Şimdi Ara

...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
3.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozes -- 16 Aralık 2014; 11:18:16 >

• fiyat süper evimde yerim olsa kacırmam. koltuk zaten o fiyata :)
  • eyvallah hocam sagolasın...evet koltuk nerdeyse o fiyata zaten...önceden kurmustum kendim playseat tarzında, sequential shifter da yapmıstım leo bodnar bu0836 ile ama şimdi fırsat bulamıyorum, izmirden ankaraya tasınırkende aksamı atmıstım ankarada tekrardan daha iyisini yaparım diye ama fırsat bulamadım işte...

bu işlere meraklı, kendi cizip yapmasını seven,ayrıca yarış oyunlarını sevenler için bence kacırılmaz...
  • Hocam sadece pedalları kaça satarsınız?
  • Tek satmayacam hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel fiyat güzel bir kombin diyebilirim param olsa hiç düşünmeden alırım hocam Hayırlı Satışlar.
  • Selamlar geçen sene bu pedallar nasıl lazım oldu anlatamam...
    Bende DFGT var...biliyorsunuz pedalları oyuncak gibi...ayrıca vitesi de manuel istediğimden G25 pedal setinin ikinci elini bulmuştum internet kafe çıkması.
    Pedal setinin içindeki potansiyometrelerden bir kamyon toz çıkardım. Metal aksamın içinde çamur vardı yani nasıl bu derece kirlenebildi hayret.. Gaz pedalının mekanik kısımlarında da bozulma vardı. Sanayi plastiği kullanarak hallettim burayı.
    Sonra potansiyometreler bozulmaya başladı. Baktım olacak gibi değil hall effect sensörleri ile bu potaniyometreleri değiştirdim. Kendime joystick kullanarak vites te yaptım. bu0836 entegresi ile o arayış döneminde karşılaştım.
    Sadede gelecek olursak yurt içinden bu malzemeyi temin etme şansımız sanırım yok. Varsa haber verirseniz sevinirim. Bulursam kendime yeni bir h-shifter+clutch yapacağım..Pedal setini de komple sıfırdan kendim yapmak istiyorum.
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ®embrand -- 20 Şubat 2014; 11:50:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En guzel 100.yıl forması?
    16 yıl önce açıldı
    SteelSeries QCK Heavy Large
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıkı takip

• ciddi takip
  • ürün duruyor mu?
  • evet hocam duruyor..
  • Koltuğu tek satmayı düşünüyor musunuz?
  • fiyat çok iyi. Bütçem olsaydı alırdım
  • İstanbulda olsa almistim ben de.anakarada olmasi iyi olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematiche

İstanbulda olsa almistim ben de.anakarada olmasi iyi olmadi

saglık olsun hocam, nasip...
  • Hocam eski direksiyonu ve tuşlarını tabikide monte etme şansınız var mı?
  • malesef hocam, eskileri attım...
  • parça satış olursa direksiyona talip olurum :)
  • ürünün resimleri görünmüyor eklermisiniz almayı düşünüyorum.
  • resim malesef ekleyemiyorum hocam..zaten il dısındaysanız kargo ile almanız pahalı olacaktır..zira ayrı satmayı düşünmüyorum ve koltuk kargoda pahalı tutacaktır..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.