Giriş | |
|
|
|
8 Kasım 2008; 1:02:40
|
|
|
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|
|
|
|
|
8 Kasım 2008; 1:04:24
|
|
|
yine sayfa başı yarışı başlar læ artık. sileyim mi mesajlarımı.
|
|
8 Kasım 2008; 1:50:51
|
|
|
ne oluyor lan burda.
|
|
|
8 Kasım 2008; 1:58:22
|
|
|
iyiki kavuşmamışınız bi kavuştuk ta noldu özgürlük gibisi yok evlenmeyin
"aç içimi,daralan göğsümü genişlet...ben yetemiyorum kendime...beni kendine yetir...yüküm var sırtımda...yükümü hafiflet...yalnız sana doğruldum...belimi doğrult...içimi aç...aç içimi...daralan göğsümü genişlet..."
|
|
|
|
|
8 Kasım 2008; 2:07:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35 ne oluyor lan burda. Nolsun bea. Bildiğin gibi.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|
|
|
|
|
8 Kasım 2008; 2:24:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35 ne oluyor lan burda. Nolsun bea. Bildiğin gibi. Aynen degişen bişey yok.
|
|
|
9 Kasım 2008; 16:05:12
|
|
|
daha alıntı yapamıyorsun lan sen başlığı nasıl değiştirdin?
|
|
9 Kasım 2008; 16:16:31
|
|
|
sen beni nasıl kandırırsın len döveyim mi şimdi seni ha? bende değiştirdim 97. sayfayı işte zor bir şey sanki hıh. bu arada maçı alırız. ben şimdi kaçar sonra yine gelirim. see you later.
|
|
9 Kasım 2008; 16:51:58
|
| | | |