Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Darkchild

Sisteme Gözat

22 Kasım 2006; 0:46:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ankarada olan arkadaşlara tavsiyem YKMnin arkasındaki DEMO bilgisayarda gidip bu monitörü açık olarak görebilirler.. godzilla nın DVD si takılıydı bu gün gittim.. ayrıca yanında bi DATRON bide ACER koymuşlar widescreen... bide altında da normal LCD ekranlar vardı.. bu arada üzülerek sölüyorum bilmiyorum ayardan mıdır.. DATRON un 19 inçlik lcd si samsung 940 bw den daha canllı dolgun gösteriyodu renkleri.. ama merak etmeyin arada uçurum kadar bi fark yoktu.. ACER ise samsungdan biraz daha iyi yada hemen hemen aynıydı pek anlaşılmıyodu ama datron farklıdı gerçekten ..ç ve daha ucuz ama teknik özelliklerini bilmiyorum datronun... ama cidden DVD film izlemek bi başka oluyomuş LCD widescreende ... orda 3-5 dk. durup izlesem de etkilendim o kısa zamanda...

ayrıca ben de 2-3 ay sonra SAmsung 940 bw alıyorum.. şuan param yok artı sınavlarım var ama kafaya koydum inşalah alıcamm... fiyat perf oranı bana göre baya iyi..

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
SkYNeT-06

22 Kasım 2006; 2:30:29 

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Ankarada olan arkadaşlara tavsiyem YKMnin arkasındaki DEMO bilgisayarda gidip bu monitörü açık olarak görebilirler.. godzilla nın DVD si takılıydı bu gün gittim.. ayrıca yanında bi DATRON bide ACER koymuşlar widescreen... bide altında da normal LCD ekranlar vardı.. bu arada üzülerek sölüyorum bilmiyorum ayardan mıdır.. DATRON un 19 inçlik lcd si samsung 940 bw den daha canllı dolgun gösteriyodu renkleri.. ama merak etmeyin arada uçurum kadar bi fark yoktu.. ACER ise samsungdan biraz daha iyi yada hemen hemen aynıydı pek anlaşılmıyodu ama datron farklıdı gerçekten ..ç ve daha ucuz ama teknik özelliklerini bilmiyorum datronun... ama cidden DVD film izlemek bi başka oluyomuş LCD widescreende ... orda 3-5 dk. durup izlesem de etkilendim o kısa zamanda...

ayrıca ben de 2-3 ay sonra SAmsung 940 bw alıyorum.. şuan param yok artı sınavlarım var ama kafaya koydum inşalah alıcamm... fiyat perf oranı bana göre baya iyi..

o bahsettiğiniz Datronu bende K. esat semtinde bir PC firmanın show roomunda görmüştüm ve LCD almak için uğraşıyordum araştırıyordum.. samsung 940 bw ile datron arasında gidip gelmiştim....araştırdım kimse söylediysem bana cevapları şu oldu Datron zaten samsungun panelini kullanıyor! + datrona has kendi dizaynı olan dış siyah kasası kendisine ait ve çok hoş duruyor.... ama dediğim gibi panel samsunga ait bu güzel
ama bazı özellikleri pek iç açıcı değil.. örneğin 8 ms.. bu yüzdende kesin tercihim 940 bw 4 ms black oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 22 Kasım 2006; 2:31:40 >

Darkchild

Sisteme Gözat

22 Kasım 2006; 13:44:35 

19" datronda ölü pixel garantisi var ama 8 ms olması ve DVI çıkışının olmaması iyi değil... ben yine de 940 bw alıcam 2-3 ay içinde kararımı verdim son anda daha avantajlı bi alet çıkmazsa orataya...

valla her ne kadar yanyana datron un renkleri daha canlı dolgun geldiyse de .. film sırasında.. DVI çıkışının olmaması ve 8 ms olması soğuttu... sıfır pixel olayıncda ise samsung için 2 haftalık ölü pixel sözü alsam yeter bana.. sonra çıkarsa çıkar artık napalımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 22 Kasım 2006; 13:57:18 >

Darkchild

Sisteme Gözat

22 Kasım 2006; 18:42:36 

slm arkadaşlar bişi sorcam ama alakasız olcak .. yanlız bunu başka yere sormam da yersiz olcak.. ben de ilerde LLCD alıcam 940 bw den .. aklıma şu takıldı..

aranızda 5+1 hoparlör kullanan var mı ?? ve LCD yi aldıktan sonra yada kullanırken diyelim.. bu center hoparlörü nereye koyuyosunuz.. nasıl çözüm buldunuz bu işe ??

emir_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

22 Kasım 2006; 20:13:27 

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

slm arkadaşlar bişi sorcam ama alakasız olcak .. yanlız bunu başka yere sormam da yersiz olcak.. ben de ilerde LLCD alıcam 940 bw den .. aklıma şu takıldı..

aranızda 5+1 hoparlör kullanan var mı ?? ve LCD yi aldıktan sonra yada kullanırken diyelim.. bu center hoparlörü nereye koyuyosunuz.. nasıl çözüm buldunuz bu işe ??

heryerde soruyosun heralde bu soruyu
Darkchild

Sisteme Gözat

22 Kasım 2006; 21:02:18 

naopiyim ya çok az giren var.. ve şimdiden kafamı kurcalıyo.. LCD den de vazgeçilmez.. ama center hoparlörü koyacak yer lazım..

