itibariyle daha çıkmamış ne zaman çıkacağı konusunda haber de yok. Anlaşıldı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sunu merak ediyorum... Gorevleri tamamlayinca para, ass. puani altini vs.. adi neyse veriliyor ya... bu bolumleri tekrar oynayinca ayni odulleri alabiliyor muyuz ?

    Cunku Assa. puanina ihtiyacim var yeni skilller almak icin... bu konuda onerisi fikri olan var mi ? tskler
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.