ilgilendiğin için çok teşekkürler. Söylediğin dahil herşeyi denedim. Bir türlü olmuyor çıkmıyor çözünürlük. Xp de son driveri kurunca zaten hemen çıktı ama 98 te çıkmıyor ne yaptıysam başaramadım :(
Evet şu anda sizin tavsiyelerinizle aldığım monitörü kullanmaktayım. Başta büyüüük bir parlaklık ve contrast sorunum oldu. Hatta ağır ağır pişman olmaya başlamıştım. Sonra sürücleri ve o ayar veren programları kurmayı unuttuğumu farkettim. Ve şu anda gerçektende harika bir monitöre sahip olduğumu anladım. Biraz ince ayar çekmek gerekiyor, doğru görüntüyü yakalamak için. Ama oyunlarda problem oluyor arkadaşlar. Yani ben sırf oyun için aldım. Ama eski oyunlar yamasız olmuyor, mesela GTA . Tosun gibi bütün adamlar. Ama Company Of Heroes' u Wide Screen 'de oynamak. Harikaaaaaaaa :)
Aynı şekilde filmler. Allahım dedim neden daha önce almamışım.
Tek sorun yükseklik ayarının olmaması. Hatta büyük bir sorun gerçektende. Alçak bir masanız varsa , birazcık boynunuz ağrayacak.
Kesinlikle tavsiye edilir. Fiyatlar bu kadar düşmüşken, hala crt kullananları artık LCD ve widescreen'e geçmeye davet ediyorum..
kullandığın ayarları yazar mısın buraya bir de bu mönitörü windows 98 te kullanan oldu mu acaba. Kullanan varsa yorum yapabilir mi ben hala tam olarak alışamadım mönitöre
Valla gözüme en hoş gözükecek şekilde yaptım contrast ayarlarını. Elle ayarladım. Kırmızı renkleri çok ciyak gösteriyordu , o yüzden kırmızıyı biraz kıstım. Sürücü olmadan ve gerekli ayarları yapmadan bence aşırı parlak... Ama şu an harika görünüyor :)
Bikaç foto eklicem normal 19" ve 19wide arasındaki fark için resimde açtım bitanesinde wideda yanlız 4/3 olan bağlı değil onu ztn kafanızda canlandırmanız zor olmaz büyüklüğü upload etcek yer arıyorm..
940bw normal 19" in yanında çok sönük durmuş ama sanırım ölçüleri Yükseklik=34cm Genişlik=42cm bu değerler dorumu acaba
Markom'dan alıcam baya bi ucuz orda. Siyah - Gümüş diye fiyat farkıda yapmıyolar. Aradım stokalarında varmış. 380 YTL'ye satıyolar. Orda bakabilirmiyiz dedim piksel hatası için. Yok dedi. Orjinal kutusunda geliyo. Kutuyu açmıyoruz dedi. Peki sorun olursa ne yaparız dedim. Bi sessizlik oldu. Sonra 5 pikseldemi değiştiriyosunuz dedim evet dedi.
Nasıl biyer bu Markom. Markomdan alan vardır heralde en ucuz satanlardan bitanesi istanbul'da Bi sorun çıktımı. çıktıysa düzenttilermi.
Bi yardım edin 3 gün sonra alıcam.
@ekt79 öncelikle yapmadıysan ekran kartın için en son sürücüyü yükle sadece dvi kabloyu tak sağdan 3 tuşa(analogdan dvi a geçiş tuşu)bas olmadı kabloları kontrol et dvi kablonun sağlam olduğundan yada ekran kartının dvi çıkışının sağlam olduğundan emin ol
@emre00 powerstrip adlı programı kur bu programda ekran çözünürlüğünü manuel ayarlama olanağı vardı hatırladığım kadarıyla birde bunu dene
pm lere elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum saygılar
@ekt79 öncelikle yapmadıysan ekran kartın için en son sürücüyü yükle sadece dvi kabloyu tak sağdan 3 tuşa(analogdan dvi a geçiş tuşu)bas olmadı kabloları kontrol et dvi kablonun sağlam olduğundan yada ekran kartının dvi çıkışının sağlam olduğundan emin ol
@emre00 powerstrip adlı programı kur bu programda ekran çözünürlüğünü manuel ayarlama olanağı vardı hatırladığım kadarıyla birde bunu dene
pm lere elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum saygılar
dostum çok sağolasın powerstrip programını kurdum gerçekten de ayarlanabiliyormuş şu anda 1400 x 900 çözünürlük açıldı tekrardan çok sağol
arkadşlar bende 940 bw kullanıyorum bi sorum olacak üzerindeki menü tuşuna basınca bazı bölümler kilitli (locked) yazıo auto düğmeside aynı şekilde locked önceden auto düğmesine basınca ekranı kendi ayarlıodu ne yapmam lazım tşkrler.
arkadşlar bende 940 bw kullanıyorum bi sorum olacak üzerindeki menü tuşuna basınca bazı bölümler kilitli (locked) yazıo auto düğmeside aynı şekilde locked önceden auto düğmesine basınca ekranı kendi ayarlıodu ne yapmam lazım tşkrler.
bana da aynısı oldu magic tune silip tekrar kurdum düzelmişti