Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör

Darkchild -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (22 Kasım 2006; 0:46:45)

Ankarada olan arkadaşlara tavsiyem YKMnin arkasındaki DEMO bilgisayarda gidip bu monitörü açık olarak görebilirler.. godzilla nın DVD si takılıydı bu gün gittim.. ayrıca yanında bi DATRON bide ACER koymuşlar widescreen... bide altında da normal LCD ekranlar vardı.. bu arada üzülerek sölüyorum bilmiyorum ayardan mıdır.. DATRON un 19 inçlik lcd si samsung 940 bw den daha canllı dolgun gösteriyodu renkleri.. ama merak etmeyin arada uçurum kadar bi fark yoktu.. ACER ise samsungdan biraz daha iyi yada hemen hemen aynıydı pek anlaşılmıyodu ama datron farklıdı gerçekten ..ç ve daha ucuz ama teknik özelliklerini bilmiyorum datronun... ama cidden DVD film izlemek bi başka oluyomuş LCD widescreende ... orda 3-5 dk. durup izlesem de etkilendim o kısa zamanda...

ayrıca ben de 2-3 ay sonra SAmsung 940 bw alıyorum.. şuan param yok artı sınavlarım var ama kafaya koydum inşalah alıcamm... fiyat perf oranı bana göre baya iyi..

SkYNeT-06 -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (22 Kasım 2006; 2:30:29)

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Ankarada olan arkadaşlara tavsiyem YKMnin arkasındaki DEMO bilgisayarda gidip bu monitörü açık olarak görebilirler.. godzilla nın DVD si takılıydı bu gün gittim.. ayrıca yanında bi DATRON bide ACER koymuşlar widescreen... bide altında da normal LCD ekranlar vardı.. bu arada üzülerek sölüyorum bilmiyorum ayardan mıdır.. DATRON un 19 inçlik lcd si samsung 940 bw den daha canllı dolgun gösteriyodu renkleri.. ama merak etmeyin arada uçurum kadar bi fark yoktu.. ACER ise samsungdan biraz daha iyi yada hemen hemen aynıydı pek anlaşılmıyodu ama datron farklıdı gerçekten ..ç ve daha ucuz ama teknik özelliklerini bilmiyorum datronun... ama cidden DVD film izlemek bi başka oluyomuş LCD widescreende ... orda 3-5 dk. durup izlesem de etkilendim o kısa zamanda...

ayrıca ben de 2-3 ay sonra SAmsung 940 bw alıyorum.. şuan param yok artı sınavlarım var ama kafaya koydum inşalah alıcamm... fiyat perf oranı bana göre baya iyi..

o bahsettiğiniz Datronu bende K. esat semtinde bir PC firmanın show roomunda görmüştüm ve LCD almak için uğraşıyordum araştırıyordum.. samsung 940 bw ile datron arasında gidip gelmiştim....araştırdım kimse söylediysem bana cevapları şu oldu Datron zaten samsungun panelini kullanıyor! + datrona has kendi dizaynı olan dış siyah kasası kendisine ait ve çok hoş duruyor.... ama dediğim gibi panel samsunga ait bu güzel[:'(]
ama bazı özellikleri pek iç açıcı değil.. örneğin 8 ms.. bu yüzdende kesin tercihim 940 bw 4 ms black oldu [:'(]

Darkchild -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (22 Kasım 2006; 13:44:35)

19" datronda ölü pixel garantisi var ama 8 ms olması ve DVI çıkışının olmaması iyi değil... ben yine de 940 bw alıcam 2-3 ay içinde kararımı verdim son anda daha avantajlı bi alet çıkmazsa orataya...

valla her ne kadar yanyana datron un renkleri daha canlı dolgun geldiyse de .. film sırasında.. DVI çıkışının olmaması ve 8 ms olması soğuttu... sıfır pixel olayıncda ise samsung için 2 haftalık ölü pixel sözü alsam yeter bana.. sonra çıkarsa çıkar artık napalımm

Darkchild -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (22 Kasım 2006; 18:42:36)

slm arkadaşlar bişi sorcam ama alakasız olcak .. yanlız bunu başka yere sormam da yersiz olcak.. ben de ilerde LLCD alıcam 940 bw den .. aklıma şu takıldı..

