Giriş | |
|
|
|
30 Ağustos 2008; 21:01:21
|
|
|
|
|
|
30 Ağustos 2008; 23:49:36
|
|
|
İçme kardeşim şunu ya.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|
|
|
|
|
31 Ağustos 2008; 0:08:01
|
|
|
meyveli soda güzel mi?
|
|
31 Ağustos 2008; 0:10:23
|
|
|
Meyvesine göre değişir. Vişneli içtiğim için hep güzel geliyor bana. Ha şu da var Soda limon yaparsan o pek güzel olmaz.içine limon sıkılıyo.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|
|
|
|
|
31 Ağustos 2008; 0:11:55
|
|
|
soda-limon-tuz üçlüsünü bazen yapıyorum. tadı baya kötü. bir gün alayım vişneli veya elmalı. hep sade içerdim ama sıkıldım artık.
|
|
31 Ağustos 2008; 0:17:10
|
|
|
Asitli içecekleri bıraktım
|
|
|
31 Ağustos 2008; 0:18:11
|
|
|
olur mu olm tuzu attın mı nasıl köpürüyor. dene bir kere. tadı o kadar güzel değil ama o köpüğü izlemek güzel olur. sodaya asit koymadıkları zaman dibi sarı sarı toz şeklinde tortullanıyormuş. o yüzden asit ekliyorlarmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 31 Ağustos 2008; 0:17:02 >
|
|
31 Ağustos 2008; 0:19:46
|
| | | |