Şimdi Ara

Grudge 2 (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
13.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Grudge 2 (2006)

Directed by
    Takashi Shimizu

Writing credits
    Takashi Shimizu (characters)
    Stephen Susco (screenplay)

cast:

Sarah Michelle Gellar .... Karen

Edison Chen .... Eason

Amber Tamblyn .... Aubrey

Arielle Kebbel .... Allison

Jennifer Beals .... Trish

Grudge 2 (2006)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ilk filmide baya bir etkiliydi,çocukların filmde bu kadar korkutucu olacağını hiç sanmazdım
  • Beyaz surat, siyah gözler ve saçlar...

Aman tanrım...
  • bence ilk başta korku filmlerinde bu çocuklar filme iyi hava veriyordular.çoğu filmde bu kullanıldığı için artık bi özelliği kalmadı.baygınlık vermeye başladı bu.garezin devam filminin pek başarılı olacağını sanmıyorum.zaten ilk filmde pek tutulmadı.
  • Yaw bu çoçuk korkunç bir film 4 de de oynamadımı şimdi ben bu filme gitsem gülmeden filmi izliyemem
  • işte korkunç bir filmde bu filmlere konu olan çocuklarla dalga geçiyolar.3 tede halkadaki kızla dalga geçmişlerdi.
    quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Yaw bu çoçuk korkunç bir film 4 de de oynamadımı şimdi ben bu filme gitsem gülmeden filmi izliyemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno06

bence ilk başta korku filmlerinde bu çocuklar filme iyi hava veriyordular.çoğu filmde bu kullanıldığı için artık bi özelliği kalmadı.baygınlık vermeye başladı bu.garezin devam filminin pek başarılı olacağını sanmıyorum.zaten ilk filmde pek tutulmadı.
    yaaaa çok çok çok katılıyorum her filmde bi dada pfff artık baya normal gelmeye başladı...hatta sıkıcı oldu bu çokkk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005-2006 bmw x5 . 3.0 d hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk film beklediğim kadar iyi çıkmamıştı hatta hiç iyi değildi ikincisine gerek yoktu bence...
  • 13 EKİM 2006 DA GÖSTERİME GİRECEK(ABD)

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemgtr -- 10 Ağustos 2006; 3:17:32 >
  • Ben 1. filmin japon versiyonunu izlemiştim..Gerçekten cok kötü filmdi.En azından holiwood versiyonunda sarah(buffy) vardıda biraz zevk alabildim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemgtr

13 EKİM 2006 DA GÖSTERİME GİRECEK(ABD)

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
  • Ya ben bu filmi 1.cisi beni hiç sarmadı 2.cisinide izlemek istemem
  • Klasik bir devam filmi olarak ilkinin bile gölgesinde mi kalacak görelim bakalım...
  • Fragmanı bile ürkütücü.Güzel olacağa benziyor.
  • İlkini hiç beğenmedim ben ama ikincisine bir şans tanıyacağım. Korku filmlerini seviyorum çünkü
  • Scary Movie 4 ( Korkunç bir film 4 ) u ızledım ya daha korkmakl artık
  • ilki berbattı bide 2 simi çıkıyor filmde o çocuktan başka bi şey yok , 2 de ne yapccaklar bilmşiyorum hiç şans tanımıyorum
  • Aman Tanrım hani nerde ne zaman ..Garez hayatımın filmlerinden biri

benden size tavsiye eğer Scary Movie çıktıysa mutlaka ondan bir iki sene önceki filmleri Scary Movie den önce izleyinki korku filmini gülerek geçirmek zorunda kalmayasınız benim gibi

• Fragmanı varsa koysana...
  • birinciside çok kötü değildi belki bu gğzeldir ama fragmanı izlemek lazım tabiikide
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.