Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition'da İnşâ Mekaniği Detayları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Dragon Age: Inquisition sadece düşmanları alt edip ilerlediğimiz bir yapım olmayacak. Bunun yanı sıra bazı mekanları ele geçirecek, buraları elimizde tutmaya çalışacağız. Ayrıca çeşitli heykeller inşa etmek gibi aktivitelere de gireceğiz. Tabi ki bütün bunları süs olsun diye yapmayacağız.
     
        Bioware yetkililerinin açıklamalarına göre oyunun belirli aşamalarında Varric, Vivienne ve Cassandra ile birlikte düşmanların elde tuttukları yerleri ele geçireceğiz.  Oarlis'e yayılan bu mekanları ele geçirince çeşitli yan görevleri açma şansını yakalıyoruz. Bu mekanların her biri bizi yeni bir görevle ödüllendirecekmiş. Gizlilikleri ortaya çıkarmak isteyenler eminiz bu yan görevleri atlamayacaklardır.

       Ayrıca Inquisition'ın (Engizisyon) ajanlarının örneğin 50 tanesini de bir heykeli yeniden inşa etmek için görevlendirebileceğiz. Bu heykeller karakterin moral gücünü arttıracakmış. Tabi adamlarımızı bir sülfür madeni inşa etmeleri için görevlendirip Engizisyonun gelirlerini de arttırma şansımız olacakmış.
     








  • Oyunda bu tarz ayrıntılar olacaksa sağlam bir oyun bizleri bekliyor..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • DA 2'nin verdiği hayal kırıklığını Inquisition'da toparlayabilir mi Bioware bilmiyorum ama bu sefer yoğurdu üfleyerek yemeyi planlıyorum. Şak diye almayacağım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • beklemedeyiz...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyunu ne hale getirmisler yahu. uslfur madeni nedir ya.
    rpg istiyorduk biz. simcity degil ki.
  • Yapması gereken da 1 in daha büyük haritalı ve daha fazla yoldaşı yanımıza sunacak bir oyun. Senaryo işini zaten iyi beceriyorlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.