Şimdi Ara

Android için BBM uygulaması kanal ve sesli görüşme desteği ile beta sürecine başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Android için BBM uygulaması kanal ve sesli görüşme desteği ile beta sürecine başladı


     


    BlackBerry'nin popüler BBM mesajlaşma uygulaması bir süredir Android ve iOS için kullanımda bulunuyor ve yaklaşık 60 milyon kullanıcı daha kazanmış durumda. Uygulamaya ağırlık veren BlackBerry kanallar ve sesli görüşme desteği üzerinde çalışmaktaydı.




    Kısa süre önce BlackBerry 10 kullanıcılarına güncellemeyi dağıtan BlackBerry, Android platformu için de güncellemeyi beta sürecine soktu. BlackBerry Beta Zone üzerinden belirli kullanıcılara dağıtılmaya başlandığı rapor edilen güncelleme uygulamayı 200.0.0.138 sürümüne yükseltiyor.




    BBM kanallar özelliği kullanıcıların bir topluluk oluşturarak içeriklerini paylaşabilmesini sağlıyor. BBM kanallar ve sesli görüşme yanında güncellemede geliştirilmiş dosya paylaşımı, 100 adet emoticon, artan grup limiti şeklinde yenilikler de mevcut.

     

     




    Kaynak:http://mobilesyrup.com/2014/01/03/blackberry-reportedly-rolling-out-bbm-for-android-beta-with-channels-and-voice-support/







  • wattsapp gibi bir program varken alternatif aramaya gerek yok
  • 60 milyon kazanmışta. Kaç milyon aktif onu bi söylesin. Bir android kullanıcısı olarak yükledim tekrar sildim. Pın işini halletmeliler. Direk telefon rehberinden bulsun. Yoksa millet yükleyip siler..

  • Bana bbm pin çok mantıklı yani her kızdan numara alamayabilirsiniz ama pin ile istediğiniz gibi konuşabilirsiniz sonrasi zaten alırsınız numarayi :P



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamsınDrogba -- 4 Ocak 2014; 19:36:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.