Classıc 50 Serisinin devamı işte valla en son 5140 mıydı neydı guzeldı bırsuru ozellıgı yok ses ölçer yok kalori ölçer yok pusula falan . bundada vardır oyle şeyler Ayrıca.. :
Yeni Ne Var
Gerçek bir aktif ve mobil yaşam stili için Nokia 5500 Sport ile atletik yönünüzü öne çıkartın. İletişiminizin akıcı kalmasını ve hareketinizin aynı anda devam etmesini sağlayarak performansınızı maksimuma çıkartın. Metinden konuşmaya özelliği ile gelenekselden kurtulun: alınan metin mesajlarının telefon tarafından sesli olarak okunmasını dinleyin. Telefon, müzik veya spor işlevlerine rahat bir şekilde ulaşmak için tek basmalık değiştirme tuşuyla farklı telefon modları arasında kolayca geçiş yapın.
Tüm koşullara uygun bir şekilde yapılmış olan dayanıklı Nokia 5500 Sport, darbelere, suya ve toza karşı dirençlidir. Tümleşik dijital müzik çalar sayesinde FM radyoyu veya MP3�leri dinleyerek enerji dolu kalabilirsiniz. 4x dijital yakınlaştırmalı (zoom) 2 megapiksel kamera ile resim çekin - Nokia 5500 Sport ile istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde oynamaya hazır olursunuz.
İşlevlerin tümü, aktif bir kullanıcı düşünülerek tasarlanmıştır ve istediğinizi yapmanıza izin verir. Sonuç olarak her şey sporcu bir yaşam stiline uygun motivasyon ve eğlence içindir.
5140i kullanıcısıyım 1 sene önce araştırmaya başlamış ve 3 ay önce almıştım hala kullanıyorum zor koşullarda ve tam bana göre iş gören telefon yeni güzel resim çeken tel arıyordum şöle ilerisi için bakayım dedim şimdiden
5500 sporta genel olarak baktığımda istediğim özellikleri sunuyor
2.0 mp lik kamerası Dokunarak komut verme özelliği (telefonun ekrana bir kere tık tık vurduğunuzda şarkı pause oluyor yanına bir kere vurduğunuzda bir dahaki şarkıya geçiyor)
5500 piyasaya cıktı dıye bılıyorum bıraz once nokia nın kendı sitesine baktım hala cıkmamıs piyasaya ekran güzel kamerası güzel multimedya özellikleri güzel hafızası yukseltılebılır java MIDP olmasını bılemem synbianla karşılaştırmadım
telefon gayet guzel biseye benziyor tercih senin tabiki diğer telefonlara bakaraktan almanı tavsiye ederim