Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Ravenholm

17 Nisan 2007; 17:25:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar sizlerin ekran kartı DVI girişi hangi tür DVI-I / DVI-D hangisi? Ekr.kartı kitapçığında yazar (bunlarda da DVI-I veya DVI-D olma durumu varmış). Buna göre LCD monitörlerinizin bağlantı noktalarıda farklılaşıyordur.. Monitörün kutusundan çıkan kabloyla, ekran kartınızın bağlantısıda farketmeden direkt bağlasak problem olurmu?. Bunları hem Samsung 940 BW hem 960 BF modelleri için soruyorum...

doLob

17 Nisan 2007; 20:34:12 

hayır hiç elektrik gelmiyor. aynı power kablosu kasayı açıyor ama monitoru açmıyor.

bugun servisi aradım ama biraz geç aramışım yarına kaldı.
sanırım samsung un servisi gelip evden alıyormuş monitoru ve bittikten sonra tekrar eve teslim ediyormuş. bu çok güzel bir uygulama.

güvenme dayına ekmek al yanına
PSN: abidin99
NVN

18 Nisan 2007; 0:54:02 

Çok iyi bir monitör ama sağa sola dönüş özelliği de olsa çok daha iyi olacakmış. Film vb seyretmek için her seferinde yönünü 45 derece elimle yatağa doğru döndürmekten sıkıldım.

Hayata yıllar ekledik, yıllara hayat katamadık.
meios

Sisteme Gözat

18 Nisan 2007; 11:33:10 

arkadaşlar birşey sormak istiyorum. şu anda ikinci el forumda 3-4 tane bu üründen var bende almak istiyorum ancak satışın çok olması beni endişelendirdi. acaba ürünle ilgili genel bir sorunmu var. bu konuyu neredeyse başdan sona kadar okudum öyle bir sorun göremedim. belki tesadüftür ama yine de sizlere sormak istedim.

PD 820 2.8 - gigabyte ga 945p-s3 - MSI NX8500GT - 200 gb seagate ide+250gb WD sata2 - kingston 2*1gb 533 mhz - lg dvd rw 18X double layer - go global w9006s wide screen - microsoft black optical value pack - feel hurricane II
fel_x

18 Nisan 2007; 19:03:28 

bende xbox 360 için almayı düşünüyordum fakat hyundai X91W yu gördüm fiyatı da gayet ucuz kararsız kaldımşimdi..bir yandan da diyorum acaba 205BW mi alsam. 940BW kullananlar ne tavsiye edersiniz..

kazan2

18 Nisan 2007; 23:50:07 

"Bence şu anda piyasadaki en verimli ürünlerden biri diyebilirim. Yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum. Herşeyi mükemmel. Bir tek sorunu var, Divx Film seyrederken inanılmaz kötü bir görüntü bırakıyor. Bir sonraki frame'e geçerken bir öncekinin izi kalıyor. Bu da iğrenç bir görüntü veriyor. Onun dışında 4*4'lük... "

diye bir yorum yazmışlar. Doğru mudur? Tavsiye edeceğiniz monitör ne olur acaba?

"Lale devri çocuklarıyız biz...
Zamanımız geçmiş!"
Sezen AKSU
alperkurt

21 Nisan 2007; 10:16:19 

Hayır doğru değil. O arkadaşın codeclerinde bir sorun var diye düşünüyorum. Ben hergün 1 film izliyorum. Ve görüntü kalitelerine çok dikkat ederim film izlerken. Şimdiye dek böyle bir sorunla karşılaşmadım.

I AM NOT TOO BIG; THE CARS ARE JUST TOO SMALL!!!!
fred78

21 Nisan 2007; 10:49:55 

quote:

Orjinalden alıntı: kazan2

"Bence şu anda piyasadaki en verimli ürünlerden biri diyebilirim. Yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum. Herşeyi mükemmel. Bir tek sorunu var, Divx Film seyrederken inanılmaz kötü bir görüntü bırakıyor. Bir sonraki frame'e geçerken bir öncekinin izi kalıyor. Bu da iğrenç bir görüntü veriyor. Onun dışında 4*4'lük... "

diye bir yorum yazmışlar. Doğru mudur? Tavsiye edeceğiniz monitör ne olur acaba?

