Aranıza bende katıldım arkadaşlar bugün vatandan 359 ytl ye aldım şuan için ölü piksel bulamdım inşallah bulamam :) cardfinansı olupta almak isteyen arkadaşlar 4 taksitle 359 ytl ye alabiliyorlar bende öyle yaptım
arkadaşlar, monitor guide ında en yüksek çözünürlükte 60 Hz önerilir yazıyo. peki analog bağlantıda daha düşük çözünürlükte 75 Hz de kullanmanın monitöre bir zararı varmı? sorum analog yada dvi, 60 Hz üstü çalıştırmanın monitöre herhangi bir zararı olurmu?
diğer sorum ise; voltaj dalgalanmalarına karşı ups almak gerekiyor sanırım.peki bunu alsam bilgisayar değilde diğer elektonk cihazlar içinde kullanabilirmiyim?örneği,sadece monitör için kullanabilirmiyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prince01010 -- 25 Şubat 2007; 17:46:50 >
@prince01010 ben hep 75 hz de kullanıyorum bi sorun yok sadece lcd için ups kullanabilirsin ama önce prizlerin topraklanmış olduğundan emin ol bu da önemli çünkü
@furfat kesenin büyüklüğüne bağlı ama oyun oynuyorsan artık en az 6600gt öneririm sadece masaüstü uygulamalar için 2.el 9550 fazlasıyla yetecektir
@fcikse ölçen bir vardı sanırım ama ben ölçemedim şimdi mezro yok yanımda
yazdiklarinizi okudum bende bu ekrandan satin almak istiyorum, almadan once bir arastirma yaptim ve soyle bir liste buldum http://www.pazarmetre.com/urundetay.aspx?pid=81338 belki isinize yarar, saygilar.
arkadaşlar bende de yeni bir samsung 940 bw aldım fakat hd filimlerde renkler çok garip acaba bu ekran kattımın eski olmasından kaynaklana bilirmi (ekran kartım nivida geforce-2 64mb ) ayrıca monitörde ölü biksel olup olmadığını nasıl anlarım
arkadaşlar bende de yeni bir samsung 940 bw aldım fakat hd filimlerde renkler çok garip acaba bu ekran kattımın eski olmasından kaynaklana bilirmi (ekran kartım nivida geforce-2 64mb ) ayrıca monitörde ölü biksel olup olmadığını nasıl anlarım
arakdaşlar bu monitörün parlaklığı nasıl yaa bugün carrefour 'a gittiğimde gördümde LG Samsung ve BenQ u karşılaştırma fırsatı oldu. yani baktım şöyle samsung çok karanlık duruyordu diğerleri ise ona göre daha parlaktı. Samsung'a çok ısınmıştım ne yapayım bilemiyorum. 2 hafta ölü pixel garantisi var , sordum. ama 470 milyon falan