aranızda 5+1 hoparlör kullanan var mı ?? ve LCD yi aldıktan sonra yada kullanırken diyelim.. bu center hoparlörü nereye koyuyosunuz.. nasıl çözüm buldunuz bu işe ??

emir_ -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (22 Kasım 2006; 20:13:27)

quote:

slm arkadaşlar bişi sorcam ama alakasız olcak .. yanlız bunu başka yere sormam da yersiz olcak.. ben de ilerde LLCD alıcam 940 bw den .. aklıma şu takıldı..

aranızda 5+1 hoparlör kullanan var mı ?? ve LCD yi aldıktan sonra yada kullanırken diyelim.. bu center hoparlörü nereye koyuyosunuz.. nasıl çözüm buldunuz bu işe ??

heryerde soruyosun heralde bu soruyu [8D]

Darkchild -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (22 Kasım 2006; 21:02:18)

naopiyim ya çok az giren var.. ve şimdiden kafamı kurcalıyo.. LCD den de vazgeçilmez.. ama center hoparlörü koyacak yer lazım..

jettem -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (22 Kasım 2006; 21:05:17)

ya hocam nasıl bir monitör bu alalımmı Bunu Kullanan Arkadaslar Tamam Her Şeyi Konusmussunuzda Kimse Gögsünü GERE gERE tAVSİYE eTMİYOR aLALIMMI Ben philips İn 19 İnç Olanını Düşünüyordum odda 645 felan bu daha iyi görünüyor 4ms o 8 ms ama o 700.1 bu 500.1 çok fark olurmu arkadaşlar

Crusader -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (22 Kasım 2006; 23:26:49)

@DarkChild

Ben 5.1 kullanıyorum center'ı duvara astım.

@jettem

quote:

ya hocam nasıl bir monitör bu alalımmı Bunu Kullanan Arkadaslar Tamam Her Şeyi Konusmussunuzda Kimse Gögsünü GERE gERE tAVSİYE eTMİYOR aLALIMMI

Ben böyle bir soru sorma şekli görmedim.Biraz konuşma şeklini düzeltmen gerek önce.
Bu arada Philips kalitelidir ama pahalıdır her cihazı için bu böyle.Samsung hem ucuz hem
o fiyat aralığında ucuz ürünlerden çok daha kaliteli.Yukarıda datron ile karşılaştırma yapılması bana komik geldi.Datron kimdir?
940Bw'in kötü yanı yükseklik ayarı olmaması mesela.Oyunlarda gayet net görüntü veriyor.
Bu fiyata alınabilecek en iyi monitörlerden biri.Ama son kullanıcılar geniş ekrana alışmakta zorluk çekebilir.

Bende sıkıldım artık sizlere alın alın demekten şu monitörü.Dünyanın en büyük problemi gibi
kafaya takacak birşey değil.

Al gitsin.

hanamichi -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (23 Kasım 2006; 0:10:47)

@jettem
bu fiyata ben göğsümü gere gere tavsiye ediyorum jettem
zaten çoğu kişi son sayfaya direk bakarak yorum yapıyor
-eğer okumadıysan-baştan bi okursan inan sende tatmin olacaksın

@Darkchild
ben böyle kullanıyorum bu arada masa üstü biraz dağınık malum vizeler başladı temizliği unutttuk[8D]

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/28637/DCD66EEDF96C4AD4AD5CA8BA455F2B8D.jpg[/image]

Darkchild -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (23 Kasım 2006; 0:31:43)

hımm.. foto için tşkler.. foto makinenin markası ne acaba .. yani ekran değilde sgenel olarak resim biraz kötü de o yüzden sordum .. yani çok daha kaliteli bi aletle çekilse çok daha şahane çıkar diye düşündüm bi an ölesine [:)]

bu arada benim center biraz büyük yani iri.. megaworks old. u için (profilimde görebilirsin) LCD nin önüne koyabilecek miyim bakalım.. LCD yi bi aliyim önce :D

SkYNeT-06 -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (23 Kasım 2006; 1:31:07)

içine sinerek kullanabileceğin tek 19 LCD >>>> 940 bw dir [:'(]

Darkchild -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (23 Kasım 2006; 19:43:45)

