Arkadaş benim hayatım fps oyunları .O oyunlarda iyi performans vermiyosa bu monitör hiç bi işime yaramaz.Kendine bu konuya değinmişsin.Ayrıca performans olayına geline senin ekran kartın ne bilmem.Bende 1300pro var .Sana burda gerekirse ss koyarak bile ispat edebilirim. Eski monitörde 110-120 fps olan oyun şu an 60-80 arası max..He araştırdım kartın hd desteği falan yokmuş 1950pro alınca ne olur bilmem.Ama oyun için bu kesinlikle iyi değil.dikdörtgen ekranda oyun oynamak tam bir işkence.Peder aldığında beri bilgisayardan soğudum.He hala lafımın arkasındayım.Sat dese şu an 100 e satarım.
bende cok fps oyunu oynuyorum cod fanıyım tanıyan tanır benı Aragorn nıckıyle bende 940bw var hıc mı hıc sıkayetım yok hatta daha ıyı oynatıyor dıyebılırım monıtor ınsanı oyunun ıcıne cekıyor senı..bence kalıte bı monıtor alana manı olun demek bıraz yanlıs herkesın kendı keyfı meselesı sen begenmedın dıye herkes begenmıyecek dıye bırsey yok memnun degılsen..degılım..tavısye etmem dersın..Ama alana manı olun demek cok yanlıs ve gereksızce bı soz..sen begenmedım ama ben cok memnunum o zman ne olucak? yorum yaparken lutfen daha dıkkatlı olalım..
arkadaslar, benim monitorum cok eskidi ve gozlerimi cok yoruyor.Samsungun bu modelini alıcam ancak 32 mb lık eski bir ekran kartım var.1280 e 1024 cozunurluk destekliyor.5 ay sonra yurtdısından iyi bi laptop gelicek ve ben evde monitoru ona baglayarak kullanıcam onun ekran kartı ise 256 mb olucak.ancak o gelene kadar ben bu monitoru bu bilgisayarıma takıp kullanamaz mıyım?.cok moralim bozuldu tam gunler suren kararsızlıktan sonra alıcaktım bu wide screeni ama eve gelip enson ayarlara getirince bilgisayarı enson bu rakama cıktıgını gordum.Hiç bir sekilde kullanamıoruz simdi degilmi goruntu bozulmadan???
ya ben monitörü daha bu gün aldım explorerda masa üstünde ortası içe doğru bombe li gözüküyor (Çukur gibi) örnek vericek olursam aynı boyutlarda bir kartonun iki ucunuda kendinize doğru bükün ortası nasıl çukurlaşır buda öyle acaba gözümün buna alışkın olmadığından mı yoksa lcd demi birşey var
HTPC , (AMD 5600+ Gigabyte GA-MA69GM-S2 DTS Connect 4x 500 GB Samasung sata2 HDD 2 GB ddr2 667 Ram Asus EAH-2900 pro pci-ex hdmi vga)SAMSUNG LE40A656 FULL HD LCD TV, Samsung HT-TX715 Home Theatre , Digiturk Plus (beş para etmez çok yavaş) ,Samsung i900 Omnia
Merhaba arkadaşlar, 4-5 aydır samsung 940bw kullanıyorum. gayet memnunum makinadan ve çokda güzel bana göre, şimdi datron aynı kasa tipinde çıkarttı satıyor ama yinede bizim tahtımızı sarsamaz.
Arkadaslar bi akrabam 940bw black almıs, bende beyazı var, çift monitör olarak çalışmak istiyorum. sizce almam doğru olurmu?
o bana 400ytl' ye satıyor, sıfırı 410ytl mavi bilgisayarda.
Yada boyutu 940bw den daha büyük olan modeller varmı önerebileceğiniz ?