Benim izlediğim divx filmlerde böyle bir sorun yoktu.Arkadaşın dediği gibi codecler eksik yada hatalı olabilir.Divx filmlerde karelenmeler oluyor ve görüntü kalitesi düşük.Ama bu sadece divx formatında böyle.Özel panelli LCD monitörler hariç piyasadaki bütün LCD lerin hepsinde yaşanan bir sorun.Yinede 940BW fiyatına göre alınabilecek en iyi LCD monitörlerden.LCD teknolijisi daha tam yerine oturmadı.Hala eksikleri var.CRT monitörden LCD ye geçmek hayal kırıklığı olmuştur her zaman.(Görüntü kalitesi açısından) Ben derimki 700 lira verip 22" monitör alacağınıza 19" 940BW alın.(Ben nakit 365 YTL'ye aldım) Eminim ki 3-4 sene sonra CRT'nin görüntü kalitesini yakalayacak LCD ler piyasaya çıkacaktır.O zaman paraya kıyıp alırsınız büyüklerinden bir tane...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fred78 -- 21 Nisan 2007; 10:52:57 >

Intel E8400-ASUS P5Q Deluxe-MSI GTX260 OC-4GB Team Xterem 1066-500GB Seagate-SkyStar2-Enermax Infınıty 650W-Enermax Chakra-Creative Megaworks 550-Samsung T220 22"
fel_x

21 Nisan 2007; 11:25:51 

quote:

Orjinalden alıntı: fred78

quote:

Benim izlediğim divx filmlerde böyle bir sorun yoktu.Arkadaşın dediği gibi codecler eksik yada hatalı olabilir.Divx filmlerde karelenmeler oluyor ve görüntü kalitesi düşük.Ama bu sadece divx formatında böyle.Özel panelli LCD monitörler hariç piyasadaki bütün LCD lerin hepsinde yaşanan bir sorun.Yinede 940BW fiyatına göre alınabilecek en iyi LCD monitörlerden.LCD teknolijisi daha tam yerine oturmadı.Hala eksikleri var.CRT monitörden LCD ye geçmek hayal kırıklığı olmuştur her zaman.(Görüntü kalitesi açısından) Ben derimki 700 lira verip 22" monitör alacağınıza 19" 940BW alın.(Ben nakit 365 YTL'ye aldım) Eminim ki 3-4 sene sonra CRT'nin görüntü kalitesini yakalayacak LCD ler piyasaya çıkacaktır.O zaman paraya kıyıp alırsınız büyüklerinden bir tane...

hocam nerden aldığını sorabilirmiyim bende almayı düşünüyorum da

fred78

21 Nisan 2007; 14:10:19 

@fel_x
Mersin de Polen Bilgisayardan aldım.Alırken ölü pixel testi yapmana izin veriyolar. Bildiğim kadarıyla Adana ve G.Antep'de şubesi var.

Intel E8400-ASUS P5Q Deluxe-MSI GTX260 OC-4GB Team Xterem 1066-500GB Seagate-SkyStar2-Enermax Infınıty 650W-Enermax Chakra-Creative Megaworks 550-Samsung T220 22"
barracudaisliving

22 Nisan 2007; 20:39:15 

fred78 arkadaşıma ben de katılıyorum, 940BW ''kendi sınıfında'' piyasadaki diğer ürünlerle karşılaştırıldığında performans/fiyat açısından gerçekten en iyisi denilebilir..ve Samsung olmasının da etkisi var... 940BW nin piyasadaki en kaliteli lcd monitör olmadığı doğru sonuçta satıcı da ''perfectpanel'' olmadığını üzerine basa basa söylüyor..Ama kullanıyorum ve gayet memnunum..Teknoloji iyice oturup belirli bir standart yakalandıktan ve fiyatlar da oturuştuktan sonra 22'' monitör alıncaya kadar şu an için 940BW nin en iyi seçimlerden olacağını düşünüyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: fred78

quote:

barracudaisliving
fred78

23 Nisan 2007; 12:49:47 

@barracudaisliving
Ewet bencede Fiyat/Performans açısından en doğru seçim.
Bu arada Nova bilgisayarda 940BW ler 370 ytl'ye kadar düşmüş ve 2 hafta ölü piksel gatantisi veriyorlar.Almak isteyenler için iyi bir fırsat...

ka_okan

24 Nisan 2007; 17:04:04 

bende 940bw monitör almayı düşünüyorum ama benim ekran kartım onboard acaba bir sorun olurmu cevaplarınızı en kısa sürede bekliyorum

dark-knight

Sisteme Gözat

26 Nisan 2007; 18:18:03 

hangi onboard ekran kartı kullanıyosun.
Ben de onboard geforce 6150 ekran kartı var ve 1440*900 de sorunsuz kullanıyorum.