Samsung LCD Monitörler İçin Piksel Politikası :

http://wiki.pclabs.gen.tr/index.php?title=Samsung_LCD_Monit%C3%B6rler_%C4%B0%C3%A7in_Piksel_Politikas%C4%B1

jettem -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (23 Kasım 2006; 20:41:46)

Sağolun arkadaslar Hafta Sonu Gidip ****dan alacam Malum Bayi Girişi Var birazda Olsa Ucuza Alırız 450 felan verseler hemen Kapacam

hkacmaz -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (24 Kasım 2006; 22:15:10)

ARKADAŞLAR!!!940BW de ölü piksel sorunu yaşayanlar var mı?Ve yaşama riskimzi nedir?Ve son olarak yükseklik ayarlı olanlar nerelerde satılıyor(internette)?Teşekkrüler.

hkacmaz -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (25 Kasım 2006; 8:02:25)

HALA BİR CEVAP BEKLİYOR BU GARİBAN.

emre00 -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (25 Kasım 2006; 11:14:06)

Benim bildiğim kadarı ile Türkiye' de satılan bütün modellerin yükseklik ayarı bulunmuyor. Ben de mönitörü almayı düşünüyorum bugun. Ölü piksel garantisi firma olarak Samsung tarafında verilmiyor. Yanlız mönitörü alan mağazalardan bazıları belli bir süre için verebiliyor. Bu tamamen aldığın firmaya kalmış bi durum. Ben iki tane firma ile konuştum. İki firmada aynı farklı şubeleri. Bir tanesi kesinlikle böyle bir uygulamalarının olmadığını söylediler. Diğeri 15 gün verebileceklerini söylediler. Ben şahsen görmedim. Ama forumlardan takip ettiğim kadarı ile ölü piksel ile karşılaşan arkadaşlar var.

FaTeeH -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (25 Kasım 2006; 17:33:46)

ARKADAŞLAR SİZLERDEN RİCAM 1024-768 ÇÖZÜNÜRLÜKTE Bİ OYUN AÇIKKEN DİGİTAL FOTOĞRAF MAKİNANIZLA RESMİNİ ÇEKİP FORUMA KOYMANIZ! NEDEN DİYE SORARSANIZ BEN OYUNLARI 1024-768 DE OYNARKEN NE KADAR BASIK DURUCAĞINI MERAK EDEREKTEN ONA GÖRE SAMSUNG 940BW Yİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM! [sm=s16.gif]

mcff -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (25 Kasım 2006; 21:20:02)

quote:

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/30203/001F55D2B08941BE81A601275390AD66.jpg[/image]

Darkchild -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (25 Kasım 2006; 21:32:34)

hoca yanlız ben tam kafa hizasında olmasını istiyorum sağa yada sola koyarsam surround bozulur.. center ın da amacı bu zatenn.. neyse bi LCD yi aliyim de ondan sonra icabına bakıcam ben onun [8D]

bu arada zahmet edip foto koymuşsun çok tşklerr [:'(]

mcff -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (25 Kasım 2006; 21:42:39)

walla benim icin center ın tam ortada durması muhim olmadıgı icin ben orda oyle tutuyorum, tabi odanın duzenlenmesi gerek tam tesekkullu ama su anda oyle bir plan olmadıgı icin masanın ustude oyle duruyor, ilerleyen zamanlarda projektor olayın girdigimde oda planını yapacam. ayrıca center ın orda durması sorun yaratmıyor en azından bende :))

bu arada resim icin dert etme, elimden geldigince yardımcı olmaya calısıyorum, ilerde birgun ben birsey istersem sende zahmet etmeden koyarsın [:'(]

quote:

hoca yanlız ben tam kafa hizasında olmasını istiyorum sağa yada sola koyarsam surround bozulur.. center ın da amacı bu zatenn.. neyse bi LCD yi aliyim de ondan sonra icabına bakıcam ben onun [8D]

bu arada zahmet edip foto koymuşsun çok tşklerr [:'(]

Darkchild -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (25 Kasım 2006; 22:04:14)

ok .. neddemek ben de koyarım foto.. ben de 225 bew mi aliyim foto koycam hayırlısıyla.. [:)]

