Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.175
Cevap
11
Favori
83.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyun almaya değermi beyler değerse kutulu almayı planlıyorum
  • Bu soru, konuyu karıştırır; söyleyeyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the space enginer

    oyun almaya değermi beyler değerse kutulu almayı planlıyorum

    Hocam triple sli 980 filan varsa al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda hertarafa abartı şekilde insan basmışlar yaaa...Bu nedir.Belkide fps düşüşlerinin sebeplerinden biride budur...
  • Ben gtx 570 ile kasıyor diye 1 gb vram olduğu için bu oyuna normal diyordum ama 770 tede kasıyorsa patch falan kurtarmaz bu oyunun motorunda ciddi sorunlar var sanırım, Ryse bile muhteşem grafiklerine rağmen akıyordu, şimdi FarCry 4'ü oynuyorum o da 30 FPS altına düşmüyor. İkiside Ubisoft oyunu ama birinde o kadar iyi optimizasyon yaparken diğerinde niye yapamamışlar anlamadım.
  • Garıptır patch ve Nvdıa'nın son surucusunu yukledıkten sonra 5 ıle 10 fps arası bır düşüş yasadım
  • ya bu oyunda hiç değilse 35-40 fps aldığın zaman akıcılık o kadar etkilenmiyor fakat far cry 4 te 40 fps ye düşsün sanki 15 fps de oynuyormuş hissi yaşıyorsun ,neden oluyor bu fark onuda anlayabilmiş değilim.crysis te de aynı muhabbet vardı akıcıydı 40 fps te bile
  • quote:

    Orijinalden alıntı: regujohn

    ya bu oyunda hiç değilse 35-40 fps aldığın zaman akıcılık o kadar etkilenmiyor fakat far cry 4 te 40 fps ye düşsün sanki 15 fps de oynuyormuş hissi yaşıyorsun ,neden oluyor bu fark onuda anlayabilmiş değilim.crysis te de aynı muhabbet vardı akıcıydı 40 fps te bile

    Oyun motorundan kaynaklanıyor, oyunun fps olmasınında etkisi var tabii.

    60'tan aşağısı çoğu fps oyununda rahatsız edici oluyor.

    Unitydeki sorununda ben kalabalıktan değil, clothing, hairworks ve reflection'dan kaynaklandığını düşünüyorum.

    Ubi artık 3 ay sonra sorunu çözer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 20 Kasım 2014; 5:15:10 >
  • tatbkath kullanıcısına yanıt
    bence oynadığın çevre birimi ilede alakalı.eğer gamepad ile oynarsan daha az rahatsız ediyor onu da farkettim
  • Merhaba arkadaşlar,

    Dün arnonun hikayesini bitirdim.Oyunu hiç beğennedim benim gözümde en zayıf ac oyunu.Ubisoft daha başarılı bir oyuna imza atabilirdi.
    Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  • Assassin's Creed Rogue'u bitirdim. Spoiler olarak yazıyorum Unity ile bağlantısını. Rogue'u bitirenler veya oynamayı düşünmeyenler okusun.


    Connor'un akıl hocası olan Achilles'in gençlik dönemlerinde geçiyor oyun. Achilles'in bir öğrencisi olan Shay adında bir Assassin'i oynuyoruz. Zorlama bir nedenle Templar tarafına geçiyor. Orada da Haytham Kenway var. Neyse serinin ana gidişatına hiçbir etkisi olmadan ilerliyor oyun. Hem Animus içinde hem Abstergo binasında. En sonunda bizim Shay Fransa'ya gidiyor. Charles Dorian'a suikast düzenliyor ve oyun orada bitiyor. Suikast yolunda ilerlerken Arno adında bir çocuğu da görüyoruz. Unity'de aa karakterimiz olacak olan Arno'nun babasını öldürmek dışında Rogue hakkında bilinmesi gereken hiçbirşey yok. Gemi savaşları hoşunuza gidiyorsa oynamayı düşünün. Black Flag'den biraz daha güzel gemi savaşları.




  • Ubisoft şu sorunları çözecek yamayı ne zaman çıkaracağına dair bir bilgi verdi mi? Ona göre şimdilik Far Cry'a yöneleceğim.
  • 0xc00007b uygulama sonlandırıldı hatası alıp duruyordum, denemediğim şey kalmamıştı, sonunda sorunu çözdüm. Steam forumlarında birisi şu dosyayı paylaşmış. İçinde Microsoft Visual C++ dosyalarının tamamı var. Bu Rar.'dan çıkan tüm dosyaları hem System32 klasörüne hem de SysWoW64 klasörüne atıyoruz, değiştirilsin mi diye sorduğunda değiştirilsin diyoruz tabi ki. Bunu yapınca benim oyun açıldı.

