Giriş | |
|
|
|
26 Eylül 2008; 17:28:22
|
|
|
Burda mıyız ramazandan sonra
|
|
26 Eylül 2008; 17:37:36
|
|
|
wooooowwwwwww ünal sert konuşmuş. yürü be adamım. GebereJackson (bu nick çok uzun kısa bir nick bulsana hocam ) biz her zaman burdayz. baksana yalama gibi ağır tabirler duyar olduk.
|
|
26 Eylül 2008; 17:45:22
|
|
|
Daha da ağır konuşurum ama eleman altından kalkamaz.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|
|
|
|
|
26 Eylül 2008; 18:27:24
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yavkar@fb wooooowwwwwww ünal sert konuşmuş. yürü be adamım. GebereJackson (bu nick çok uzun kısa bir nick bulsana hocam ) biz her zaman burdayz. baksana yalama gibi ağır tabirler duyar olduk. Kopyala yapıştır yap sen de hacu aaa Kaç kişisiniz 100 küsür sayfa olmuş yahu
|
|
26 Eylül 2008; 18:33:56
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: tr_silici benide ekleğin tr_silici beni ekliyecek yetkili yok mu
|
|
|
26 Eylül 2008; 18:38:33
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz quote:
Orjinalden alıntı: GebereJackson quote:
Orjinalden alıntı: yavkar@fb wooooowwwwwww ünal sert konuşmuş. yürü be adamım. GebereJackson (bu nick çok uzun kısa bir nick bulsana hocam ) biz her zaman burdayz. baksana yalama gibi ağır tabirler duyar olduk. Kopyala yapıştır yap sen de hacu aaa Kaç kişisiniz 100 küsür sayfa olmuş yahu 100 küsür sayfayı 3 kişi yaptık. Piiuuu baya kasmışsınız Ama baktım baya eskiymiş konu ben o kadar eski olacağını tahmin etmemiştim.
|
|
26 Eylül 2008; 18:40:10
|
|
|
2.5 sene falan oldu herhalde.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|
|
|
|
|
26 Eylül 2008; 18:56:36
|
|
|
oldu ya baya. yazdıkça yazasımız geldi. bir de kışın ara veriyoruz düşün artık.
|
|
26 Eylül 2008; 18:58:17
|
|
|
Niye kışın dertler soğuyo mu?
|
|
26 Eylül 2008; 19:00:26
|
|
|
yazın dertli miyiz sence? ilk sene okul vardı, herkes okuluna dağıldı. sonra öss dönemi başladı, kış öyle geçti. şimdi de okul açılıyor. hazırlık olmasam bu sefer bırakmazdım ama ne yapalım artık.
|
|
26 Eylül 2008; 19:05:31
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yavkar@fb yazın dertli miyiz sence? ilk sene okul vardı, herkes okuluna dağıldı. sonra öss dönemi başladı, kış öyle geçti. şimdi de okul açılıyor. hazırlık olmasam bu sefer bırakmazdım ama ne yapalım artık. Ben geçtim hazırlığı Salı günü okula gittim bölüm toplantısı vardı. Bölüm başkanı sabahlamaya, uykusuz kalmaya hazır olun dedi Başlamadan bırakıcaz konuyu iyi mi
|
|
26 Eylül 2008; 19:09:54
|
|
|
|
bizde de öyle olacak galiba ya. hazırlık bile 09 | | | |