Şimdi Ara

Nokia 5500 Sport

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
6.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağustosta çıkıcak diye duymuştum. Çıksa da fiyatı belli olsa ve ona göre karar versem diye bekleyip duruyorum. Bilgisi olan var mı bu konuda?

Nokia 5500 Sport

• görünüşünü beğenmedim :(
  • Ben özelliklerine göre boyutunun ufak olmasını sevdim.
  • bune yaww oyuncak gibi telefon
  • O ekran etrafından dönen çizginin kasaya uygun olan gri renk çizgili kapaklısı da var.
    ( Cümleyi iyi kuramadım ama olsun. )
  • Bence tasarım pek hoş olmamış. Ekran boyutuna bakılırsa symbian da olamz bu telefonda. E doğal oalrak da fiyatı da pek yüksek olmaz heralde.

Darbe ve suya karşı dayanıklı mı olcakmış bu telefon bi bilgisi olan varmı?
  • symbian var.su ve toza karşı dayanıklı
  • Classıc 50 Serisinin devamı işte valla en son 5140 mıydı neydı guzeldı bırsuru ozellıgı yok ses ölçer yok kalori ölçer yok pusula falan . bundada vardır oyle şeyler Ayrıca.. :

Nokia 5500 Sport

Yeni Ne Var

Gerçek bir aktif ve mobil yaşam stili için Nokia 5500 Sport ile atletik yönünüzü öne çıkartın. İletişiminizin akıcı kalmasını ve hareketinizin aynı anda devam etmesini sağlayarak performansınızı maksimuma çıkartın. Metinden konuşmaya özelliği ile gelenekselden kurtulun: alınan metin mesajlarının telefon tarafından sesli olarak okunmasını dinleyin. Telefon, müzik veya spor işlevlerine rahat bir şekilde ulaşmak için tek basmalık değiştirme tuşuyla farklı telefon modları arasında kolayca geçiş yapın.

Tüm koşullara uygun bir şekilde yapılmış olan dayanıklı Nokia 5500 Sport, darbelere, suya ve toza karşı dirençlidir. Tümleşik dijital müzik çalar sayesinde FM radyoyu veya MP3�leri dinleyerek enerji dolu kalabilirsiniz. 4x dijital yakınlaştırmalı (zoom) 2 megapiksel kamera ile resim çekin - Nokia 5500 Sport ile istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde oynamaya hazır olursunuz.

İşlevlerin tümü, aktif bir kullanıcı düşünülerek tasarlanmıştır ve istediğinizi yapmanıza izin verir. Sonuç olarak her şey sporcu bir yaşam stiline uygun motivasyon ve eğlence içindir.

Link :http://www.nokia.com.tr/id91795.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 9 Ağustos 2006; 2:57:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN

symbian var.su ve toza karşı dayanıklı

Ooo symbian varsa iyiymiş o zaman Suya dayanıklıysa su altında bile fotoğraf çekebilirsin
  • galiba symbian 9,1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doobly

Ekran boyutuna bakılırsa symbian da olamz bu telefonda.

Symbian var ama ekran büyük olsa telefon da pabuç kadar oluyor, telefon küçülünce de ekran da küçülüyor. Bu soruna çözüm bulunamadı hala.

Ama symbianlı telefon için oldukça uygun bir boyut taşıyor bu cihaz.
  • 6233 çıkmış ama 5500 dan haber yok.
  • 5140i kullanıcısıyım 1 sene önce araştırmaya başlamış ve 3 ay önce almıştım hala kullanıyorum zor koşullarda ve tam bana göre iş gören telefon yeni güzel resim çeken tel arıyordum şöle ilerisi için bakayım dedim şimdiden

5500 sporta genel olarak baktığımda istediğim özellikleri sunuyor

2.0 mp lik kamerası
    Dokunarak komut verme özelliği (telefonun ekrana bir kere tık tık vurduğunuzda şarkı pause oluyor yanına bir kere vurduğunuzda bir dahaki şarkıya geçiyor)

http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/5500/video/5500-4.wmv

birsürü ek özellik ve değişik Tuş takımı ışıklandırması var

el feneri özelliğini yine sunmuşlar

ve zor şartlara dayanıklı bende bekliyorum bir an önce çıksın sonra ucuzalsın ve bir tane alalım şeklinde

• 5500 piyasaya cıktı dıye bılıyorum bıraz once nokia nın kendı sitesine baktım hala cıkmamıs piyasaya
    ekran güzel
    kamerası güzel
    multimedya özellikleri güzel
    hafızası yukseltılebılır
    java MIDP olmasını bılemem synbianla karşılaştırmadım

telefon gayet guzel biseye benziyor tercih senin tabiki diğer telefonlara bakaraktan almanı tavsiye ederim
  • gelen smsleri size sesli okuyomuş ben öyle duymuştum eğer doğruysa çok ilginç olur
  • tam ailenin yanında sms geliyor okuyacagın zaman sesli okumaya başlıyor "aşkım nasılsın ne yapıyorsun" falan demeye başlıyormuş telefon. komedi olur. öyle bişey varsa bende alıyım o telefonu
  • http://www.mobile-review.com/review/nokia-5500-en.shtml

telefonun çok ilginç özellikleri var burada okudum dediğim text to voice olayı var sms geldiğinde 30 sn içinde telefonun herhangi biyerine 2 kere tıklattığınızda size msgı okuyomuş , bu tap olayı yani tıklatma olayı müzik çalarken şarkı değiştirme durdurma gibi özellikleri de içeriyor güzel olmuş ilginç
  • Bu telefona parmakla tıklama olayını bilmiyordum. İlginç bir özellikmiş.
  • Vay be Tek kelime ile mü-kem-mel bir tel.miş.Dogrusu bana çekici geli fiyaıda yüksektir. yani 800-850 YTL civarında vardır demi.....
  • ARKADAŞLAR motorolaydı herhalde sürgülü bi lelefon çıkardı kamerası arkadan öne doğru çıkıyor nokia formunda resmini bi defa gördüm markası neydi onun......
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.