    Daha önce defalarda Visual C++'i silip yüklemeye çalıştım ama otomatik yüklemeyle hep birşeyler eksik kaldı herhalde. Windows'un kendi yükleyicisi bu işi kotaramıyor. Bu Rar.'da hem 32bit hem de 64 bit için gerekli tüm dosyalar var.

    http://www.mediafire.com/download/dbnlbclp8lxcmi5/FDG+00000007.rar

    Link silinir ve bulamazsanız özel mesaj atın, kendim upload ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: koftehor1

    Bende gtx 760 var high ayarlarda gayet iyi oynarken bir süfe sonra ara ara 1 snlik donmalar gerçekleşmeye başlıyor. Oyundan çıkıp girdiğimde tekrar düzelmiş oluyor. Çözümünü bilen veya önerisi olan var mı

    aynısı bende de var ve bu sorun bir sürü insan da var.. patch ile düzeltmelerini bekleyeceğiz .. optimizasyon özürlü oyun :)
  • Sonunda dayanamadim, gittim Vatan dan bir adet Asus GTX 980 alip ciktim... hemen eve gelip, GTX 590 cikarip, yeni karti kurdum...

    solugu hemen Unity aldim... Ohh be kardesim bu ne yaw, hersey yag gibi akiyor... Birden 60 fps cakildi... ( tabii bunlar ilk izlenimler.. oyunun ileri safhalarinde ne olur bilemem.)

    Yanliz oyun, resmen BETA seviyesinde... su anda oyunda oynamak keyfi cok cok dusurecek gibi...

    UNITY adam oluncaya kadar diger oyunlara takilmak lazim...

    Ben bu isin tamamen software kaynakli olduguna inaniyorum... 20/30 fps goren makinalar, bir kac ay sonra ciddi update lerden sonra 50 fps cikabilir...

    Sorun, eski kartlarin yavas olmasi degil, sanki yeni grafik teknolojilerini desteklememesinden kaynaklaniyor..

    bilmiyorum katilan var mi?

    bu arada 980, inanilmaz sessiz... ve o kadar kasmama ragmen 70 dereceyi gecmiyor... gtx 590 da 90-100 lere cikmak cok kolaydi....

    Son bir not: 590 a ihtiyaci olan varsa uygun fiyata verebilirm... pm atmaniz yeterli...




  • 40 saat sorunsuz oynadığım oyun 2 gündür oynanmıyor kasmaktan, bugün düzeldi kendi kendine Cidden yeni patchi yayınlamaları lazım artık..
  • http://assassinscreed.ubi.com/en-us/community/liveupdates/live_updates_details.aspx?c=tcm:152-185420-16&ct=tcm:148-76770-32

    Bu başlıkta gelecek yamayla ilgili bilgiler var, hafta bitmeden yeni bilgiler sunacağız diyorlar geliştirdikleri düzeltmeler üzerinde hala çalışıyorlarmış.
  • Ben FarCry 4'ü oynuyorum valla çok güzel olmuş grafikleride güzel olmasına rağmen hiç kasmıyor devasa bir haritası var ve bir sürü yapılabilecek şeyler var harita dolu dolu. AC Unity'e adam gibi patch gelene kadar oynamam böyle tadıda yok zaten, yeni bir ekran kartı alırdım ama askerliğime 1 aydan az kaldı artık kısmetse askerden gelince komple PC'yi yenilemeyi düşünüyorum Unity'ide o zaman oynarım hem TR yaması çıkmış olur hemde oyun bütün sorunlarından arınmış olur. Şimdi FarCry 4 ve CoD AW devam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANDREI

    Bu soru, konuyu karıştırır; söyleyeyim

    Far Cry 4 konusuna el atarsanız sevinirim, konu korsan oyun konusuna döndü. Herkes korsan yöntemlerden bahsediyor
  • Gtx 980 ile oyunun performans ve akıclığı konusunda izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.

    Öncelikle oyunda ciddi bir anti aliasing sorunu mevcut yani ne msaa nede txaa düzgün işlev görmüyor ilginçtir ki fps anlamında performansı içlerinde en yüksek ama kalite anlamında en zayıfı olan fxaa bu oyunda msaa ve txaaya göre daha iyi bir köşe yumuşatma sağlıyor.Ayarlar en sonda lakin gölge olsun çevre detayı olsun düşürsemde fpsde yükselme olmuyor buda oyunun düzgün optimize edilmediğinin bir göstergesi.

    Her ne kadar düzgün bir optimizesi olmasada oyunu 2K çözünürlükte ve ultra ayarlarda akıcı bir şekilde tek 980 le oynuyorum.2K çözünürlükte oynama sebebim hem görüntü kalitesini artırmak hemde köşe yumuşatmayı daha iyi hale getirmek yoksa 1080pde rahatsız edici bir aa eksikliği var ve 2k çözünürlük ve son Nvidia sürücüsüyle gelen mfaa açınca aa kailtesi epey artıyor.Tabi oyunda sıkıntı olduğu bir gerçek ancak 2 tane 980 le dahi oyundan yeterli fps alınanaması bana göre gerçekçi değil tek 980 le 2K da dahi akıcı(bu tür oyunlarda yüksek fpsde oynamanın akıcılığa extra katkısı pek olmuyor açık dünya oyunu ve minumum 30 fps yeterli fps oyunlarında ise bu değerin daha yüksek olması oyun başarımı için gerekli) ve smooth bir oynanış mümkün.

    Son olarak oyunun bazı anlarından almış olduğum 2K çözünürlükteki görüntüleri paylaşıyor hepinize iyi oyunlar diliyorum.

    Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 21 Kasım 2014; 5:43:50 >




  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.