Allahım yar et bana bi 225 BW ölü pixelsizinden [;)][:D]

mcff -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (25 Kasım 2006; 22:16:55)

bana su 225bw ile ilgili link verebilirmisin bakim bir?

quote:

ok .. neddemek ben de koyarım foto.. ben de 225 bew mi aliyim foto koycam hayırlısıyla.. [:)]

Darkchild -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (26 Kasım 2006; 0:55:16)

quote:

Orjinalden alıntı: mcff

bana su 225bw ile ilgili link verebilirmisin bakim bir?

quote:

şu sayfanın altlarına doğru film oyun vs. görüntüleri ile berbaber fotolarını görebilirsin... canlı olarak..[:)]

http://forum.donanimhaber.com/m_10199425/mpage_4/key_/tm.htm

mcff -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (26 Kasım 2006; 2:21:03)

saol kardes ellerin dert gormesin

yalnız soyle bir durum var 22" için su anda beklemek daha mantıklı yada 19" alıp 22" e gecis icin bir sonraki 2. veya 3. nesilde cıkacak modellere gecmek en uygun dusunce, hele 19" fiyatı cok cok uygun olunca 22" için para dokmeye gerek kalmıyor, bana gore gecis lcd leri bunlar ve su anda en uygunu 940bw bende cok istedim az once baktıgımda linklere ama dusununce 22" için bekleme dusuncesi ve sonraki nesillerde 22" e gecis agır bastı.

bu arada ben yanlıs mı biliyorum ama 22" olan model için 16,7milyon renk degeri verilmiş fakat tn panel deniliyor, tn paneller 16,2milyon renk diye biliyorum. 5ms aslında kotu bir deger degil, ghosting degerlerini incelemek gerek.

sonuc iitibarı ile 19" su an icin ideal, hele 22" de bile uygun cozunurluk vermemis monitor, hayal kırıklıgı denilebilir, ama neyse 19" den memnunum aldıgımda bu beni 2sene daha goturur su anda.

bu arada monitorumu alalı 1hafta oldu, bugun yeniden denedim olu pixel cıkmadı, elektrik kesintisi oldu bu monitorde az once, ama ups var yinede elektrik kesintisinden birsey olmamıstır umarım :))

Darkchild -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (26 Kasım 2006; 2:34:27)

aman hca elektrik kesintisine dikkat et .. bua rada ben 17" hyundai kullanıyorum 2000 yılında aldığım monitör aslında 19 " LCD bile bana çok büyük lüks gibi geliyodu... sonra gönül hep daha fazlasını isteyince 22" e geçtik.. bakalım hayırlısı... 22" siyah.. ölü pixelsiz denk getirirsem direk kapıcam..

buarada 940 bw - 205bw - 225 bw TN panel evet.. ama 225 bw farklı bi işlemle 16.7 üretiyo sanırım.. böle şeyler okudum. ama gerçek renk değil.... daha 1 haftaya kadar LCD ler hakkında hiçbişi bilmiyodum okuya okuya öğrendim.. demekki neymiş okumakk herşeymiş ;) :D

5 ms de kötü değil.. daha ghosting vs. gören olmadı pes oyunu dışında sanırım o da oyuından kaynaklanan bişi ..yada çok şey istiyo o oyun bilmiyorum..

ben aslında 17" ile başladım ama vizelerim var vcanım sıkılıyo ders çalışmaktan bunalıyorum ve kenidim büyük bişile ödüllendirmek istiyorum... azla yetinmek istemiyorum sanırımm ... avuntu teselli olayı.. oyun hiç oynamam bu arada .. film fazla da izlemem ama elimdeki DVD divX leri izlemek için güzel bi bahanem olucak.. ve istekli olarak izleyebilicem 225 bw ile bunu biliyorum... 225bw yi aliyim 1 ay sonra da ekran kartı alırım 150 ytlye kadar.. tamam [:)][:'(]

AliKocoglu -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (26 Kasım 2006; 16:27:34)

Bendeki DELL ile bu samsung un çerçeve ve tuş takimi yeri şekli 1-1 ayni, hatta benim DELL in bi üst modeli ile ayrica ayak şekli de ayni. Bir firma diğerinden resmen tipini çalmiş ki DELL in ürünü bayadır piyasada olduğunu düşünürsek [sm=s18.gif][8D]

