Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
taktik

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Ağustos 2006; 9:08:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: taktik

arkadaşlar bu monitörde analog tv kartı nasıl gözüküyor sağda-solda siyah boşluk mu oluyor? tam ekran yapınca nasıl bi durum oluyor?

bu konuda net yanıt verebilecek kimse yokmu more tv tam ekran yapınca nasıl olacak? 2-3 güne almayı düşünüyorum

İzmir'liyiz, e haliyle Göztepe'liyiz
EthemTreX

16 Ağustos 2006; 9:40:15 

Bende Avermedia nın tv kartı var onda tam ekran yapınca görüntü ekrana yayılıyor tıpkı oyunlardaki ve filmlerdeki gibi tabi görüntü biraz üsten basık yanlardan geniş duruyo ama bence izlenmeyecek kadar da kötü olmuyo hatta alıştıktan sonra normal 19 lcd de tv kartını açtığımda ekrandaki insanlar yanlardan dar üstlerden çok uzunmuş gibi geliyor more tv ile denemedim başka bir program ile denedim ismini bilmiyorum o programda istersen 16:9 istersen 4:3 ayarlayabiliyorsun tabi 4:3 yapında sağda solda siyah boşluklar bırakıyor

gslisemih

16 Ağustos 2006; 17:25:22 

samsungta ışık sızması var da viewsonic de var mı?

GsliSemih AKA KeRNeL32
berryko
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Ağustos 2006; 12:40:00 

arkadaslar Samsung 940BW modelini yaklasik kac kisi almak istiyor cok kisi ilgileniyor ama almak isteyen fiyatinin dusmesini bekleyen yada yuksek bulupta almamis arkadaslar cok uygun fiyata distributorden getirticem ne kadar talep olursa o kadar ucuza almis oluruz hepimiz anlasmali bir firmada var almak isteyenler ilgilenenler varsa mesajlari bekliyorum. fiyat merak edenler icin yaklasik tam emin degilim ama 420ytl civari olabilecek
hie

18 Ağustos 2006; 14:38:41 

Merhaba,

ben samsung 940 kullanıyorum ve birtane daha alıp çift monitör çalışmayı düşünüyorum, berryko bende alıyorum.

asalet sözde değil özdedir.
berryko
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Ağustos 2006; 15:48:41 

grafiktasarimcisi arkadasim senle beraber 3 ettik bile bi kac kisi daha olalim hemen kont ve koyuncuya ileticem istedigimiz kadarini
BurakMert

18 Ağustos 2006; 15:56:06 

hoca monitör ne kadara gelecekki

novada 460 ytl ondan ucuza gelirmi

bende alabilirim.

kersoz2003

18 Ağustos 2006; 23:25:02 

Arkadaşlar bende Ati mobility radeon 7500 32MB ekran kartı olan bi IBM r40 laptop var.Bu laptop'a bu monitörü bağlayabilir miyim?Yani resolution olarak max: 2048x1536 destekliyomuş ekran kartı.bu monitörde sorunsuz çalışır dimi?yani yanlarda falan boşluk kalmaz?

Yok mu cevap verebilecek olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kersoz2003 -- 18 Ağustos 2006; 23:37:13 >

SİSTEMİM: Intel Core 2 Duo E7200 @ 3.08 Ghz, Asus P5GC-MX Anakart, Ati HD 2400 Pro, 2 GB ram, 250 GB hdd,Philips DVD-RW Creative Audigy value 7+1 ses kartı, creatvie 5+1 A500 ,Philips 190WV Lcd monitör.
hanamichi

Sisteme Gözat

18 Ağustos 2006; 23:51:08 

quote:

Orjinalden alıntı: kersoz2003

Arkadaşlar bende Ati mobility radeon 7500 32MB ekran kartı olan bi IBM r40 laptop var.Bu laptop'a bu monitörü bağlayabilir miyim?Yani resolution olarak max: 2048x1536 destekliyomuş ekran kartı.bu monitörde sorunsuz çalışır dimi?yani yanlarda falan boşluk kalmaz?

