Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör

FaTaL_uA -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (28 Aralık 2006; 19:06:04)

Beyler ben ps3 almayı düşünüyorum ama ps3e bu monitörü nasıl bağlıcaz dvi kablosuyla falanmı bide hd görüntümü alıcaz hdcpı mı ne vardı bundada tam anlamadım ps3 için bi avantajı varmı yani normal bi televizyona karşı

federaL -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (28 Aralık 2006; 23:37:42)

quote:

Orjinalden alıntı: Crusader

75hz üzeri çıkılmıyor analog için.
DVI out ekran kartı alınca ordan bağlayacağım.
Ama ekran titremesini hissedersem analog daha iyi belki ...ama görmek gerek.

Keşke dedim 940BW alsaydın demek istedim LG'in yerine.

Bir Counter Strike oynuyorum benim külüstürle 1700+ Athlon Gf4 MX440 'da...widescreen 1440x900
Evlere şenlik durumdayım.Biraz geriden geliyoruz :) bunun da zevki online çıkıyormuş. heheh.

Neden Lg nin yerine 940BW alsaydım anlamadım ? özelliklerini okudum ve bana LG daha mantıklı geldi sizin neden samsung dediğinizi ( hangi özelliğine bakarak) açıklarsanız sevinirim. Bu arada burada yazılanların hepsini okudum ona göre yanıt verirseniz sevinirim.

LG Nin özellikleri

Tür LCD
Ekran Boyutu 19 Inç
Nokta Aralığı 0,294 mm
Max. Çözünürlük 1440x900
Garanti Süresi 36 Ay

Diğer Özellikler :
PARLAKLIK : 300cd/m2
KONTRAST ORANI : 2000:1
TEPKİME SÜRESİ : 5 ms
BAKIŞ AÇILARI : 160/160 (H/V)
ÇÖZÜNÜRLÜK : 1440x900
YATAY/DİKEY FREKANS : 30-83 kHz / 56-75Hz
VİDEO SİNYAL TİPİ/KONEKTÖR : RGB Analog - Digital / 15Pin D-Sub - DVI-D
GÜÇ BESLEMESİ/TÜKETİMİ : AC 90~264 V(47~63Hz) / <34W(Normal) <1W (Bekleme) <1W (Kapalı)
BOYUTLAR/AĞIRLIK : 435x370x226 mm
MULTIMEDIA : Flatron f Engine : Movie,Text, User, Normal
ERGONOMİ : Tilt :
DESTEKLEDİĞİ STANDARTLAR : TCO\'03,FCC-B,CE,UL,cUL,TUV-GS,SEMCO,EPA

Samsung 940BW nin özellikleri

Ürün Özellikleri :

Tür LCD
Ekran Boyutu 19 Inç
Nokta Aralığı 0,264 mm
Max. Çözünürlük 1280x1024
Garanti Süresi 36 Ay

Diğer Özellikler :
Ekran Boyutu 19
Çözünürlük 1280x1024
Renk SIYAH
Ekran Tipi LCD
Tepki Süresi 4ms(GTG)
Panel
Görüntülenebilir Bölge 19" Geniş Ekran
Nokta Aralığı (mm) 0.285 x 0.285
Parlaklık (cd/x33A1) 300 cd/m2
Kontrast Oranı 500:01:00
Görüntüleme Açısı (H/V) 160/160
Tepki Süresi (ms)(typ) 4(GTG)
Frekans
Yatay Frekans (kHz) 30-81
Düşey Frekans (Hz) 56-75
Maksimum Çözünürlük 1440x900
Desteklenen Renk 16.2 Mil.
Sinyal Girişi
Giriş Video Sinyali Analog RGB, DVI Digital Link:TMDS
Sync Tipi Separate H/V, Composite , SOG
Giriş Bağlantısı 15pin D-sub, DVI-D
Plug & Play DDC 2B
Güç
Modda 42 Watt (Maks.)
DPMS Mod "-"
Tip
Multimedya Hoparlör Built in
Duvar Aparatı VESA 75mm
TCO TCO'03
Boyut
Set (W*H*D)(mm) (stant'lı) 439x327.3x200(HAS), 439x360.7x200(Simple)
Set (W*H*D)(mm) (stant'sız) 439x289x65.4
Paketli (W*H*D)(mm) 525x234x398(HAS), 525x149x428(Simple)
Ağırlık
Set (kg) 5.6(HAS) / 4.2(Simple)
Paketli (kg) 6.9(HAS) / 5.4(Simple)
Diğer Özellikler DVI(HDCP) .MagicTune .MagicBright2 .Narrow Bezel .Mechanical S/W(sadece HAS)
Stand
Simple/BEST Egonomic HAS(80mm)
Fonksiyon Swivel, Tilt

Crusader -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (28 Aralık 2006; 23:47:39)

Ben Monitör'de görüntü kalitesi olarak Sony ile aşık atacak bir marka haline gelmiş Samsung ile LG'yi karşılaştırmam benim tercihim.
Zaten sizden başkası da sanırım bu karşılaştırmayı yapmıyor.

Özelliklerden contrast zaten bizi ilgilendirmez Magic Bright özelliği bence daha iyi yüksek contrast'tan.

bilmem anlatabildim mi arkadaşım.

sen kendi aldığına tabiiki iyi diyeceksin LG iyi diye..

Ben aylarca gerek yerli gerek ağırlıklı yabancı forumlarda
bu monitörü araştırdım öyle karar kılıp aldım.

Fiyat performans olarak alınabilecek en iyi 19inch WS budur.

federaL -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (29 Aralık 2006; 0:30:01)

quote:

Ben Monitör'de görüntü kalitesi olarak Sony ile aşık atacak bir marka haline gelmiş Samsung ile LG'yi karşılaştırmam benim tercihim.
Zaten sizden başkası da sanırım bu karşılaştırmayı yapmıyor.

Özelliklerden contrast zaten bizi ilgilendirmez Magic Bright özelliği bence daha iyi yüksek contrast'tan.

bilmem anlatabildim mi arkadaşım.

sen kendi aldığına tabiiki iyi diyeceksin LG iyi diye..

Ben aylarca gerek yerli gerek ağırlıklı yabancı forumlarda
bu monitörü araştırdım öyle karar kılıp aldım.

Fiyat performans olarak alınabilecek en iyi 19inch WS budur.