Darkchild -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (26 Kasım 2006; 17:14:28)

sende dell old. u için öle gelmiştir [8D]

mcff -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (26 Kasım 2006; 19:08:31)

bazı firmalar fason uretim yaptırıyor baska firmalara ki samsung un lcd ureticisi oldugunu dusunursek, dell in samsung a fason uretim icin siparis vermis olma olasılıgı vardır, buda modellerde tıpatıp aynı gorunebilir...

hanamichi -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (27 Kasım 2006; 22:39:57)

quote:

Orjinalden alıntı: MertAk

Bendeki DELL ile bu samsung un çerçeve ve tuş takimi yeri şekli 1-1 ayni, hatta benim DELL in bi üst modeli ile ayrica ayak şekli de ayni. Bir firma diğerinden resmen tipini çalmiş ki DELL in ürünü bayadır piyasada olduğunu düşünürsek [sm=s18.gif][8D]

hangi modeli yaw bu benzeyen?
bak merak ettim şimdi

Musab Bin Umeyr -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (30 Kasım 2006; 4:10:48)

arkadaşlar aranızda 940BW sini satmak isteyen olursa ben alabilirim[:'(]

bu arada eski bir 940BW kullanıcısı olarak tekrar aranıza dönmek istiyorum[X(]

mcff -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (30 Kasım 2006; 19:38:44)

walla ben satarsam 22" e gecerim direk

quote:

Orjinalden alıntı: Musab Bin Umeyr

arkadaşlar aranızda 940BW sini satmak isteyen olursa ben alabilirim[:'(]

bu arada eski bir 940BW kullanıcısı olarak tekrar aranıza dönmek istiyorum[X(]

ilhanathema -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (1 Aralık 2006; 3:44:14)

forumdaki yorumları okuduktan sonra bu gün tüm soru işaretlerine rağmen
940bw aldım
eve gelene kadar soru işaretleri devam etti
arkadaşlar max 30 sn bi basıklık sorunu yaşadım ama insan gözü güzel şeylere çok çabuk alışıyor
tüm soru işareti olan arkadaşlar ben kefilim canavar gibi alet
fiyatıda günden güne düşüyor
bence daha fazla düşünüp stokların erimesini beklemeyin:D
ben 240$+kdv ye aldım bu gün
nereden diye sormayın bu bayi giriş fiyatı
teknofiyattada 245$ a gördüm bence daha fazla düşünmeyin cihaza kefilim beğeneceksiniz

dominus -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Aralık 2006; 21:07:21)

Kardeşim ben önümüzdeki haftasonu kesin alacam ama nerden alayım bilemedim. izmirde oturuyorum. Vatan da 2 hafta op garantisi var diyorlar gidip soramadım ama kesinmi bu? ayrıca teknosayı kotuleyenler olmus almayın filan diye ama ordada 2 hafta degistirme garantisi var ayrıca neden degistirmek istediginide sormuyorlar sen degistirmek istiyorum diyorsun degistiriyorlar ve alırkende acıp kontrol edebiliyormusuz. kafamda takıldı iki yerdede fiyatlar aynı sayılır. sizce nerden alayım?*

Crusader -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Aralık 2006; 21:13:49)

VATAN...

dominus -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Aralık 2006; 21:16:06)

nedeninide soylersen sevinirim ayrıca 2 hafta op garantisi varmı???

Crusader -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Aralık 2006; 21:17:05)

biraz geçmiş sayfalara göz gezdirirsen anlayacaksın

2.si ölü pixel garantisine gerek duymadım çünkü ölü pixelsiz cihazım var.

dominus -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Aralık 2006; 21:20:21)

forumu ezberledim sorun orda degil :D neyse saol yinede

Crusader -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Aralık 2006; 21:22:35)

forumu ezberlemek önemli değil.

....

peki daha ne diyelim size???

