Şimdi Ara

İzlediğiniz en iyi futbolcu videosu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Ronaldonun en iyi olduğu inter ve barcelona zamanlarını hiç hatırlamasamda real madrid deki şişmankenki hızı da muhteşemdi.O zamanlar da favori oyuncumdu.İnter ve barça da iken adam r7 den daha makine.Cristiano ronaldo hızı ve patlama gücü ile ronaldinho yeteneğinin birleşmiş hali.Her iki video yu da ağzım açık izliyorum aklıma geldikçe.







  • Liseliler bilmez bu adamın ne kadar efsane olduğunu, 15 yıl sonra aynı şekilde şimdiki ronaldo bu şekilde anılacak, messi unutulup gidecek, zaten çirkin ve kısa olmasaydı asla ronaldonun karşısında bu kadar destekçi bulamazdı, insan içgüdüleri..
  • Ronaldo ve Ronaldinho yetenek olarak C.Ronaldo ve Messi'den daha öndeler ancak istatistik olarak Messi ve C.Ronaldo ayrı bir yere sahip ....

    Bende Ronaldo'nun inter forması var en sevdiğim oyunculardan biriydi , ancak Ronaldinho parlayana kadar :)

    Psg döneminden beri az çok izlerdim 2002 Dünya kupasından sonra en beğendiğim oyuncudur ..







  • Futbolu bana sevdiren adam, saygılar büyük üstad R10.
  • Ronaldo kadar iyisi gelmedi daha. Ama günümüzden örnek vermek gerekirse tabi ki





  • man utd lı ronaldoyla kimse yarışamaz kanımca
  • Estetik olarak iyi hareketleri olmasada hızını iyi kullanması ve oyunu yönlendirmesinden dolayı Kaka çok hoşuma gidiyor.Genelde 10 numara mevki oyuncuları koşmaz ama Kaka ile bu durumun farklılık gösterdiğine inanıyorum.Eğer Reale gitmesiydi Messi ve Ronaldonun ensesinde olurdu.Kakanın önünde İbrahimovic'in oynamasınıda çok isterdim.









  • Shevchenko derim


    Figo'nun CR7'den iyi olduğunu düşünmekteyim

    Ve bu adamı çok severdim


    Finali Zola'yla yapalım


    Ronaldinho ve Zidane zatne söylemeye gerek yok.




  • Gelmiş geçmiş en iyi forvet bu zamana kadar tam gol makinasıydı adam top geldiği zaman nasıl gol atıcak diye beklerdik şimdiki yıldızlar yıldız ise bu adamlar başka bir şeydi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zobarak

    Liseliler bilmez bu adamın ne kadar efsane olduğunu, 15 yıl sonra aynı şekilde şimdiki ronaldo bu şekilde anılacak, messi unutulup gidecek, zaten çirkin ve kısa olmasaydı asla ronaldonun karşısında bu kadar destekçi bulamazdı, insan içgüdüleri..

    Aynen katılıyorum. Messi Barca'nın dünya dışı takım zamanına denk geldiği için çok şanslı. Yetenekli oyuncu ama başka bir takımda Barca'da attığı gol sayısının yarısını anca atar. Barca'nın %80 rakip kale önünde oynamasını,paslaşmalar,boş koşularla takım olarak onu pozisyona sokmasını başka hiçbir takım yapamaz. Zaten o oynamadığında bi maç Pedro 3 atıyor diğer maç Neymar üçlüyor. Ayrıca ezik,çirkin vs göründüğü için Ronaldo'nun havasını,kendini güvenini itici bulan gençler psikolojik olarak onu desteklemeye başladı. Blatter bile aynı şeyi yaptı. Yetenekli oyuncu ama benim için asla en tepedeki yıldız oyuncu olmadı olamazda. Barca düşüşe geçti zaten 1-2 yıla kadar diğerleriyle yarış içinde olamaz artık Messi. Ronaldo hangi takıma,lige gitse aynı performansı sürdürür.

    Ayrıca El fenomeno ve Ronaldinho dünya üzerinde nefret edilmeyen oyuncuların en başında gelir. Daha hiçbir futbol sever görmedim ki R9 veya Ronaldinho'yu duyunca **** messi and cr7 demesin O ikisi ayrı dünya. Ronaldo ezeli rakipler Inter-Milan ,Barca-Realde oynadı. Ronaldinho Madrid'in kabusu oldu ama taraftarlar ayakta alkışladı. İkisinden bu halde dahi nefret edilmedi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Butterflyman

    Estetik olarak iyi hareketleri olmasada hızını iyi kullanması ve oyunu yönlendirmesinden dolayı Kaka çok hoşuma gidiyor.Genelde 10 numara mevki oyuncuları koşmaz ama Kaka ile bu durumun farklılık gösterdiğine inanıyorum.Eğer Reale gitmesiydi Messi ve Ronaldonun ensesinde olurdu.Kakanın önünde İbrahimovic'in oynamasınıda çok isterdim.



    +sonsuz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Luis Suarez

    Ronaldo kadar iyisi gelmedi daha. Ama günümüzden örnek vermek gerekirse tabi ki














  • quote:

    Orijinalden alıntı: thebancally




    Ronaldonun en iyi olduğu inter ve barcelona zamanlarını hiç hatırlamasamda real madrid deki şişmankenki hızı da muhteşemdi.O zamanlar da favori oyuncumdu.İnter ve barça da iken adam r7 den daha makine.Cristiano ronaldo hızı ve patlama gücü ile ronaldinho yeteneğinin birleşmiş hali.Her iki video yu da ağzım açık izliyorum aklıma geldikçe.

    Bu adamın kariyerinin neredeyse tamamı çok ağır sakatlıklarla geçti o halde bile dünyanın en yetenekli en sevilen adamı oldu. Şöyle bi 28-29 yaşına kadar normal şekilde oynayabilse neler olurdu tahmin edemiyorum Dediğin gibi Ronaldinho'nun çoğu hareketinin sahibi Ronaldo'dur yıllar öncesinden yardırıyordu. İnsanlar pek bilmiyor. Hızı zaten en üst seviyedeydi. O koca göbekli haliyle bi insan Real Madrid ilk 11'inde sahaya çıkıyorsa fazla konuşmamak lazım aslında
    Benim için futbol dünyasında 1 El Fenomeno 2 Ronaldinho. Tarih bunların üstünde top oynayan adam görmedik daha.




  • southampton-matthew le tissier.







  • Ronaldinho-Hagi ve Zidane kadar bana zevk veren futbolcu olmadı,olacağınıda zannetmiyorum
  • Kendisi için dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından olan Zinedine Zidane ''ben bu adamın yaptıklarını rüyamda bile hayal edemiyorum'' derken, Raul ise ''ben bazen idmanda kendimi kaybedip, Ronaldo'yu izliyorum'' ifadesini kullanmıştı. Genel olarak takım arkadaşları tarafından da oldukça sevilen, sakin ve yalnızca işini yapan yapısıyla rakip takım taraftarlarının da hayranlık ve sempati ile izlediği bir futbol fenomenine dönüşmüştü.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.