Almış olduğum için buna iyi demiyorum beni sakın yanlış anlama ama bana iyi diyebilmen için gözümle gördüm araştırdım demen yetersiz bana üstün olan özelliğini söyleyebiliyormusun o zaman sana hak verebilirim. Ben burada bahsi geçen 940bw ile almış olduğum lg 194 ü aynı anda test ettim bir divx açtım contrast ları en sona getirdim ve arada bariz bir şekilde görüntü solukluğu vardı (940bw için söylüyorum) . İşin aslı ben 940bw almak için gitmiştim ama oradaki bir arkadaş bana bu ürünü tavsiye etti her ikiside aynı fiyat olmasına karşılık fiyatı fazla olsa belki pahalı ürünü satmak istediğinden tavsiye edebilir düşüncesi uyanmasın diye söylüyorum ikisinide test edebilirsin dedi bana güven vs.. bizde test ettik ve lg yi sadece 2000/1 contrast olması filmlerde daha net/canlı bir görüntü veriyor olmasını gördüm ve beni cezbetti diye aldım. ama şimdi burada yazılanlara bakıyorum sanki 940bw yi dünyanın en iyi monutoru gibi anlatıyorsunuz ben kötü demiyorum tabiki samsung teknolojisi tartışılamaz ama bana görüntüde netlik lazımdı ikiside aynı fiyat olunca bende lg yi tercih ettim. Asıl almak istediğim monutor aslında ViewSonic VX2245wm idi ama fiyatı oldukça yüksek ayrıca şu an türkiyede satışı yok sanırım. Bu aldığım lcd ise oldukça uygun ileride satarken fazla zarar etmem diyerek idarelik aldık sayılır. Incelemeni tavsiye ederim.

ViewSonic VX2245wm

[image]http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/24-116-064-22.jpg[/image]

Crusader -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (29 Aralık 2006; 0:43:44)

quote:

ama şimdi burada yazılanlara bakıyorum sanki 940bw yi dünyanın en iyi monutoru gibi anlatıyorsunuz

Kimse en iyi monitör demedi...bu fiyat aralığı içinde en iyi fiyat performansa sahip demiştim.

Sana monitörü öneren arkadaş diğer Samsung çok satıyor diye stokta kalsın diye öyle demiştir bana göre.

quote:

Almış olduğum için buna iyi demiyorum beni sakın yanlış anlama ama bana iyi diyebilmen için gözümle gördüm araştırdım demen yetersiz bana üstün olan özelliğini söyleyebiliyormusun o zaman sana hak verebilirim.

Sen bilirsin arkadaş ben cahilim bilmem kusra bakma ne bilgi teknolojileri bir windows bilirim o yüzden sana birşey diyemiyorum inşallah iyi bir paraya satabilirsin LG'ni ne diyeyim.Sen haklı ol biz cahil olalım ve bu monitörü alan yüzlerce kişide cahil sen sadece contrast'a bakıp aldığın akıllılık yapmış ol olur mu ? daha istersen devam edebilirim.

federaL -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (29 Aralık 2006; 0:53:40)

quote:

quote:

ama şimdi burada yazılanlara bakıyorum sanki 940bw yi dünyanın en iyi monutoru gibi anlatıyorsunuz

Kimse en iyi monitör demedi...bu fiyat aralığı içinde en iyi fiyat performansa sahip demiştim.

Sana monitörü öneren arkadaş diğer Samsung çok satıyor diye stokta kalsın diye öyle demiştir bana göre.

quote:

Almış olduğum için buna iyi demiyorum beni sakın yanlış anlama ama bana iyi diyebilmen için gözümle gördüm araştırdım demen yetersiz bana üstün olan özelliğini söyleyebiliyormusun o zaman sana hak verebilirim.

Sen bilirsin arkadaş ben cahilim bilmem kusra bakma ne bilgi teknolojileri bir windows bilirim o yüzden sana birşey diyemiyorum inşallah iyi bir paraya satabilirsin LG'ni ne diyeyim.Sen haklı ol biz cahil olalım ve bu monitörü alan yüzlerce kişide cahil sen sadece contrast'a bakıp aldığın akıllılık yapmış ol olur mu ? daha istersen devam edebilirim.

Estağfurufullah sana cahil demedim dememde ne haddime [:)] kelimelerimde öyle bir cümlem olmadı bana mantıklı gelebilecek bir açıklama istedim sadece ürünü ben alalı 2-3 gün oldu eğer bana mantıklı gelebilecek bir açıklama yapabilirsen ki sevinirim buna gidip bunu iade edip bw yi alabilirim o yüzden senden böyle bir açıklama istedim ayrıca lg yi aldığım kişi samsung elinde kalsın diye bana lg satacak birisi değil aldığım kişi teknolojiyi yakından takip eden bir arkadaşım ve bana bunu tavsiye etti bana tavsiye ettiğin ürünün ne özelliği var dedim samsungla arasında bana direk contrastı gösterdi ve açıp bir film izledik gerçekten bana cazip geldi ve aldım şimdi sen bana samsung alsaydın diyorsun bende senden bir açıklama bekliyorum eğer yaparsan sevinirim sonradan bir pişmanlık duymak istemem. Şimdiden teşekkürler.

Crusader -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (29 Aralık 2006; 1:05:30)

Açıklamalarımın senin mantık çerçevene göre yapma durumunda değilim ama gene de

quote:

Diğer Özellikler DVI(HDCP) .MagicTune .MagicBright2

Senin contrast farkına yeter de artar sanırım.
%100 hangi LG modelinden bahsettiğini yazmamışsın bile "LG" deyip geçmişsin sürekli

Kardeş Samsung benim babamın oğlu değil ben burda kendi tecrübelerimi paylaşıyorum
2007'de HDCP olan ekranları daha da yaygınlaşınca sen bizim lafımıza gelirsin o olur.

paşa keyfin bilir.

federaL -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (29 Aralık 2006; 1:11:42)

quote:

Orjinalden alıntı: federaL

quote:

Orjinalden alıntı: gotcha78

quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

@j3rk

ilk sayfadan itibaren okumaya başlarsan tüm sorularının yanıtını bulacaksın
1- VIEWSONIC - VA1912W
2- Acer AL1916Ws
3- Samsung 940bw
genelde bu üç model karşılaştırılıyor tabi bence 940bw[:'(]

@oguzgursel
ben şimdiye kadar hep 75hz de kullandım hiç sorun olmadı inşallah monitöründe sorun yoktur
bence en kısa zamanda son ekran kartı sürücünü yükleyip 75hz de denme yap
o arka kapağı bende tam oturtamadım hemence çıkıyor
bantlasak mı ne

tum lcd monitorlerde yenileme hizi 60 hz standartdir. crt monitorler gibi yenileme hizlar 75/85/100 olmaz kesinlikle.

samsung ve philips ureticilerin yaptiklari aciklamalarda 60 hz yenileme hizini tavsiye ediyorlar.