AL gitsin sanki dünyanın en önemli olayından bahsediyoruz
alt tarafı bir monitör.

dominus -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Aralık 2006; 21:24:52)

zaten alıcam :D ama nerden alacam sorun orda
ayrıca bu lcd işi cok sorunlu op cıkarsa birsuru dert onunla ugrasmak istemiyorum sorunsuz olsun diye kasıyorum kendimi yoksa bende bilirim alıp gecmesini

Crusader -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Aralık 2006; 21:29:21)

öyle sorunlu olacak olacak diye sorunların önüne geçemezsin

deneyerek hayatı test ederek yorunmları da göz önünde tutarak
başarılı olabilirsin..

ben diyorum vatan'dan al ama card finans ile avantajlı...diğer yerlerde
diğer cardlar ile daha avantajlı.

dominus -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Aralık 2006; 21:31:10)

anladım ama cardfinans yok bizdede ne olcak :D ya peki bu op garantisi varmı hala vatanda varsa ordan alacam yoksa teknosaya gidecez galiba???

Crusader -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Aralık 2006; 21:35:02)

TeknoSa'ya gitme bence.

ben gittiğim her zaman memnuniyetsizlik yaşadım
o yüzden sadece kendi adıma konuşabilir ve yorum yapabilirim

dominus -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Aralık 2006; 21:38:06)

senin sanssızlıgın varmıs ben teknosada suana kadar hicbir sorun yasamadım neyse yardımın için saol. artık haftaya bakacam 2 dukkanada gidip.

Crusader -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Aralık 2006; 21:59:21)

yoo şansızlık değil işine önem vermemek ve bilgisizlik ....

sen bilirsin

Raredamonaeon -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (4 Aralık 2006; 3:20:00)

arkadaşlar karambola bakmadan etmeden Samsung 205BW aldım. Aceleye getirdik anlayacağınız. Sizden bu monitör hakkında bilgisi olan varsa bişeyler yazmasını rica edicem.
Aldıktan sonra baktım ölü yada parlak nokta yok. O yönden çok şükür şanslıyım [:)].
Filmlerde oyunlarda falanda performans iyi ama dediğim gibi incelemeden aldık ya içime kurt düştü bi kere.

Mesudum -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (4 Aralık 2006; 13:18:04)

Nova sitesinde sayfaya baktım da, taksitlerle toplamlar birbirini tutmuyor !

Mail order sisteminin diğer Verisign, Globalsign gibi uygulamalardan farkı ne? Sakıncası var mı?

.oO°Oo.

312 . -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (4 Aralık 2006; 13:33:43)

ya bu monitör 90 derece dönüyomu sayfa 4 de çevirmiş bi arkadaş. tekno sa da sordum bilmiyolar.

mcff -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (4 Aralık 2006; 14:02:48)

quote:

Orjinalden alıntı: dominus

senin sanssızlıgın varmıs ben teknosada suana kadar hicbir sorun yasamadım neyse yardımın için saol. artık haftaya bakacam 2 dukkanada gidip.

bende simdiye kadar teknosa da sorun yasamadim, sorun yasayanlara da saygim var ama muhakkak ki problem yasatiyorlardir, ama soyle dusunun ki bu sorunu sadece teknosaya atmak degil bircok yerde sorun yasayabiliriz, nova bilgisayar dibimde olsa teknosa degilde gider novadan monitorumu alirdim, birde su var, yani bilgisayar firması olsada teknosa olsada, herhangi bir firma olsada bilincsiz temsilci illaki olacaktir, onemli olan senin bilinclenmen, onlarin seni yonlendirebilecegi kadar seninde onlari yonlendirmen gerekir, cunku gunumuz calisan insani biraz tembellik yapiyor aslinda biraz degil baya bir tembellik yapiyor ama su bir gercek bu dedigim sadece teknosada degil, bircok firma icin gecerli illa ki bilgisayar sektoru de olmasi gerekmiyor, bunun disinda dominus arkadasim ben teknosadan aldim, oradaki kisilerle konustum bana monitor testi yapmama izin verdiler, depodan kullanilmamis monitoru verdiler orda oturdum 10-15dak boyunca olu pixel testi yaptim ayrica zaten kutusu eksik olmadan 2hafta icinde de geri iade garantisi verdiler ki, sube muduru ile konusurken ustune bastira bastira olu pixel bile cikarsa getirir iade ederim dedigimde kabul demisti, bunlari sende konusarak testini yapip iade garantisi alabilirsin ki zaten tum urunlerde teknosa 15gun icinde iade garantisi veriyor ama sen yinede olupixel icin bile iade ederim diye konusabilirsin, bu konu da son kullanici haklarina giren bir konudur ki, geri iade garantisi hangi firma olursa olsun vermek zorundadir.

