Şimdi Ara

Analiz : Aralık ayında mobil veri kullanımının yüzde 43'ü Android cihazlarına ait

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Analiz : Aralık ayında mobil veri kullanımının yüzde 43'ü Android cihazlarına ait





    Bir milyar rakamını geçtiği tahmin edilen Android işletim sistemli cihazların global mobil veri trafiğine olan etkisi de aynı oranda büyümeye başladı. 




    Statcounter tarafından verilen son bilgilere göre Android, Windows Phone ve BlackBerry kullanıcıları Aralık 2012 dönemine göre mobil veri kullanımında büyük artışlar yaşıyor. iOS da ise düşüş var.




    Android kullanıcılarının Aralık 2012 tarihinde mobil veri trafiğindeki oranları yüzde 33.19 şeklindeydi. Aralık 2013 tarihinde ise bu rakam yüzde 43'e yükselmiş durumda. En fazla artış da Android kullanıcılarında yaşanmış.




    Windows Phone kullanıcıları aynı dönemde yüzde 0.91'den yüzde 2.08'e yükselmiş. Lumia 520 satışları ile oldukça büyüyen ekosistem, bu büyümeyi veri trafiğine de yansıtıyor.BlackBerry kullanıcılarında da yüzde 3.53'ten yüzde 3.63'e yükseliş sözkonusu. 




    Emektar Symbian halen varlığını devam ettirirken, yüzde 4.95 oranında veri trafiği üretiyor. S40 serisi telefonlar ise gelişmekte olan ülkelerin gücünü de arkasına alarak yüzde 13.02 seviyesine çıkmayı başarmış. 




    iOS kullanıcıları veri trafiği konusunda biraz gerileme ile yüzde 23.26 seviyesinden yüzde 21.82 seviyesine kadar inmiş durumda.  

     

     



    Kaynak:http://www.phonearena.com/news/Android-users-were-responsible-for-more-than-40-of-global-mobile-data-usage-in-December_id50847







  • IOS 7'den hoşlanmayan kullanıcıların etkisi olabılır. Geliştiricilere yaptıkları 64-bit dayatması da ayrı bir konu tabii.

  • Android kullanan çok cihaz var yanlız, Lumia ve iOS için çok da adaletli olmamış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • symbian'a bak be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.