Default olarak 60 hz ayarlayin ve yenileme hizi ile oynamayin :)

Olmaz kesinlikle demeden önce birşeyi unutuyorsun sanirim digital olarak bağlarsan 60 hz üstüne çıkamazsın eğer analog olarak bağlarsan 75 hz ve üstü mümkündür.

Bu arada bugün samsung 940BW almaya gittim fakat bir anda fikrimi değiştirerek 2000:1 contrast a sahip LG L194WT aldım fiyat aynıydı ikisi arasında seçim yapmak bana kaldı LG 5ms VE 2000:1 Contrast / Samsung ise 500:1 contrast 4 ms film izlerken ve oyunlarda conrastın etkisi görülür derecede fark ediyor. Inşallah pişman olmam.

Burada yazmıştım modelini gözünden kaçırdın sanırım mantık vs.. konuşmaların hoşuma gitmedi istersen burada bitirelim.

F-engine teknolojisi sanırım bana yeter http://us.lge.com/flatron/fengine.html

Ben senden açıklama istemedim buna kanıt istedim magicbright vs.. bunlar crt lerde kaldı.[sm=s15.gif]

federaL -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (29 Aralık 2006; 1:15:34)

quote:

Açıklamalarımın senin mantık çerçevene göre yapma durumunda değilim ama gene de

quote:

Diğer Özellikler DVI(HDCP) .MagicTune .MagicBright2

Senin contrast farkına yeter de artar sanırım.
%100 hangi LG modelinden bahsettiğini yazmamışsın bile "LG" deyip geçmişsin sürekli

Kardeş Samsung benim babamın oğlu değil ben burda kendi tecrübelerimi paylaşıyorum
2007'de HDCP olan ekranları daha da yaygınlaşınca sen bizim lafımıza gelirsin o olur.

paşa keyfin bilir.

Bu arada ürünün teknik özelliklerini tekrar veriyorum bunuda görmemiş olabilirsin

Ilgili link TIKLA

Model : LG - L194WT-SF

DISPLAY COLORS TBD

NATIVE/MAXIMUM RESOLUTION 1440 x 900 (Widescreen)

SCREEN TYPE/SIZE 19"/19" Diag
Nonglare

BRIGHTNESS 300 cd/m2

CONTRAST RATIO 2000:1 (Typical)

RESPONSE TIME 5ms (Typical)

PIXEL PITCH TBD

VIEWING ANGLE 160°/160°

TILT/SWIVEL Tilt Stand

VESA MOUNTING COMPLIANCE •

DIMENSIONS WITH BASE (WXDXH) 17.1" x 14.8" x 3.9

SHIPPING DIMENSIONS (WXDXH) 19.3" x 14.9" x 5.0"

WEIGHT (WITH BASE) Monitor/Shipping 7.9 lbs/10.6 lbs

SAFETY/REGULATORY Emission Standard: FCC-B, CE, TCO 03

Power Saving Standard: EPA Energy Star

ASPECT RATIO 16:10

LGEUS WARRANTY 3 Year

UPC# 71919218259 2

OTHER FEATURES f-Engine, DVI-D w/ HDCP

POWER REQUIREMENTS Built-in Power Supply
Power Consumption (On/Standby): 35W/1W

INPUT Max. PC Input (Analog/Digital): Digital
PC/RGB Analog Input
DVI/Digital Video Input

Crusader -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (29 Aralık 2006; 1:22:32)

quote:

konuşmaların hoşuma gitmedi istersen burada bitirelim.

istediğin yerde bitir arkadaş.

hiç de önemli değil laf aramızda kralı olsan da beni bağlamazsın

[:-]

ben gene de sana yardımı mı yapayım da racon'un sende kalsın
quote:

[sm=s15.gif]

akşam akşam

top lcd list...review'lere bakınız

federaL -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (29 Aralık 2006; 1:36:27)

quote:

quote:

konuşmaların hoşuma gitmedi istersen burada bitirelim.

istediğin yerde bitir arkadaş.

hiç de önemli değil laf aramızda kralı olsan da beni bağlamazsın

[:-]

ben gene de sana yardımı mı yapayım da racon'un sende kalsın
quote:

[sm=s15.gif]

akşam akşam

top lcd list...review'lere bakınız

Ben burada review istemedim bildiğin birşey varsa paylaş izlenimlerini ve gördüklerini elimin altında internet var şükürler olsun review sitelerine bakabilecek kapasitedeyim. Hangi markayı hangi site destekliyor sponsor oluyor onuda az çok biliyorum bana kullanıcı tavsiyeleri lazım olmasa bu siteye üye olurmuydum [sm=s15.gif] Elinin altında klavye var ellerinin gittiği tuşlara basma bildiğini yaz böylece bizlere daha faydalı olabilirsin. Ayrıca monutorun markası racon değil LG [&:]

Crusader -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (29 Aralık 2006; 1:39:42)

Daha yolladığım siteye bile bakmadan laf ebeliğine düşmüşsün.
önce bir incele bakalım review mi kullanıcı yorumumu ondan sonra yazarsın.

biraz dan bana ne yaparsan yap diyeceğim böyle artist artist konuşmaya devam edersen.

Crusader -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (29 Aralık 2006; 1:56:11)

Ben sana yardımcı olmak istemesem gecenin bu saatinde ne işim var forum sitesinde ama gelip
yok ben kimin kime çalıştığını biliyorum ingilizce biliyorum falan dersen o zaman ben de iptal oluyorum.

quote:

Elinin altında klavye var ellerinin gittiği tuşlara basma bildiğini yaz böylece bizlere daha faydalı olabilirsin.

he faydalı olmak istemesem bu son mesajı da atmazdım ...

bence iade et ...contrast'a taktıysan sen bilirsin.

benden bu kadar

batigol_7 -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (29 Aralık 2006; 11:26:46)

gereksiz bi tartışma geçmiş

bu monitörlerin fiyatları bayramdan sonra ne olur acaba düşermi yoksa kampanyalar biterde çıkarmı

cantankerous -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (29 Aralık 2006; 12:09:55)

Öncelikle bu monitör ile ilgili olumlu mesajlar atan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum uzun araştırmalarım sonucunda ve bu forumda yazılanlara istinaden monitörü almış bulunmaktayım.Çok memnunum hala kararsız olan arkadaşlara tavisye ediyorum.

validebag2002 -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (29 Aralık 2006; 14:57:09)

Arkadaşlar ASUS'un LCD monitorleri hakkında tecrübesi olan ya da şu modeli öneririm diyen varsa, yardımcı olsun lütfen. Özelliklerine baktımda gayet iyi. Ayrıca WCG'de bile ASUS monitorler kullanılıyor.

