İstanbul'da Anadolu yakasında alabileceğim güvenilir bir mağaza tavsiye edebilirmisiniz?
Teşekkürler.
eğer 19 düşünüyorsan
940bw tarih oldu biraz
bu modelin yerine 932gw yi tavsiye ederim mutlaka çünkü özellikleri 940bw den daha yüksek + vatan pc firmasından alırken ö.p kontrol etme şansın var + 1 ö.p ye bile 1 ay istediğin gibi değiştirime garanti veriyor bilginize
selamlar arkadaşlar.bende bu monitörü yaklaşık 10 ay önce almıştım ve pc revizyonundan ötürü elimden çıkarmaya kara verdim alıcı arkadaş varsa eğer yardımcı olurum. herkese selamlar. tayfun.
arkadaşlar şu 940BW nin yerden yüksekliği tam olarak kaç cm ? bir ölçebilir misiniz?(yerden yüksekliği diyorum ayaklığı da dahil)
bu sorunun cevabı bana da çok lazım. lütfen olan birisi 2 dksını ayırıp ölçebilir mi. dolabın altına gircek monitör o yüzden sığıp sığmıcak mı diye kontrol etmem lazım
benim sorum biraz alakasız olacak ama benim için önemli :) hani bu laptopların ekranları ayna gibi oluyor ya film izlerken karanlı ksahnelerde bulunduğun odanın içini izlemek zorunda kalıyorsun.samsung 940bw'de de bu var mı?
bu sorunun cevabı bana da çok lazım. lütfen olan birisi 2 dksını ayırıp ölçebilir mi. dolabın altına gircek monitör o yüzden sığıp sığmıcak mı diye kontrol etmem lazım
35,5 cm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6TANE6 -- 13 Ağustos 2008; 11:40:13 >
Arkadaşlar yarın 2.el bir 940BW almayı düşünüyorum,Ps3'e bağlıycam. Alacağım monitörde HDCP desteği olmama gibi bir ihtimal var mı? Yani piyasadaki bütün 940BW'lerin HDCP desteği var mı?