jettem

Sisteme Gözat

22 Kasım 2006; 21:05:17 

ya hocam nasıl bir monitör bu alalımmı Bunu Kullanan Arkadaslar Tamam Her Şeyi Konusmussunuzda Kimse Gögsünü GERE gERE tAVSİYE eTMİYOR aLALIMMI Ben philips İn 19 İnç Olanını Düşünüyordum odda 645 felan bu daha iyi görünüyor 4ms o 8 ms ama o 700.1 bu 500.1 çok fark olurmu arkadaşlar

• ASUS P5B DELUXE P965 LGA 775 CORE2 DUO-----INTEL CORE 2 DUO (CONROE) E6400------TWINMOS 1GB PC5300 667Mhz DDR2 MEMORY------PALIT 7600GT(128Bit) 256MB TV DVI 16X------ASUS TA 5A1 350W ATX KASA------250 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 16MB------TSSTcorp CD/DVDW SH-W162C ------GO GLOBAL W9006S 19" WIDE SCREEN 4MS------ MICROSOFT BLACK VALUE PACK 2.0 TR-Q KLAVYE+MOUSE
  • ŞeReFSiZLiK SoN MoDa___ By_JeTTe___DiYoRKi DoSTuNu iYi SeÇ
Crusader
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

22 Kasım 2006; 23:26:49 

@DarkChild

Ben 5.1 kullanıyorum center'ı duvara astım.

@jettem

quote:

ya hocam nasıl bir monitör bu alalımmı Bunu Kullanan Arkadaslar Tamam Her Şeyi Konusmussunuzda Kimse Gögsünü GERE gERE tAVSİYE eTMİYOR aLALIMMI

Ben böyle bir soru sorma şekli görmedim.Biraz konuşma şeklini düzeltmen gerek önce.
Bu arada Philips kalitelidir ama pahalıdır her cihazı için bu böyle.Samsung hem ucuz hem
o fiyat aralığında ucuz ürünlerden çok daha kaliteli.Yukarıda datron ile karşılaştırma yapılması bana komik geldi.Datron kimdir?
940Bw'in kötü yanı yükseklik ayarı olmaması mesela.Oyunlarda gayet net görüntü veriyor.
Bu fiyata alınabilecek en iyi monitörlerden biri.Ama son kullanıcılar geniş ekrana alışmakta zorluk çekebilir.

Bende sıkıldım artık sizlere alın alın demekten şu monitörü.Dünyanın en büyük problemi gibi
kafaya takacak birşey değil.

Al gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crusader -- 22 Kasım 2006; 23:38:52 >
hanamichi

Sisteme Gözat

23 Kasım 2006; 0:10:47 

@jettem
bu fiyata ben göğsümü gere gere tavsiye ediyorum jettem
zaten çoğu kişi son sayfaya direk bakarak yorum yapıyor
-eğer okumadıysan-baştan bi okursan inan sende tatmin olacaksın

@Darkchild
ben böyle kullanıyorum bu arada masa üstü biraz dağınık malum vizeler başladı temizliği unutttuk

Ekteki dosya (1)

Darkchild

Sisteme Gözat

23 Kasım 2006; 0:31:43 

hımm.. foto için tşkler.. foto makinenin markası ne acaba .. yani ekran değilde sgenel olarak resim biraz kötü de o yüzden sordum .. yani çok daha kaliteli bi aletle çekilse çok daha şahane çıkar diye düşündüm bi an ölesine

bu arada benim center biraz büyük yani iri.. megaworks old. u için (profilimde görebilirsin) LCD nin önüne koyabilecek miyim bakalım.. LCD yi bi aliyim önce :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 23 Kasım 2006; 0:33:00 >

SkYNeT-06

23 Kasım 2006; 1:31:07 

içine sinerek kullanabileceğin tek 19 LCD >>>> 940 bw dir

Darkchild

Sisteme Gözat

23 Kasım 2006; 19:43:45 

Samsung LCD Monitörler İçin Piksel Politikası :

http://wiki.pclabs.gen.tr/index.php?title=Samsung_LCD_Monit%C3%B6rler_%C4%B0%C3%A7in_Piksel_Politikas%C4%B1

jettem

Sisteme Gözat

23 Kasım 2006; 20:41:46 

Sağolun arkadaslar Hafta Sonu Gidip ****dan alacam Malum Bayi Girişi Var birazda Olsa Ucuza Alırız 450 felan verseler hemen Kapacam

• ASUS P5B DELUXE P965 LGA 775 CORE2 DUO-----INTEL CORE 2 DUO (CONROE) E6400------TWINMOS 1GB PC5300 667Mhz DDR2 MEMORY------PALIT 7600GT(128Bit) 256MB TV DVI 16X------ASUS TA 5A1 350W ATX KASA------250 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 16MB------TSSTcorp CD/DVDW SH-W162C ------GO GLOBAL W9006S 19" WIDE SCREEN 4MS------ MICROSOFT BLACK VALUE PACK 2.0 TR-Q KLAVYE+MOUSE
  • ŞeReFSiZLiK SoN MoDa___ By_JeTTe___DiYoRKi DoSTuNu iYi SeÇ
hkacmaz

24 Kasım 2006; 22:15:10 

ARKADAŞLAR!!!940BW de ölü piksel sorunu yaşayanlar var mı?Ve yaşama riskimzi nedir?Ve son olarak yükseklik ayarlı olanlar nerelerde satılıyor(internette)?Teşekkrüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkacmaz -- 24 Kasım 2006; 22:17:08 >

hkacmaz

25 Kasım 2006; 8:02:25 

HALA BİR CEVAP BEKLİYOR BU GARİBAN.

emre00