312 . -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (29 Aralık 2006; 18:07:10)

koçpa da 386 ytl'ye düşmüş 461 ytl'den.
http://www.kocpa.com/asp/show_stock.asp?product=CE141SAM11

Bişey sorucam.
Şu an kasayı toplayacak kadar param yok. Anakartı CPU yu falan yani.

Bu monitörü alsam. Yanına da AVERTV USB2 aletini alsam monitörü televizyon amaçlı kullanabilirmiyim kasayı toplayana kadar.
Usb girişi ile çalışıyo heralde bu Tv kartı.
940BW nin usb girişi varmı. Özelliklerde yazmıyo. Yada bi dönüştürücü ile usb yi DVI yapabilirmiyiz?

Bide aldıktan sonra monitörde bi ayar yapmak gerekiyo mu. Bende kasa yok. görütüyü bilgisayardan ayarlamak gerekiyomu.

Bi yardım edin.[>:]

FaTeeH -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (29 Aralık 2006; 18:10:29)

vatan bilgisayar dada fiyatı 390ytl e düşmüş! http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23503 [:'(]

KillForYou! -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (29 Aralık 2006; 21:28:51)

Üslubunuza dikkat edin.Burası mahallenizdeki kahvenin söğüt altı değil.

Crusader -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (29 Aralık 2006; 21:42:50)

Benim mahallemde yok söğüt altı belki sende vardır bildiğine göre yerini.

değil mi?
...

[sm=s15.gif]

KillForYou! -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (29 Aralık 2006; 21:53:38)

Peki.

312 . -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (30 Aralık 2006; 9:38:34)

quote:

Orjinalden alıntı: 312 .

Bişey sorucam.

Bu monitörü alsam. Yanına da AVERTV USB2 aletini alsam monitörü televizyon amaçlı kullanabilirmiyim kasayı toplayana kadar.
940BW nin usb girişi varmı. Özelliklerde yazmıyo. Yada bi dönüştürücü ile usb yi DVI yapabilirmiyiz?

Bide aldıktan sonra monitörde bi ayar yapmak gerekiyo mu. Bende kasa yok. görütüyü bilgisayardan ayarlamak gerekiyomu.

Yokmu bi bilgisi olan.[>:]

FaTaL_uA -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (1 Ocak 2007; 11:15:26)

quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL_uA

Beyler ben ps3 almayı düşünüyorum ama ps3e bu monitörü nasıl bağlıcaz dvi kablosuyla falanmı bide hd görüntümü alıcaz hdcpı mı ne vardı bundada tam anlamadım ps3 için bi avantajı varmı yani normal bi televizyona karşı

hooijdonk1120 -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (1 Ocak 2007; 16:55:20)

prince of persia the two thrones ve fifa 2007 i nasıl 1440 900 çözünürlükte oynayacağız?

sailsofcharon -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (2 Ocak 2007; 1:59:44)

arkadaslar arastırma yapmaya cok bi zamanım olmadıgı için sizlerden fikir bekliyorum 2 monitor arasında kaldım biri samsung 940 bw dieride phlipsin bu linkteki(tıkla) modeli bayramdan sonra hemen alıcam oyun oynayan ve bilgisayarda film dizi cok izleyen bi insanım hem daha az gozlerim yorulrak hemde kaliteden odun vermeden ykullanmak istiyorum bilgisayarımı imzamdaki sisteme bakarak hangi monitoru onerirsiniz.. simdiden saolun cewaplarınız için.

recepky -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (2 Ocak 2007; 12:39:58)

sailsofcharon eer oyun oynayacaksan wide lara pek fazla yaklaşma normal 19" tavsiye ederim, ama divx izlerkende wide harika oluyo be :)

sailsofcharon -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (2 Ocak 2007; 12:45:15)

oyun oynarken ne gibi bi sorunla karsılasabilirim wide olunca?

signomis -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (2 Ocak 2007; 14:43:41)

quote:

Orjinalden alıntı: sailsofcharon

dostum al bır sorunla karsılasmazsın arkadas konusmak ıcın konusmus ıste. . .. Suanda bazı oyunlar harıc wıde destegı fazla yaygın degıl ama yenı cıkan oyunların cogu wıde desteklı olucak....Wide destegı olmayan oyunları ıse bır program sayesınde wıde desteklı oynayabılırsın. .. iyi gunler. . .

sailsofcharon -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (2 Ocak 2007; 15:24:16)

saol dostum sanırım bu monitoru alıcam geniş geniş hem oyun oynar hemde film izlerim.

TheGreat -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (2 Ocak 2007; 17:48:01)

Ben de yeni aldım bu monitörü ve Philips CRT 107E'den sonra tahmin edersiniz yaşadığım duyguları [:D] 420 YTL'ye KDV dahil olarak aldım. Fiyat gayet makul sanırım. Çok şükür hiç ölü piksel çıkmadı. Sormak istediğim bir kaç soru var arkadaşlar. Yardımcı olursanız sevinirim...

1- Ölü piksel çıkma oranı nedir? Yani sıfır ölü pikselli bir LCD'nin belli bir süre sonra ölü piksel verebilme ihtimali ne kadardır?

2- Magic Zone teknolojisi monitörümün ömrünü kısaltır mı?

3- Sadece 1440x900 çözünürlükte mi wide oynayabiliyoruz? Orta sınıf bir sistemin var ve oynadığım yeni nesil oyunların arasından Dark Messiah ve HL 2 Episode One dışında hiç birini 30 FPS'nin altında 1440x900 çözünürlükte akıcı bir şekilde oynayamadım. Demek istediğim 1024x768 gibi bir çözünürlüğe alternatif bir wide destekli çözünürlük var mı? Yani 1440x900'den daha düşük wide destekli çözünürlükler var mı?

federaL -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (2 Ocak 2007; 22:51:55)

quote:

Orjinalden alıntı: signomis

quote:

dostum al bır sorunla karsılasmazsın arkadas konusmak ıcın konusmus ıste. . .. Suanda bazı oyunlar harıc wıde destegı fazla yaygın degıl ama yenı cıkan oyunların cogu wıde desteklı olucak....Wide destegı olmayan oyunları ıse bır program sayesınde wıde desteklı oynayabılırsın. .. iyi gunler. . .