max olarak 2048 ise çalışır bi sorun olacağını sanmıyorum
ama oyunlardaki performansı ne derece iyi olur bilmiyorum
sanırım genelde masaüstü işlemlerde kullanacaksın

kersoz2003

19 Ağustos 2006; 0:08:57 

evet oyun için pek düşünmüyorum zaten.şimdilik bütün oyunları low level yada mediumda oynuyorum laptopta sorun olmadan.bunu daha çok masaüstü ve film izlemek için kullanacam.teşekkürler.
quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

quote:

Orjinalden alıntı: kersoz2003

max olarak 2048 ise çalışır bi sorun olacağını sanmıyorum
ama oyunlardaki performansı ne derece iyi olur bilmiyorum
sanırım genelde masaüstü işlemlerde kullanacaksın

SİSTEMİM: Intel Core 2 Duo E7200 @ 3.08 Ghz, Asus P5GC-MX Anakart, Ati HD 2400 Pro, 2 GB ram, 250 GB hdd,Philips DVD-RW Creative Audigy value 7+1 ses kartı, creatvie 5+1 A500 ,Philips 190WV Lcd monitör.
BurakMert

19 Ağustos 2006; 9:27:41 

yaw 1440*900 de 60hz nin üstüne çıkmıyor bu çöz daha fazla çıkarmı yoksa ekran bu kadarmı en fazla

hanamichi

Sisteme Gözat

19 Ağustos 2006; 13:45:14 

quote:

Orjinalden alıntı: BurakMert

yaw 1440*900 de 60hz nin üstüne çıkmıyor bu çöz daha fazla çıkarmı yoksa ekran bu kadarmı en fazla

ben şu anda 1440*900 75 hz de kullanıyorum
dün görüşemedik kusura bakma

FaTaL_uA

19 Ağustos 2006; 20:25:45 

Bende aldım bu monitörü burdaki görüşlere dayanark ve beğendim aslında ama çok ciddi bir sorunum var..
Msni Açınca lsitem ekrana gelince böle enine doru cizgiler cıkıyor ve sonra 1-2 saniyelik kapanmalar oluyor. Yardımcı olun ayrıca da cd ile neleri kırılum yapıcaz...

CengizYaman

23 Ağustos 2006; 15:02:30 

@Daywalkerr

cevap verildi mi soruna bilemiyorum ama ben tekrar etmiş olayım..

teknosa gibi mağazalarda vga çoklayıcıları olduğu için bütün monitörleri kendi çözünürlüklerine ayarlamak imkansız.. yani normal bir 19-17 inch monitör çözünürlüğü 1280-1024 iken aynı anda 1440-900 vermek mümkün değil maalsef. :)
yani vga çoklayıcısı olduğundan hem philips 190x6fb hem de samsung 940bw nin çözünürlüğünü aynı anda larşılamak mümkün değil. hatırlayacağınız gibi bu tür mağazalrda tüm görntüler aynıdır. yani tek bir işletim sisteminden çıkan görüntüdür bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizYaman -- 23 Ağustos 2006; 15:16:53 >

Musab Bin Umeyr

24 Ağustos 2006; 4:26:13 

kardşler sonunda 940BW aldım çok şükür çok memnunum herkese tavsiye ederim kalite bende 1 numara fiyata göre tabiki masaüstünü koysam kalitesi anlaşşılabilirmi bilmiyorum ama bakın bir..tavsiyede bulunanlara teşekkür ederim..

saygılar..

Ebu Leheb öldü diyorlar..Ebu Leheb ölmedi YA MUHAMMED(sav).. Ebu Cehil KITALAR DOLAŞIYOR...
hanamichi

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2006; 18:44:09 

umeyr çok iyi bir seçim yaptın
hertürlü bilgiyi bizimle paylaş
varsa sorunlarını ve tecrubelerini bekliyoruz

sondurum