Şimdi Ara

LG, CES 2014'e üç farklı yapıda Windows 8 PC modeli ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • LG, CES 2014'e üç farklı yapıda Windows 8 PC modeli ile gelecek





    Akıllı ev otomasyon sistemleri ile ilgili son yeniliklerini CES 2014 fuarında tanıtmasını beklediğimiz LG, bunun yanında Windows 8 tabanlı üç farklı PC modelini de ziyaretçilere sergileyecek. 




    LG'nin tanıtacağı ürün grubu kayar klavyeli tablet, ultra ince dizüstü ve hepsi-bir-arada PC modellerinden oluşuyor. Tüm modellerde Haswell tabanlı Intel Core işlemciler ve Windows 8.1 işletim sistemi kullanılıyor. 




    Kayar klavyeli tablet modeli Tab-Book 2 adını taşıyor ve 11.6 inçlik Full HD IPS ekrana sahip. Alt kısmında kayar yapıda tam boy QWERTY klavye bulunduran modelin bir versiyonu 16.7mm kalınlık ve 1.05kg ağırlık barındırırken, diğer versiyonu ise 13.7mm kalınlık ve 930gr ağırlığa sahip. 




    Ultra PC adındaki dizüstü modeli ise 13.6mm kalınlık barındırıyor ve 980gr. 13.3 inçlik Full HD çözünürlüğündeki IPS ekran 4.4mm kalınlığında çerçeve içerisine oturtulmuş. Okuyucu modu sayesinde kullanıcılar ekranı bir kitap sayfası parlaklığına ayarlayabiliyor. Üründe 128GB ve 256GB SSD seçenekleri sunuluyor.




    Hepsi-bir-arada PC ise 27 inçlik Full HD IPS ekrana sahip ve grup içerisinde NVIDIA GeForce GT 740M grafik kartı ile ön plana çıkıyor. Modelin televizyon olarak kullanma seçeneği de mevcut. Bu nedenle bir uzaktan kumanda da kutuya dahil edilmiş. Resim içerisine resim özelliği ile örneğin tarayıcı ile gezinti yaparken, televizyon izlemeniz de mümkün. Modellerin detayları ve fiyatlandırması gelecek hafta başlayacak CES 2014 fuarında belli olacak.  

     

     LG, CES 2014'e üç farklı yapıda Windows 8 PC modeli ile gelecek



    Kaynak:http://lgnewsroom.com/newsroom/contents/64076







  • LG Windows Phone trenini kaçırmadan yakalamalı, ya şimdi girdi ya hiç girmedi, sonradan girdikten sonra yine samsung'a yenildiği gibi Nokia'ya yenilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alttaki ultrabook'un erkan çerçevesi bir harika dostum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurboCore

    LG Windows Phone trenini kaçırmadan yakalamalı, ya şimdi girdi ya hiç girmedi, sonradan girdikten sonra yine samsung'a yenildiği gibi Nokia'ya yenilir

    lan olm wp ne alaka de get be
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurboCore

    LG Windows Phone trenini kaçırmadan yakalamalı, ya şimdi girdi ya hiç girmedi, sonradan girdikten sonra yine samsung'a yenildiği gibi Nokia'ya yenilir

    sony bile girdikten sonra lg girse bile geç kalmış olacak zaten geçmiş olsun
    zaten platforma birşeyler katabilecek bir marka değil ekran konusunda bir sony değil :)
  • şu tabletin baytrail seçeneği olması lazım bu kadar ince tabletede core işlemci ile 8-10 saat dayanacak batarya koyamazlar herhalde
  • lg nin pclerini tekrar ülkemizde görmek istiyoruz, bende x130 var kaç yıl oldu hala canavar gibi sorunsuz çalışıyor büyük ekranlı pcye ihtiyacım olmasa daha uzun süre kullanırdım.

  • lg ces 2014'te fırtınalar estirecek :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.