Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belgiryon -- 5 Ocak 2014; 18:47:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fotoğraflardaki cihaz 15'' ilanda 13'' demişsin.
    ayrıca yine fotoğraflardaki cihaz retina ekranlı değil.
    sahibinden.com'daki cihaz özellikleri ise retina olması mümkün değil, zira 2 yıl önce retina ekranlı yoktu. ekran kartının 2gb olması da mümkün değil.

sonuç olarak yalan yanlış bir ilan, düşünen arkadaşlar dikkat etsin.
  • yorumu direk mesaj olarakda atabilirdin arkadaşım insanları neden böyle bozmaya meraklısınız anlamıyorum bu yorumu atmak için beklmiş gibisiniz bilmiyorduk öğrendik düzelttim

ayrıca türk klavyesi f dir q ing klavyedir bunuda öğren hadi bidaha yorum atmazsan sevinirim

• Adam düzeltme yapmış, neden bu kadar sinirlendiniz acaba? Alan kişi ürünü aldıktan sonra öğrense daha mı iyi olacaktı? Avatarınızın hakkını veriyorsunuz.
  • safkan winsows 7 kurulu değil galiba app işletim sistemi üzerine win7 kuruludur ?
  • app işletim sistemi olabilir ama win7 yüklü işte oyun oynamak amacı ile orda yazmışım demi alacak kişi isterse mac yüklenir diye sıkıntı kalmadı herhalde

sinirlenirim tabi böyle hataları pm olarakda bildirebilir millet bu ikinci ele pusu kurmuş milletin hatası olsada rezil etsek ürünü satılmasa bune ya işiniz gücünüz yokmu

• hataymış, sallama şimdi. öyle hata olmaz, satılan cihazın retina olup olmaması hata değil, yutturmadır.
    işim gücüm yok. senin gibileri ifşa ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fimeral
    hataymış, sallama şimdi. öyle hata olmaz, satılan cihazın retina olup olmaması hata değil, yutturmadır.
    işim gücüm yok. senin gibileri ifşa ediyorum.

Hocam oldu mu şimdi, bütün sırrı açığa çıkardın
  • güncell satışa devam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.