Arkadaşlar ben bu işi anlayamadım yaw, Teknosa'dan aldıgım bir ucu HDMI diğer ucu DVI olan kablo ile 20" LG den PS3 den görüntü alabiliyorum. Ama 940BW den görüntü alamıyorum. Nasıl bir olay anlayamadım arkadaşlar, nerde bir sorun olabilir acaba? PS3 görüntü ayarları ne olmalı, 940BW de kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Belki monitör menüden sadece analog bağlantı yapacak şekilde ayarlanmış olabilir. 940bw nin sağdan üçüncü tuşuna basarak analog , digital arasında geçiş yapabilirsin.
1-bu monıtoru uzun vadede kullananlar sorun yasadı mı? 2-uzun zamandır 19 wide en çok tercih edilen model bu. acaba daha iyi özellikleri olan bir model çıktı mı? (samsung dışındaki markalarda) 3-bu modelin yenisi 931bw için bir çıkış tarihi var mı belli olan?
@Slayer_ bendeki öp diildi piksel patlağı idi ama öp de de işe yarayabilir norlmal lcd yi temizlediğin bezle öpi ovala yani hani ekrana parmağını hafifçe bastırdığında böyle dalgalanmalar olur ya o sertlikte işte neyse sen dene kaybedecek bişeyin yok zaten hadi hayırlısı
@stevensons
1.Mesela ben Hayır bi sorun yaşamadım 2.Lg nin yeni bi modeli var şimdilerde.Hangisini alayım dersen ona kendin karar vereceksin yani gidip ikisinide kendin iyice inceleyeceksin inan bana en iyisi bu şekilde satın almak 3.Bilmiyorum
@bilalkonc sorun bağlantıda,ekran kartında,elektrik prizinde,sürücülerde veya başka yerlerden kaynaklanıyor olabilir hd görüntü teknolojisi derken hdcp den bahsediliyor herhalde ama bunla alakası yok bu dalgalanma masaüstünde mi oluyor yoksa oyuna programa girince falan mı?yoksa her ikisinde de mi? hangi bağlantıyı yaptın analog mu dijital mi?yani normal kabloyumu dvi kabloyumu bağladın lcd ye? cd deki monitör sürücüsünü yükledin mi kitapçıkta anlattığı gibi?