Bende konuşmak için konuşayım o zaman oyunlar için şu an hazır değil widescreen ayrıca kendinde aynı şeyi yazmışsın ama kabullenemiyorsun bu nasıl bir çelişkidir.[sm=s15.gif]
Yok patch, oyunların ini dosyalarıyla cebelleş bilmem ne oyunmu oynayacağız yazılımcımı olacağız sonuçta ZAHMETLI bir monutor ama yinede alacağım.

signomis -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (2 Ocak 2007; 23:13:30)

quote:

Orjinalden alıntı: federaL

quote:

quote:

Bende konuşmak için konuşayım o zaman oyunlar için şu an hazır değil widescreen ayrıca kendinde aynı şeyi yazmışsın ama kabullenemiyorsun bu nasıl bir çelişkidir.[sm=s15.gif]
Yok patch, oyunların ini dosyalarıyla cebelleş bilmem ne oyunmu oynayacağız yazılımcımı olacağız sonuçta ZAHMETLI bir monutor ama yinede alacağım.

Bır ınsan kendı soyledıklerı ıle celıskıye dusmesı ıcın ıkı farklı yorum ıcınde olması gerekır kı ben oyle bır sey yazmadım bırdaha oku ıstersen[sm=s15.gif]
Ben monıtoru sadece oyun oynamak ıcın almadım bunun yanında fılm ızlemek ıcınde aldım..... Sende bılırsınkı teknolojı yerınde durmayan bır hızda gelısmektedır...Misal bugun aldıgın ust sevıye bır ekran kartı 2 hafta sonra 100-150$ dusebilir...Yada guncel bır ornek vermek gerekırse suan dx9 desteklı 1950xtx'nın fıyatı malum 500$ cıvarında...Sen sımdı gelecege yonelık olarak bu kartı alırmısın vistanın cıkmasına 1 ay kalmısken....Ve yerıne gececek dx10 destekli r600'un cıkmasına az bırzaman kalmısken.Demek ıstedıgım ılerıye donuk olarak teknolojıye bakmak gerekır..3-4 ay sonra butun oyunlar wide desteklı olunca ne olucak acaba???Bir oyunu bır program vasıtası ıle wide oynamak senın dedıgın gıbı uzun bır ıs degıl benım 5 sanıyemı alıyor. . . . .

MonZa -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Ocak 2007; 1:18:26)

ya arkadaşlar bu saçma monitörün nesini beğeniyorsunuz kendim kullanan biri olarak açıklıyım.

-Bu monitörü oyun oynayanlar kesinlikle almasın öyle saçma görüntüler ortaya çıkıyor ki anlatamam.oyunun desteklemesi falan yalan.fps düşmesini hiç saymıyom.Düşmüyo diyenler yalan söylüyo. CSS de eski 19" de 1024*768 110-120 fps alıyodum şimdi 60fps yi zor geçiyo.her oyunda kesinlikle yarı yarıyo düşüyo fps.Bunu para biriktirip alınca bide hayvani bi ekran kartı almak gerekiyo.Ayrıca yok efenim filmi geniş ekranda izlicem çok güzel olacak falan diyenlere gülüp geçiyom.20" widescreen olsa ne farkeder.Evde 100 ekran tv var.Dvdplayer dan tak hayvan gibi görüntüde izle.Ayrıca widescreen de oyun oynamak kesinlikle çok zor.Dikdörtgen olduğu için Ekrana adapte olamıyosun.Peder anlamaz etmez gitmiş almış diyo kalsın beğendim.Sat dese 100 e satarım beklemem.Kısaca almayın kare ekran en iyisi.

carbonx -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Ocak 2007; 1:34:29)

quote:

Bişey sorucam.

kardeş 2 hafta önce aldım bu 940BW yi. öncelikle üzerinde usb girişi yok,yani eğer bulabilirsen (-ki böyle bir dönüştürücü olduğunu daha önce duymadım,umarım vardır!) bir dönüştürücü ile işi halledersin. monitörle beraber gelen bir kurulum cd'si var ama daha cdyi sürücüye takma gereği duymadım.monitörün üzerindeki ayar tuşları ile herşeyi rahatlıkla ayarlayabilirsin. hatta auto tuşu bile var.yani tüm ayarları otomatik olarak en uygun hale getiriyor... eğer dönüştürücü olayını halledebilirsen bu monitörü kesinlikle al derim.. bu fiyata bundan iyisini bulmak zor..
[>:] [:'(]

TheGreat -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Ocak 2007; 5:49:35)

@BFCYBORG,

İmzamdaki sistemimle Philips 107E kullanıyordum ve 940 BW'ye geçince her hangi bir performans düşüşüne rastlamadım.

quote:

CSS de eski 19" de 1024*768 110-120 fps alıyodum şimdi 60fps yi zor geçiyo.her oyunda kesinlikle yarı yarıyo düşüyo fps

Monitörün performansa olan etkisi nedir? Teknik olarak izah eder misin? Monitörler günümüz teknolojisinde dokuları henüz işleyebilecek kapasiteye sahip değiller. Performansa zerre etkisi yoktur, olamaz!!!

quote:

Düşmüyo diyenler yalan söylüyo

Pardon?? Ben şimdi yalan mı söylüyorum? İstersen ispatıyla gelirim. Eski monitörüm hala duruyor. Takar gösteririm aradaki performans farkının olmayışını. Alakasız konuya dalmışsın, üstüne üstlük fevri bir şekilde yazmışsın! Biraz sakin...

quote:

Ayrıca widescreen de oyun oynamak kesinlikle çok zor.Dikdörtgen olduğu için Ekrana adapte olamıyosun

Sinema keyfi WS'de bir başkadır. Bu aslında beyaz perdede yıllardan beri böyleydi. Bu nedenle WS'ler evlere girmeye başladı yavaş yavaş. Ayrıca ben çok çabuk adapte oldum. İnsan güzel şeylere çabuk alışıyor. FPS ve TPS tarzı oyunlarda biraz zorluk çeksem de futbol ve araba yarışlarında adeta zevkten köşe olduğumu söyleyebilirim. Kaldı ki yeni jenerasyon da bunu söylüyor. Yeni nesil konsollarda WideScreen HDTV'ler özellikle öneriliyor.

quote:

Sat dese 100 e satarım beklemem

100'e bana sat, almazsam forumu terkederim...

batigol_7 -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Ocak 2007; 11:15:28)

101 veriyorum sat bugün aliim

quote:

Orjinalden alıntı: BFCYBORG

ya arkadaşlar bu saçma monitörün nesini beğeniyorsunuz kendim kullanan biri olarak açıklıyım.

