|
mcff -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (4 Aralık 2006; 14:02:48)
|
quote:
Orjinalden alıntı: dominus senin sanssızlıgın varmıs ben teknosada suana kadar hicbir sorun yasamadım neyse yardımın için saol. artık haftaya bakacam 2 dukkanada gidip. bende simdiye kadar teknosa da sorun yasamadim, sorun yasayanlara da saygim var ama muhakkak ki problem yasatiyorlardir, ama soyle dusunun ki bu sorunu sadece teknosaya atmak degil bircok yerde sorun yasayabiliriz, nova bilgisayar dibimde olsa teknosa degilde gider novadan monitorumu alirdim, birde su var, yani bilgisayar firması olsada teknosa olsada, herhangi bir firma olsada bilincsiz temsilci illaki olacaktir, onemli olan senin bilinclenmen, onlarin seni yonlendirebilecegi kadar seninde onlari yonlendirmen gerekir, cunku gunumuz calisan insani biraz tembellik yapiyor aslinda biraz degil baya bir tembellik yapiyor ama su bir gercek bu dedigim sadece teknosada degil, bircok firma icin gecerli illa ki bilgisayar sektoru de olmasi gerekmiyor, bunun disinda dominus arkadasim ben teknosadan aldim, oradaki kisilerle konustum bana monitor testi yapmama izin verdiler, depodan kullanilmamis monitoru verdiler orda oturdum 10-15dak boyunca olu pixel testi yaptim ayrica zaten kutusu eksik olmadan 2hafta icinde de geri iade garantisi verdiler ki, sube muduru ile konusurken ustune bastira bastira olu pixel bile cikarsa getirir iade ederim dedigimde kabul demisti, bunlari sende konusarak testini yapip iade garantisi alabilirsin ki zaten tum urunlerde teknosa 15gun icinde iade garantisi veriyor ama sen yinede olupixel icin bile iade ederim diye konusabilirsin, bu konu da son kullanici haklarina giren bir konudur ki, geri iade garantisi hangi firma olursa olsun vermek zorundadir. quote:
Orjinalden alıntı: 312 . ya bu monitör 90 derece dönüyomu sayfa 4 de çevirmiş bi arkadaş. tekno sa da sordum bilmiyolar. ben altina tv lerin altina koyulan daire seklinde dondermeye yariyan aletlerden koydum istedigim gibi cihazi sarsmadan cevirebiliyorum, dedigim aksesuari anlamissindir zaten :))
|
|
|
|