Şimdi Ara

Cep telefonunda taksit kalktı! SADECE NAKİT! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
2
Favori
19.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jacques

    Kredi kartım zaten yok banka kartı kullanıyorum. Beni etkilemedi ama bence bu etik bir uygulama değil. İsteyen istediği şekilde alır kardeşim. Taksidi kaldırmak ne demek? Birisi de demiş, bebelerin elinde telefonlar vardı iyi olmuş. Sanane kıskanç herif? Sen çocukluğunda onlara sahip olamadın diye hep bi kuyruk acısı, hep bi ezme isteği.

    Size kesinlikle katılıyorum 7 den 70 e teknolojiyi en iyi şekilde kullanmak herkesin hakkı geçen gün 10 taksitle 5s aldım 14 yaşındayım yarası olan gocunuyor işte çocukluğunda S4 ler İphone lar yoktu ya
  • Merhaba arkadaşlar, Teb bankasının kredi kartını kullananlar biliyordur. Peşin alışverişlerinizi belli bir işlem ücreti karşılığında taksitlendirebiliyorsunuz. Ben gittigidiyordan bir cep telefonu alsam peşin fiyatına bunu da bankaya işlem ücretini ödeyerek taksitlendirebilir miyim acaba?

    Müşteri hizmetlerini aradım fakat çıkan bayan bilgim yok sizi yanıltıcı bilgi de verip madur etmek istemem dedi. Eğer ki ekstrenizde elektronik mağazası yazıyorsa taksit olmayabilir, siz gittigidiyora sorun olup olmadığını diye saçma bir cevap verdi.

    Sizce olur mu?
  • arkadaşlar hb gg da da taksit olmuyor nasıl alacağız ya telefon?
  • Arkadaşlarwww.indirimkartimda.com da taksitli nakit avans ile cep telefonu alabilirsiniz. Faiz de alınmıyor.
  • Bu taksit olayı telefon satıyorum ayağına kart işi yapanlar yüzünden oldu adamlar günde kaç yüzbin tl lik takla artırıyor kartlara telefon sattım diye bildiğin faiz işi buna engel diye getirildi ama olan hepimize oldu gidip alamıyoruz bu sefer mağdurum da mağdurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama saçma veya değil var ve ne yapacağımıza bakalım referansı yüksek üyelerle anlaşıp bilgisayar satıyor gibi göstererek taksitle telefonu alabilirsiniz mesela.Diğer çözüm önerilerini de bu başlık altında toplayalım
  • Kılıf alana telefon hediye burada.Kılıfın parası telefonun fiyatı.Taksit var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ereyon ve Hızlıal da başladı çek vermeye ama 1 hafta sonra tamamen bu olay bitecek diye duyum aldım ona göre elinizi çabuk tutun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rudolfo3639

    Ereyon ve Hızlıal da başladı çek vermeye ama 1 hafta sonra tamamen bu olay bitecek diye duyum aldım ona göre elinizi çabuk tutun.

    bitiremezler, tek yol çek değil ki. televizyon alır geri iade eder yerine telefon istersin olur biter. demokrasinin etrafından dolananlara karşı çareler tükenmez.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.