-Bu monitörü oyun oynayanlar kesinlikle almasın öyle saçma görüntüler ortaya çıkıyor ki anlatamam.oyunun desteklemesi falan yalan.fps düşmesini hiç saymıyom.Düşmüyo diyenler yalan söylüyo. CSS de eski 19" de 1024*768 110-120 fps alıyodum şimdi 60fps yi zor geçiyo.her oyunda kesinlikle yarı yarıyo düşüyo fps.Bunu para biriktirip alınca bide hayvani bi ekran kartı almak gerekiyo.Ayrıca yok efenim filmi geniş ekranda izlicem çok güzel olacak falan diyenlere gülüp geçiyom.20" widescreen olsa ne farkeder.Evde 100 ekran tv var.Dvdplayer dan tak hayvan gibi görüntüde izle.Ayrıca widescreen de oyun oynamak kesinlikle çok zor.Dikdörtgen olduğu için Ekrana adapte olamıyosun.Peder anlamaz etmez gitmiş almış diyo kalsın beğendim.Sat dese 100 e satarım beklemem.Kısaca almayın kare ekran en iyisi.

Jedi_Knight -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Ocak 2007; 13:08:30)

Monitör Fena değil.Bende almayı düşünüyom aslında.Bakalım biraz daha düşsün...

MonZa -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Ocak 2007; 13:10:05)

Arkadaş benim hayatım fps oyunları .O oyunlarda iyi performans vermiyosa bu monitör hiç bi işime yaramaz.Kendine bu konuya değinmişsin.Ayrıca performans olayına geline senin ekran kartın ne bilmem.Bende 1300pro var .Sana burda gerekirse ss koyarak bile ispat edebilirim. Eski monitörde 110-120 fps olan oyun şu an 60-80 arası max..He araştırdım kartın hd desteği falan yokmuş 1950pro alınca ne olur bilmem.Ama oyun için bu kesinlikle iyi değil.dikdörtgen ekranda oyun oynamak tam bir işkence.Peder aldığında beri bilgisayardan soğudum.He hala lafımın arkasındayım.Sat dese şu an 100 e satarım.

emre00 -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Ocak 2007; 13:25:14)

ben 150 ytl hemen vereyim [8D]

streamin -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Ocak 2007; 14:11:48)

beyler,cok ilgisiz olabilir yalnız ben benim monitorumun teşhir ürünü olmasından şüpheleniyorum acaba monitorumun tam olarak açık kalma süresini nasıl ogrenebilirim (hani 120 saattir aciktırda ben 50 saat kullandım ,buda teshir urunu oldugunu kanıtlar hesabı..)

TheGreat -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Ocak 2007; 17:39:08)

@BFCYBORG,

Mutemelen DVI çıkışını kullanıyorsundur. Analog çıkışı kullanmayı denedin mi? Hani HD desteğinin olmadığını söyledin ya ekran kartının, bir ihtimal ondan kaynaklanabilir. Ya da dikey senkronizasyonu aktif hale getirmiş ve böylelikle FPS'yi monitörün yenileme oranına kilitlemiş olabilirsin.

Burada böylesine yavan bir açıklama yaptığın sürece ben söylediklerine inanmam, inanılacak şey değil. Çünkü böyle bir şey yukarıda anlattıklarımın dışında (ki onlar da bir ihtimal) mümkün değil. Böyle yaparak insanları yanlış yönlendiriyorsun. SS ile ispatlanacak şey değil. Takarsın eski monitörünü, açarsın fraps'i ve sonra oyununu, sonra çalışır vaziyette 940 BW'yi takarsın ve hiç bir ayara dokunmadan aynı oyunu tekrar açarsın ve bütün bunların videosunu çekersin. İspat edemediğin sürece söylediklerin havada kalır. Yok saçma monitörmüş, neyini beğeniyorsunuz felan fişmanla bu iş olmaz...

hanamichi -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Ocak 2007; 17:52:15)

burası ben girmeyeni ne hale gelmiş[:@]

bazıları yanlış şeyler yazarak milletin kafasını karıştırıyor
lütfen bilmediğimiz konular hakkında yorum yapmayalım
saygılar

bilal20 -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (3 Ocak 2007; 18:27:35)

ben samsug lcd 940bw aldım.4-5 gündür kullanıyorum. ama wide screen alışamadım. kare ekranlar daha güzel görünüyor gözüme.zaten yan taraftaki fazla alanı pek kullanamıyorum sayfayı küçültüyorum. başını yana çevirmek daha zor. değiştireceğim. kare ekran alacağım. oyunlarda performansı güzel. ama kareye göre daha küçük görünüyor. kareyle değiştireceğim.birkaç model buldum özellikle LG monitörlerin kontrast oranı çok yüksek.
LG L1970HR BF
LG L1960TQ BF
LG L1900E BF
veya
Philips 190C/FS

bu modellerden biriyle değiştirmek istiyorum. fikirlerinizi bekliyorum....
Linkler:
benim samsung monitör; http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=1351&productid=bd81072
LG LCd ler:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1352&productid=bd700959
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1352&productid=bd48624
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1352&productid=bd48625

Philips;
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1355&productid=bd48670

samsung;
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1351&productid=bd48519

özellikle LG 1970HR BF 1600:1 oranı ve 2ms ile çekici geliyor. samsung da güzele benziyor. değerlendirelim arkadaşlar...cevaplarınızı acil bekliyorum. yarın değiştirmeyi düşünüyorum...
not:forumda okudugum bazı yorumlarda LG monitörleri önermemişler. etkili bir monitör için hangi monitörü önerirsiniz? kareyle değiştireceğim. biraz gelenekçiyim galibA?

hooijdonk1120 -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (4 Ocak 2007; 1:38:18)

quote:

quote:

program sayesinde wide destekli olarak oynabiliyo demişsin.
fifa 2007 ,age of empires 2:conqueres ve prince of persia:the two thrones da nasıl 1440x900 da oynayacaz?widescreenforumu deme o forumdakiler bi işe yaramıyor.
ayrıca 1440x900 de oynayabildiğin oyunları yazarmısın buraya.
Half life 2 ,call of duty 2 ve medal of honor:pacific assault un widescreen desteği var.Carbonu da 1440x900 de oynamayı başardım.

@thegreat
çözünürlüğü arttırınca fps kesinlikle az yada çok düşer.
fear ı al bi 640x480 de oyna bide 1600x1200 de oyna farkı gör.

signomis -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (4 Ocak 2007; 1:47:16)

Dostum yazdıklarımın dısında baska bır sıte yada program bılmıyorum. . . .
Suanda oynadıgım oyunlar Serıous Sam2. . Quake4. . Pes 6. . Nfs Carbon . . Nfs Most Wanted. .S.Cell Double Aggent. . Call Of Duty2. .Oblıvıon. .

TheGreat -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (4 Ocak 2007; 2:05:07)

quote:

Orjinalden alıntı: hooijdonk1120

quote:

quote:

program sayesinde wide destekli olarak oynabiliyo demişsin.
fifa 2007 ,age of empires 2:conqueres ve prince of persia:the two thrones da nasıl 1440x900 da oynayacaz?widescreenforumu deme o forumdakiler bi işe yaramıyor.
ayrıca 1440x900 de oynayabildiğin oyunları yazarmısın buraya.
Half life 2 ,call of duty 2 ve medal of honor:pacific assault un widescreen desteği var.Carbonu da 1440x900 de oynamayı başardım.

