hadi neyse konumuza geri dönelim anlatın bakim.gökhanz sen anlatma iki sayfadır anlatıyon.bende anlatmayım çok anlattım.diğerleri özellikle arasıra takılıyorum diyerek esrarengiz takılan gecekuşunun anlatmasını bekliyorum
saygıdeğer arkadaşımızdan ve tüm derdini anlatmayanlardan anlatmalarını bekliyoruz.
valla artık bişey söylenmiyo ha ben bu konu yüzünden ceza almazsam iyidir. çocuğu terk ediyon bana sataşıyon.
iyi de zaten terk ederken ben üzüntü duymuorum ki neden sana sataşayım.sadece sana sataşmak hoşuma gidio.saygı gösteriosun ya canım benim.yoksa başka amaç yok.
biz ayarlamaya çalışıyoz.bu bırakmaya çalışıyo.ama bunları yaparken hiç mi düşünmedin? şimdi ne acılar çekiyodur o.(bakma böyle yazdığıma daha önce hiç erkek aldatmadım )
daha önceki sayfalara bakarsan roman yazılır anlattıklarımdan. eggy13 nickli şahısa söyle bi daha benden yardım istemesin .senin derdin 3 numaraydı dimi.onu anlat işte muhabbet olsun[:)
coyjonguil;abla salla o zaman mesleğini beğenmedim.yerim onun kariyerini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 22 Ağustos 2006; 1:59:38 >
daha önceki sayfalara bakarsan roman yazılır anlattıklarımdan. eggy13 nickli şahısa söyle bi daha benden yardım istemesin .senin derdin 3 numaraydı dimi.onu anlat işte muhabbet olsun[:)
ben derdimi yarın anlatırım dostum şimdi uykum geldi