Bende Avermedia nın tv kartı var onda tam ekran yapınca görüntü ekrana yayılıyor tıpkı oyunlardaki ve filmlerdeki gibi tabi görüntü biraz üsten basık yanlardan geniş duruyo ama bence izlenmeyecek kadar da kötü olmuyo hatta alıştıktan sonra normal 19 lcd de tv kartını açtığımda ekrandaki insanlar yanlardan dar üstlerden çok uzunmuş gibi geliyor more tv ile denemedim başka bir program ile denedim ismini bilmiyorum o programda istersen 16:9 istersen 4:3 ayarlayabiliyorsun tabi 4:3 yapında sağda solda siyah boşluklar bırakıyor
arkadaslar Samsung 940BW modelini yaklasik kac kisi almak istiyor cok kisi ilgileniyor ama almak isteyen fiyatinin dusmesini bekleyen yada yuksek bulupta almamis arkadaslar cok uygun fiyata distributorden getirticem ne kadar talep olursa o kadar ucuza almis oluruz hepimiz anlasmali bir firmada var almak isteyenler ilgilenenler varsa mesajlari bekliyorum. fiyat merak edenler icin yaklasik tam emin degilim ama 420ytl civari olabilecek
Arkadaşlar bende Ati mobility radeon 7500 32MB ekran kartı olan bi IBM r40 laptop var.Bu laptop'a bu monitörü bağlayabilir miyim?Yani resolution olarak max: 2048x1536 destekliyomuş ekran kartı.bu monitörde sorunsuz çalışır dimi?yani yanlarda falan boşluk kalmaz?
Yok mu cevap verebilecek olan?
max olarak 2048 ise çalışır bi sorun olacağını sanmıyorum ama oyunlardaki performansı ne derece iyi olur bilmiyorum sanırım genelde masaüstü işlemlerde kullanacaksın
evet oyun için pek düşünmüyorum zaten.şimdilik bütün oyunları low level yada mediumda oynuyorum laptopta sorun olmadan.bunu daha çok masaüstü ve film izlemek için kullanacam.teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: hanamichi
quote:
Orjinalden alıntı: kersoz2003
Arkadaşlar bende Ati mobility radeon 7500 32MB ekran kartı olan bi IBM r40 laptop var.Bu laptop'a bu monitörü bağlayabilir miyim?Yani resolution olarak max: 2048x1536 destekliyomuş ekran kartı.bu monitörde sorunsuz çalışır dimi?yani yanlarda falan boşluk kalmaz?
Yok mu cevap verebilecek olan?
max olarak 2048 ise çalışır bi sorun olacağını sanmıyorum ama oyunlardaki performansı ne derece iyi olur bilmiyorum sanırım genelde masaüstü işlemlerde kullanacaksın
Bende aldım bu monitörü burdaki görüşlere dayanark ve beğendim aslında ama çok ciddi bir sorunum var.. Msni Açınca lsitem ekrana gelince böle enine doru cizgiler cıkıyor ve sonra 1-2 saniyelik kapanmalar oluyor. Yardımcı olun ayrıca da cd ile neleri kırılum yapıcaz...
cevap verildi mi soruna bilemiyorum ama ben tekrar etmiş olayım..
teknosa gibi mağazalarda vga çoklayıcıları olduğu için bütün monitörleri kendi çözünürlüklerine ayarlamak imkansız.. yani normal bir 19-17 inch monitör çözünürlüğü 1280-1024 iken aynı anda 1440-900 vermek mümkün değil maalsef. :) yani vga çoklayıcısı olduğundan hem philips 190x6fb hem de samsung 940bw nin çözünürlüğünü aynı anda larşılamak mümkün değil. hatırlayacağınız gibi bu tür mağazalrda tüm görntüler aynıdır. yani tek bir işletim sisteminden çıkan görüntüdür bunlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizYaman -- 23 Ağustos 2006; 15:16:53 >
kardşler sonunda 940BW aldım çok şükür çok memnunum herkese tavsiye ederim kalite bende 1 numara fiyata göre tabiki masaüstünü koysam kalitesi anlaşşılabilirmi bilmiyorum ama bakın bir..tavsiyede bulunanlara teşekkür ederim..