@thegreat
çözünürlüğü arttırınca fps kesinlikle az yada çok düşer.
fear ı al bi 640x480 de oyna bide 1600x1200 de oyna farkı gör.

Ciddi misin? Bilmiyordum, aydınlattın beni!

Benim dediklerimle bu söylediğinin alakası nedir? Öyle bir şey yazıyorsunuz ki, sanki ben aksini söylemişim gibi. Laf mı şimdi bu? Çocuk da biliyor 1600 bilmem kaç ile 640x480 arasındaki performans farkını! Benim arkadaşa izah etmek istediğim farklı bir olay! Her hangi bir oyunun normal LCD ve WS LCD bir monitör arasındaki performans farkı aynı çözünürlükte olmak kaydı ile farksızdır, zerre değişiklik yoktur...!

Edit: Hocam siz daha evel yukarıda yazdığım soruya cevaben mi yazdınız bunu?

quote:

3- Sadece 1440x900 çözünürlükte mi wide oynayabiliyoruz? Orta sınıf bir sistemin var ve oynadığım yeni nesil oyunların arasından Dark Messiah ve HL 2 Episode One dışında hiç birini 30 FPS'nin altında 1440x900 çözünürlükte akıcı bir şekilde oynayamadım. Demek istediğim 1024x768 gibi bir çözünürlüğe alternatif bir wide destekli çözünürlük var mı? Yani 1440x900'den daha düşük wide destekli çözünürlükler var mı?

Ben burada şunu demek istedim. İdeal çözünürlük olarak kabul edilen 1024x768'e alternatif olarak wide olmak şartı ile aynı performansı sergileyen en yakın çözünürlükte oyunları oynama şansımız var mıdır? Biraz araştırma yaptım, sanırım vardır. Most Wanted için ufak bir eklenti var mesela. Çözünürlüğü oyuna girmeden önce dikey ve yatay değerleri manuel olarak ayarlayabiliyoruz. Fakat Oblivion için böyle bir şey bulamadım.

Hala tam olarak hangi yorumuma karşlılık yazdınız bunları, anlayamadım...

astronaut -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (4 Ocak 2007; 11:40:56)

arkadaşlar selam, bende sipariş verdim yolda fakat birşey kafama takılıyor, bende onboard ekran kartı var 128 mb, ati x200 müş sanırım üstündeki..bu kart bu monitörü kaldırırmı yoksa ekran kartı almam gerekir mi ?

312 . -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (4 Ocak 2007; 17:40:58)

quote:

Orjinalden alıntı: carbonx

quote:

Bişey sorucam.

kardeş 2 hafta önce aldım bu 940BW yi. öncelikle üzerinde usb girişi yok,yani eğer bulabilirsen (-ki böyle bir dönüştürücü olduğunu daha önce duymadım,umarım vardır!) bir dönüştürücü ile işi halledersin. monitörle beraber gelen bir kurulum cd'si var ama daha cdyi sürücüye takma gereği duymadım.monitörün üzerindeki ayar tuşları ile herşeyi rahatlıkla ayarlayabilirsin. hatta auto tuşu bile var.yani tüm ayarları otomatik olarak en uygun hale getiriyor... eğer dönüştürücü olayını halledebilirsen bu monitörü kesinlikle al derim.. bu fiyata bundan iyisini bulmak zor..
[>:] [:'(]

Usb+DVI yada Usb+HDMI (var dimi HDMI girişi) dönüştürücüyü bulduk ses işini nasıl halledecez o geldi şimdi aklıma.

Philips 190X6FB de hem usb girişi hemde kendinden hoparlörü var.
Onu mu alsam olurmu ki acaba?
Ama onun fiyatında 940BW nin nerdeyse 2 katı.

akazcioglu -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (5 Ocak 2007; 1:56:31)

bende bugün aldım.tek kelimeyle mükemmel...
hiç bir sorun yaşamadım.film,oyun,internet her alanda süper.tereddüte olan varsa hiç düşünmeden alsın bence.vatan da 385ytl ye aldım cardfinansla.hemde 11 taksit...

tobold -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (5 Ocak 2007; 18:51:18)

slm arkadaşlar, bende bu monitorden aldım, bi sorum olacak; analog bağlatıdayken paneldeki auto' ya basınca otomatik ayar yapılıyo falan dio ama DVI ile bağlıyken aynı tuşa basınca otomatik ayar mevcut deil uyarısı çıkıyo sizde de böylemi yoksa benimkinde sorun mu var; anakartım asus nf3 s.754 agp 8x, ekran kartım radeon 9550..

astronaut -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (5 Ocak 2007; 21:13:43)

Evet bende uzun kararsızlıklar uzun incelemeler sonunda bu monitörle karar kıldım..www.netsiparis.com dan peşin 380 ytl ye aldım...Şu an karşısındayım ilk izlenimlerim gerçekten çok olumlu, şirkette 19" crt kullanıyorum ama bu monitör bana mı öyle geldi bilmiyorum ama daha büyük geldi gözüme...

İlk olarak hemmen film açtım geçtim karşısına [:D] çok samimi söylüyorum geniş ekranda film izlemek ayrı bir keyifmiş yıllarca 17" 19" kare monitörler kullandım ve çok kararsız kalmıştım widesreen olayında ama çok iyi bir karar verdiğimi gördüm. Sonra hemen fifa 2006 açtım, gta vice city açtım korktuğum alttan ve üstten siyah bant durumu veyahut insanların şişman çıkması muhabbeti denen bişeyin olmadığını gördüm...Fifa oynarken sahanın içindesiniz sanki veya ben çok yakından bakıyorum [:D]..Ölü pixel çıkmaması da ayrıca keyiflendirdi beni..şans meselesi birazda ölü piksel olayı...

Ayrıca menüsü kolay çok fazla ayrıntılı olmadığı için istediğiniz ayarlamaları kolayca yapabiliyorsunuz, tanımlanmış otomatik ekran ayarları var film izlerken film moduna alıp daha parlak bir görüntüde izliyosunuz felan feşmekan...

