Şimdi Ara

CryEngine Mod Yapımcıları Deus Ex'e El Attı(Video)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Piyasaya çıkan çok sayıda oyun farklı oyun motorlarıyla nasıl görünürdü acaba diye merak ederiz. Özellikle güçlü bir oyun motoru olan CryEngine ile sık sık denemeler yapılıyor. Yine bir CryEngine mod yapımcısı Deus Ex Human Revolution'a el atmış.

Oyunun bir konsept çalışmasından yola çıkan mod yapımcısı Crysis 2 Mod SDK'sını kullanarak aşağıdaki çalışmayı ortaya çıkarmış. Görseller gerçekten de üst düzey diyebiliriz. 

• çok güzel olmuş çok da iyi olmuş
  • Deus Ex e dair bir şey gördüğümü söyleyemem, Deus Ex diye yazmasaydı anlamazdım sannırım.
  • Güzel çalışma fakat Deus Ex Human Revolution konsepti ağırlıklı sarı tondadır,burda kırmızı tona geçilmiş.Crysis 2 içinde bulunan AI karakterler kullanılmış,animasyon hareketlerinde sert davranışlar bazı karelerde görünsede,model tasarımı çok iyi olmuş.

yazan : kımyasal
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrospiritus

Deus Ex e dair bir şey gördüğümü söyleyemem, Deus Ex diye yazmasaydı anlamazdım sannırım.

Al bendende o kadar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrospiritus

Deus Ex e dair bir şey gördüğümü söyleyemem, Deus Ex diye yazmasaydı anlamazdım sannırım.

Oyunu oynayan adam daha ilk sahnede oda tasarımı ve kaplamalardan tanır.
  • Yanlışım varsa düzeltin. Bu oda ana oyundan daha çok DLC de geçen mekanlardan birisi değil mi.? Hatta oyunun başlarında ilk 45 dk içerisinde görmek mümkün. Ama sondaki uzay sahnesi nereye gönderme anlamadım. Ya yapan arkadaşın kafası karışıktı ya da birden fazla yere gönderme yapmaya çalışmış....

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.