Allah belasını versin bu monitörün.Bütün bilgisayar hevesimi kaçırdı.Soğudum pc den artık başına oturasım gelmiyo.Baygınlık geliyo bu monitörü görünce.Gittim para biriktirip 2. el ps2 aldım.Onu oynuyom.Artık pc başına oturmam..Almayın diyom bakın 2 kere düşünün.Son pişmanlık fayda etmez. Sonra Benim halime düşmeyin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BFCYBORG -- 11 Ocak 2007; 23:39:09 >
Abi bu ne ya kabus gibi adam aman almayın etmeyin diyo başka bişey yok monitörün Allah belasını versinmiş olan sana olucak sen verdin parasını .Galiba bu monitörü almak istiyor ama alamıyor ondan böle çamur atıyor.Arkadaşım neyse beğenmediğin yanı yaz da biz de bilelim.Ya şimdi konuş ya da ebediyete kadar sus. Arkadaşlar ben de bu monitörü almayı düşünüyorum film izlemeyi çok severim her hafta 4-5 dvd film alırım o konuda beni ihya edeceğinden şüphem yok fakat oyun konusunda tereddüt ediyorum.Bazı oyunlar için çözümler verilmiş falan ama yine de içim rahat etmiyor.bi de benim ekran kartım geforce mx440 mıdır ne baş ağrısıdır öle bişey monitörle beraber ati 9600xt almayı düşünüyorum sizce yeterli olur mu?Şimdiden yazdıklarınız için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman_turk12 -- 12 Ocak 2007; 0:33:55 >
CM STACKER 810 / AMD PHENOM X4 9950 B.E. / SUnbeam Core Contact Freezer / MSI KA790GX ANAKRT / OCZ FlexXLC DDR2 800MHz CL3 2x1GB Kit / GİGABYTE HD4870 /Seagate 320 Gb sata / High Power 560 Watt modüler / Sky Star 2 Tv / Hyundai 19" lcd / logitech x-230 ses sistemi / logitech ex110 klavye mause
Kahraman_turk 12 arkadaş ne güzel demiş ağzından bal damlıyo valla!Nedir bu ya ikide bi gelip monütöre atıp tutuyosun nedir sorunun yaz da biz alacak olanlara yardımın dokunsun bari!
Abi bu ne ya kabus gibi adam aman almayın etmeyin diyo başka bişey yok monitörün Allah belasını versinmiş olan sana olucak sen verdin parasını .Galiba bu monitörü almak istiyor ama alamıyor ondan böle çamur atıyor.Arkadaşım neyse beğenmediğin yanı yaz da biz de bilelim.Ya şimdi konuş ya da ebediyete kadar sus. Arkadaşlar ben de bu monitörü almayı düşünüyorum film izlemeyi çok severim her hafta 4-5 dvd film alırım o konuda beni ihya edeceğinden şüphem yok fakat oyun konusunda tereddüt ediyorum.Bazı oyunlar için çözümler verilmiş falan ama yine de içim rahat etmiyor.bi de benim ekran kartım geforce mx440 mıdır ne baş ağrısıdır öle bişey monitörle beraber ati 9600xt almayı düşünüyorum sizce yeterli olur mu?Şimdiden yazdıklarınız için teşekkürler
Arkadaşım ben genelde eski oyunları oynuyorum 940bw ile, starcraft, generals, vice city, fifa 2006, pes 5 vs. vs. bunların hiçbirinde sorun yaşamadım gayet güzel oynuyorum siyah bant hiç çıkmadı hiçbirinde veya başka problem, yeni oyunlarda ise çekinecek bişey yok bence, çoğunluğunun artık wd desteği var yoksa bile pek sorun oluşmuyor benim gözlemim bu...Filmlerin ise keyfi bambaşka işten gelip karşısında film izleyip çerez yemek süper oluyor ... (biraz göbek yapıyor yanlız )
Bu monitoru satin alacagim ve Laptop a baglayip kullanmayi dusunuyorum masaustu makine toplayana kadar.
Monitorun max coz 1440 a kadar cikiyormus. Benim laptopta (kullananlar bilir) 64 mb ekran karti var.benim 1440 a cikabilmem mumkun mu deneyen arkadaslar var mi?
Başlık kirliliği yapmamak için buraya yazıyorum arkadaşlar ,
Ofis'e 3 tane bu monitorden almak istiyorum.
Acad2000 de çizim yapılacak bu monitorlerde , yanlız bilgisayarların 2 sinde x300se128mb pci ex ekran kartı var birinde ise onboard 64 mb ekran kartı var.
Monitorlerde gunde ortalama 7 saat çizim yapılacak , dolayısıyla çözünürlügün fazla olması bizim için cok buyuk avantaj.
Sorum şu bu bilgisayarların 3 unde de 1440x900 çözünürlükte sorunsuz olarak bahsi geçen monitoru kullanabilirmiyim.
Teşekürler cevaplar için