quote:

Orjinalden alıntı: 312 .

ya bu monitör 90 derece dönüyomu sayfa 4 de çevirmiş bi arkadaş. tekno sa da sordum bilmiyolar.

ben altina tv lerin altina koyulan daire seklinde dondermeye yariyan aletlerden koydum istedigim gibi cihazi sarsmadan cevirebiliyorum, dedigim aksesuari anlamissindir zaten :))

Crusader -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (4 Aralık 2006; 14:23:22)

Ben bu kadar fazla sorun soran arkadaşların almaya niyetlerinin olmadığına inanıyorum monitörü.

tibi -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (5 Aralık 2006; 21:10:29)

arkadaşlar cd içinde olan magic tune ne işe yarıyor ve nasıl kullanılıyor??

visor -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (6 Aralık 2006; 22:20:19)

bu monitorden yeni aldim, hic hosuma gitmedi :(

1280x 1024 kullaniyorumm 75 herts de

gozlerim sulandi bakamiyorum monitore

sokup tekrar hyunda q 70 takcagim , 17 inc

sizler kac ekran cozunurlugunde kullaniyorsunuz?

lcd den hic memnun olmayan visor

Crusader -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (6 Aralık 2006; 23:42:57)

1440x900 ötesi başka çözünürlükte kullanma zaten LCD monitörlerin olayı bu.

ben 1440x900 75hz
samsung " " 60hz öneriyor.

Mesudum -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (7 Aralık 2006; 10:15:13)

quote:

bu monitorden yeni aldim, hic hosuma gitmedi :(
1280x 1024 kullaniyorumm 75 herts de
gozlerim sulandi bakamiyorum monitore
sokup tekrar hyunda q 70 takcagim , 17 inc
sizler kac ekran cozunurlugunde kullaniyorsunuz?
lcd den hic memnun olmayan visor

Nerdeen nereye. Gerek yok bu kadar yazmaya. Nasıl olsa kimse okumuyor [sm=s20.gif]

Gözleri sulanmışmış. Neden acaba? [sm=s19.gif]

Eski 17" kullanmak daha iyi gelecekmiş.

Alma kardeşim... Kullanamasını bilmiyosan alma. Sen git internet kafelerde takıl, oyununu oyna tetris gibi ekranlarda. Film için de al bir digitürk, 55 ekran televizyonda izle dur. Diziler süper artık, her kanalda her akşam ikişer tane. Word Excel için zaten kısa sürelerde kullandığın için katlanılabilir göz zahmetine.

.oO°Oo.

bellerephone -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (7 Aralık 2006; 10:38:05)

arkadaslar bende monitoru dun aldim, kutunun icinden garanti belgesi cikmadi, sizde cikti mi garanti belgesi?

Bir sormak istedigim bir sey var, bana monitorun isik orani cok yuksek geldi sanki, bunu ayarlardan dusuruncede soluklasiyor goruntu, ne yapmami tavsiye edersiniz, mesala isik o kadar yuksek ki, windows xp nin alt barinin [gorev cubugu] rengi, mavi olacagina, cok acik mavi olmus durumda, su ayarlar hakkinda biraz yardim bekliyorum, sevgili bw940 kullanicilarindan. aslinda herkes yazsa fena olmaz, benim kontrast ve isik ayarlarim su sekilde, gamma su sekilde falan diye?

visor -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (7 Aralık 2006; 14:26:10)

ben 1440x900 60hz e gectim, bu guzelmis , cozunurluk..

ama ben en fazla 60 hz goruyr sen nasil 75 yapiyorsun

lcd kulanan visor

odrin34 -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (7 Aralık 2006; 14:37:40)

quote:

Orjinalden alıntı: visor

ben 1440x900 60hz e gectim, bu guzelmis , cozunurluk..

ama ben en fazla 60 hz goruyr sen nasil 75 yapiyorsun

lcd kulanan visor

visor un lcd ye para döküp memnun olmaması haline üzülen ben [X(][X(][X(]

mcff -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (7 Aralık 2006; 18:47:29)

garanti belgesi yoksa iste, onuda vermiyorlarsa faturan garanti belgesi yerine gecer

quote:

Orjinalden alıntı: bellerephone

arkadaslar bende monitoru dun aldim, kutunun icinden garanti belgesi cikmadi, sizde cikti mi garanti belgesi?