Grafikle uğraştığımdan photoshop içinde gayet kullanışlı bence, ortada halı saha gibi alan oluşuyo nerdeyse [:'(]

Kısaca verdiğiniz paraya değiyor fazlasını bile veriyor diyebilirim...Ev için alıyorsanız oyun film ayrıca fazlada para veremem öle 600/700 ytl diosanız (ör:ben) düşünmeyin fazla gidin alın geçin karşısına...aha böyle [sm=s18.gif]...Birde ben bunları dandirik onboard ekran kartıya söylüyorum (128mb) güzel ekran kartınız varsa x2 x3 olur keyif zannımca...[sm=s15.gif]

TheGreat -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (5 Ocak 2007; 22:21:14)

quote:

Orjinalden alıntı: tobold

slm arkadaşlar, bende bu monitorden aldım, bi sorum olacak; analog bağlatıdayken paneldeki auto' ya basınca otomatik ayar yapılıyo falan dio ama DVI ile bağlıyken aynı tuşa basınca otomatik ayar mevcut deil uyarısı çıkıyo sizde de böylemi yoksa benimkinde sorun mu var; anakartım asus nf3 s.754 agp 8x, ekran kartım radeon 9550..

Bende de aynı durum mevcut. Sanırım bu özelliği sadece analog bağlantıda kullanabiliyoruz. Monitörle birlikte gelen user manuel CD'sinde böyle bir şey yazıyordu. Durum normal yani [&:]

astronaut -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (5 Ocak 2007; 23:30:22)

quote:

Orjinalden alıntı: dominus

1440x900 cozunurlukte 60hertz kullanıyorum. ekran kartım x1600pro. ama textler cok garip cıkıyor. ayarlarını iyice kurcaladım yok. ayrıca monitorde keskinlik ayarı varmıs onu kurcaladım istedigim gibi olmadı. sanki yazılar bulanık gibi. ama oyunlarda boyle bir sorunla karsılasmadım. acaba monitordem bir sorun var. forumda yazılanlara gore baska kimsenin basına gelmemiş galiba. bide hem analog hem dvi bagladım sorun duzelmedi. yapacak bi ayar filan varmı yoksa monitoru degistireyimmi

Monitörün kendi menüsünde image>sharpness ayarıyla oynarsan belki daha keskin görüntü elde edebilirsin...

batigol_7 -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (6 Ocak 2007; 13:02:35)

fifa 2007 oynuyomusun durumun nasıl wide kenarlıklarda boşluk falan var ya nasıl çözdün olayı

quote:

Orjinalden alıntı: astronaut

Evet bende uzun kararsızlıklar uzun incelemeler sonunda bu monitörle karar kıldım..www.netsiparis.com dan peşin 380 ytl ye aldım...Şu an karşısındayım ilk izlenimlerim gerçekten çok olumlu, şirkette 19" crt kullanıyorum ama bu monitör bana mı öyle geldi bilmiyorum ama daha büyük geldi gözüme...

İlk olarak hemmen film açtım geçtim karşısına [:D] çok samimi söylüyorum geniş ekranda film izlemek ayrı bir keyifmiş yıllarca 17" 19" kare monitörler kullandım ve çok kararsız kalmıştım widesreen olayında ama çok iyi bir karar verdiğimi gördüm. Sonra hemen fifa 2006 açtım, gta vice city açtım korktuğum alttan ve üstten siyah bant durumu veyahut insanların şişman çıkması muhabbeti denen bişeyin olmadığını gördüm...Fifa oynarken sahanın içindesiniz sanki veya ben çok yakından bakıyorum [:D]..Ölü pixel çıkmaması da ayrıca keyiflendirdi beni..şans meselesi birazda ölü piksel olayı...

Ayrıca menüsü kolay çok fazla ayrıntılı olmadığı için istediğiniz ayarlamaları kolayca yapabiliyorsunuz, tanımlanmış otomatik ekran ayarları var film izlerken film moduna alıp daha parlak bir görüntüde izliyosunuz felan feşmekan...

Grafikle uğraştığımdan photoshop içinde gayet kullanışlı bence, ortada halı saha gibi alan oluşuyo nerdeyse [:'(]

Kısaca verdiğiniz paraya değiyor fazlasını bile veriyor diyebilirim...Ev için alıyorsanız oyun film ayrıca fazlada para veremem öle 600/700 ytl diosanız (ör:ben) düşünmeyin fazla gidin alın geçin karşısına...aha böyle [sm=s18.gif]...Birde ben bunları dandirik onboard ekran kartıya söylüyorum (128mb) güzel ekran kartınız varsa x2 x3 olur keyif zannımca...[sm=s15.gif]

darkfury -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (6 Ocak 2007; 15:04:15)

Arkadaşlar, ben de bir adet fazla samsung 940bw var[sm=s18.gif]

ambalajında henüz açılmamış olarak duruyor ve faturalı

pixel garantili olarak verebilirim

Ankara Balgattayım.
utkudincer@yahoo.com; 05057587223

astronaut -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (6 Ocak 2007; 15:54:10)

quote:

Orjinalden alıntı: batigol_7

fifa 2007 oynuyomusun durumun nasıl wide kenarlıklarda boşluk falan var ya nasıl çözdün olayı

fifa 2007 oynamadım ama 2006 da problem yaşamadım hiç, onda hayli hayli olmaması lazım problem düz mantık düşününce çünkü yeni oyunlar daha uyumlu widescreen olayına, ayrıca pes5 de denedim onda da siyah bant olayı oluşmadı gayet güzel oynanıyor...biraz geriden takip ediyorum oyunları kusura bakmayın [sm=s17.gif]

törot -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (6 Ocak 2007; 16:36:05)

Arkadaşlar bende de 940BW var.Natural Color ayarlarımızı paylaşsak nasıl olur diye düşünüyorum.Ben doğru kalibre edip etmediğimden emin değilim de...

sailsofcharon -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (6 Ocak 2007; 18:06:56)

gencler bende bu gun bi tane aldım vatan bilgisayardan gercekten mukemmel monitor bi kac hd film izledim devrim dondu tavsiye ederim

MonZa -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (8 Ocak 2007; 8:53:43)

Bu monitörü almayın alanada mani olun..Daha çok canlar yanmasın.Yanlışlık yapıp alanlarda derhal satın.Kendinizi kandırmayın.Bu monitör kadar hayatımda daha rezil bi monitör görmedim.

törot -> Cevap: SAMSUNG 940BW KULLANANLAR BURAYA!!!!! (8 Ocak 2007; 9:15:10)

quote:

Orjinalden alıntı: BFCYBORG

Bu monitörü almayın alanada mani olun..Daha çok canlar yanmasın.Yanlışlık yapıp alanlarda derhal satın.Kendinizi kandırmayın.Bu monitör kadar hayatımda daha rezil bi monitör görmedim.

Ortaya bişe atıp giden tiplerden feci halde gına geldi forumlarda.Şaka gibisin.

Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
2.3125