Giriþ | |
|
|
|
24 Aðustos 2008; 22:54:05
|
|
|
konuyu DH seviþipte kavuþamayanlar diye okudum
|
|
24 Aðustos 2008; 23:00:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alýntý: Mage_DewiL konuyu DH seviþipte kavuþamayanlar diye okudum Demekki aklýn orda senin.
Sevdiðin için deli oldun dediler. Yaþamýn tadýný yalnýz deliler bilir dedim.Sadece fotoðraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yaðmurlarda ýslansamda tek baþýma,varlýðýný hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanýnda olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarýný inþa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliðimde denizin sesi olur seni hatýrlatan yanýmda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artýk,çünkü seni çok seviyorum
|
|
|
|
|
25 Aðustos 2008; 0:29:54
|
|
|
Mustafa kafayý mý yedin olm bu ne böyle.
Sevdiðin için deli oldun dediler. Yaþamýn tadýný yalnýz deliler bilir dedim.Sadece fotoðraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yaðmurlarda ýslansamda tek baþýma,varlýðýný hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanýnda olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarýný inþa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliðimde denizin sesi olur seni hatýrlatan yanýmda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artýk,çünkü seni çok seviyorum
|
|
|
|
|
25 Aðustos 2008; 0:37:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alýntý: Ünal Korkmaz Mustafa kafayý mý yedin olm bu ne böyle. baktým konu çok sakin hiçbir geliþme yok en son mesaj 1 saat 20 dk önce atýlmýþ caným sýkýldý böle mesaj atim dedim
|
|
|
25 Aðustos 2008; 0:43:39
|
|
|
|
|
25 Aðustos 2008; 0:44:10
|
|
|
quote:
Orjinalden alýntý: Shady quote:
Orjinalden alýntý: Ünal Korkmaz Mustafa kafayý mý yedin olm bu ne böyle. baktým konu çok sakin hiçbir geliþme yok en son mesaj 1 saat 20 dk önce atýlmýþ caným sýkýldý böle mesaj atim dedim Anlaþýldý kafayý yemiþsin sen.
|
|
|
|