Bir sormak istedigim bir sey var, bana monitorun isik orani cok yuksek geldi sanki, bunu ayarlardan dusuruncede soluklasiyor goruntu, ne yapmami tavsiye edersiniz, mesala isik o kadar yuksek ki, windows xp nin alt barinin [gorev cubugu] rengi, mavi olacagina, cok acik mavi olmus durumda, su ayarlar hakkinda biraz yardim bekliyorum, sevgili bw940 kullanicilarindan. aslinda herkes yazsa fena olmaz, benim kontrast ve isik ayarlarim su sekilde, gamma su sekilde falan diye?

opr -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (7 Aralık 2006; 20:06:30)

arkadaşlar pek cahilce bir soru ama mazur görün lcd monitör diğer crt ve flat lara nazaran göz bozulması olayında nasıl bu konuda bilgisi olan varmı çok fazla pc karşısında olduğum için gözlerimden endişe ediyorum

dominus -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (7 Aralık 2006; 22:19:47)

quote:

Orjinalden alıntı: opr

arkadaşlar pek cahilce bir soru ama mazur görün lcd monitör diğer crt ve flat lara nazaran göz bozulması olayında nasıl bu konuda bilgisi olan varmı çok fazla pc karşısında olduğum için gözlerimden endişe ediyorum

Kardeşim sen bakma yukarda yazılanlara. arkadaş kullanamasını bilememiş ondan gozleri yorulmus uygun cozunurlukte kullanırsan hiçbir sorun olmaz.
quote:

Orjinalden alıntı: Crusader

Ben bu kadar fazla sorun soran arkadaşların almaya niyetlerinin olmadığına inanıyorum monitörü.

yok kardeş yarın aksam kesin gidip alacam. ilk once vatana bakacam orda anlasamassam teknosaya donecem. alınca monitorle ilgili goruslerimi bildiririm.

quote:

Orjinalden alıntı: mcff
bende simdiye kadar teknosa da sorun yasamadim, sorun yasayanlara da saygim var ama muhakkak ki problem yasatiyorlardir, ama soyle dusunun ki bu sorunu sadece teknosaya atmak degil bircok yerde sorun yasayabiliriz, nova bilgisayar dibimde olsa teknosa degilde gider novadan monitorumu alirdim, birde su var, yani bilgisayar firması olsada teknosa olsada, herhangi bir firma olsada bilincsiz temsilci illaki olacaktir, onemli olan senin bilinclenmen, onlarin seni yonlendirebilecegi kadar seninde onlari yonlendirmen gerekir, cunku gunumuz calisan insani biraz tembellik yapiyor aslinda biraz degil baya bir tembellik yapiyor ama su bir gercek bu dedigim sadece teknosada degil, bircok firma icin gecerli illa ki bilgisayar sektoru de olmasi gerekmiyor, bunun disinda dominus arkadasim ben teknosadan aldim, oradaki kisilerle konustum bana monitor testi yapmama izin verdiler, depodan kullanilmamis monitoru verdiler orda oturdum 10-15dak boyunca olu pixel testi yaptim ayrica zaten kutusu eksik olmadan 2hafta icinde de geri iade garantisi verdiler ki, sube muduru ile konusurken ustune bastira bastira olu pixel bile cikarsa getirir iade ederim dedigimde kabul demisti, bunlari sende konusarak testini yapip iade garantisi alabilirsin ki zaten tum urunlerde teknosa 15gun icinde iade garantisi veriyor ama sen yinede olupixel icin bile iade ederim diye konusabilirsin, bu konu da son kullanici haklarina giren bir konudur ki, geri iade garantisi hangi firma olursa olsun vermek zorundadir.

Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. dediğim gibi yarın bakacam teknosayada anlasırsam ordan alacam. yardım için saol.

Crusader -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (8 Aralık 2006; 1:06:44)

quote:

Esas CRT monitör alacak isen göz sağlığı ile bir soru sorman gerekir.
Ewt bence endişe etmelisin CRT karşısındaysan.

Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.640625