Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Nokia 5500 Sport

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Nokia 5500 Sport Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
HakikiVisco

8 Ağustos 2006; 18:59:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ağustosta çıkıcak diye duymuştum. Çıksa da fiyatı belli olsa ve ona göre karar versem diye bekleyip duruyorum. Bilgisi olan var mı bu konuda?

Ekteki dosya (1)

Yukarıda yazılı olanlar tamamen hayal ürünü olup, gerçek kişi ya da olaylarla hiç bir ilgisi yoktur.

*

devilucifer85

8 Ağustos 2006; 19:34:24 

görünüşünü beğenmedim :(

FSB BLUESTORM V2 500W PSU . tt BIG TYPHOON . tt NORTHBRIDGE COOLER . tt 12'' FAN . tt BLUE NEON . AMD 3700 (939) . Asus A8N-E NF4 . 1Gb KINGSTON . 256MB SAPPHIRE x1800xl . ASUS DVD-RW 160P2 . PHILIPS CD-WRITER . 500GB SAMSUNG SATA 7200 . FEEL HURRICANE 25 CM FAN . 19 SAMSUNG 997 MB CRT. Creative Inspire 5200 5+1 . MICROSOFT COMFORT CURVE 2000 . LOGITECH MEDIA PLAY . POWERCOM 1000A UPS 6630
HakikiVisco

8 Ağustos 2006; 21:49:38 

Ben özelliklerine göre boyutunun ufak olmasını sevdim.

Yukarıda yazılı olanlar tamamen hayal ürünü olup, gerçek kişi ya da olaylarla hiç bir ilgisi yoktur.

*

[ReNoVaTiO]

Sisteme Gözat

8 Ağustos 2006; 21:51:52 

bune yaww oyuncak gibi telefon

HakikiVisco

9 Ağustos 2006; 0:51:21 

O ekran etrafından dönen çizginin kasaya uygun olan gri renk çizgili kapaklısı da var.
( Cümleyi iyi kuramadım ama olsun. )

*

Doobly

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Ağustos 2006; 0:59:52 

Bence tasarım pek hoş olmamış. Ekran boyutuna bakılırsa symbian da olamz bu telefonda. E doğal oalrak da fiyatı da pek yüksek olmaz heralde.

Darbe ve suya karşı dayanıklı mı olcakmış bu telefon bi bilgisi olan varmı?

´¯`.¸¸.´¯`.¸(((©)))¸.´¯`.¸¸.´¯`
Sistemi Görmek İçin Tıklayınız
WhiTeRaVeN

9 Ağustos 2006; 2:37:20 

symbian var.su ve toza karşı dayanıklı

DELL INSPIRON 6400 CS11 Intel Core2 Duo 1.83 667 Mhz FSB 2 Mb Kingston 2048 Mb DDR-2 667 Mhz 120 Gb Sata 256 MB ATI M-Radeon X1400 15,4'' Truelife WXGA 8 XDVD-RW (+/-) 10/100 Ethernet Entegre 56K modem Wireless802,11b/g,/Bluetooth
Canon PowerShot A700

......................................NOKIA 3 2 5 0........................................
Ozdamar

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Ağustos 2006; 2:56:11 

Classıc 50 Serisinin devamı işte valla en son 5140 mıydı neydı guzeldı bırsuru ozellıgı yok ses ölçer yok kalori ölçer yok pusula falan . bundada vardır oyle şeyler Ayrıca.. :

Yeni Ne Var

Gerçek bir aktif ve mobil yaşam stili için Nokia 5500 Sport ile atletik yönünüzü öne çıkartın. İletişiminizin akıcı kalmasını ve hareketinizin aynı anda devam etmesini sağlayarak performansınızı maksimuma çıkartın. Metinden konuşmaya özelliği ile gelenekselden kurtulun: alınan metin mesajlarının telefon tarafından sesli olarak okunmasını dinleyin. Telefon, müzik veya spor işlevlerine rahat bir şekilde ulaşmak için tek basmalık değiştirme tuşuyla farklı telefon modları arasında kolayca geçiş yapın.

Tüm koşullara uygun bir şekilde yapılmış olan dayanıklı Nokia 5500 Sport, darbelere, suya ve toza karşı dirençlidir. Tümleşik dijital müzik çalar sayesinde FM radyoyu veya MP3�leri dinleyerek enerji dolu kalabilirsiniz. 4x dijital yakınlaştırmalı (zoom) 2 megapiksel kamera ile resim çekin - Nokia 5500 Sport ile istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde oynamaya hazır olursunuz.

İşlevlerin tümü, aktif bir kullanıcı düşünülerek tasarlanmıştır ve istediğinizi yapmanıza izin verir. Sonuç olarak her şey sporcu bir yaşam stiline uygun motivasyon ve eğlence içindir.

Link : http://www.nokia.com.tr/id91795.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozdamar -- 9 Ağustos 2006; 2:57:37 >

Bayerische Motoren Werke AG E46ti M54 256S5
Doobly

Sisteme Gözat

9 Ağustos 2006; 10:51:45 

quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN

symbian var.su ve toza karşı dayanıklı

Ooo symbian varsa iyiymiş o zaman Suya dayanıklıysa su altında bile fotoğraf çekebilirsin

´¯`.¸¸.´¯`.¸(((©)))¸.´¯`.¸¸.´¯`
Sistemi Görmek İçin Tıklayınız
izmirli mert

Sisteme Gözat

9 Ağustos 2006; 11:41:42 

galiba symbian 9,1

HakikiVisco

10 Ağustos 2006; 10:09:54 

quote:

Orjinalden alıntı: Doobly

Ekran boyutuna bakılırsa symbian da olamz bu telefonda.

Symbian var ama ekran büyük olsa telefon da pabuç kadar oluyor, telefon küçülünce de ekran da küçülüyor. Bu soruna çözüm bulunamadı hala.

Ama symbianlı telefon için oldukça uygun bir boyut taşıyor bu cihaz.

*

HakikiVisco

12 Ağustos 2006; 0:17:40 

6233 çıkmış ama 5500 dan haber yok.

*

infinite

12 Ağustos 2006; 0:24:25 

5140i kullanıcısıyım 1 sene önce araştırmaya başlamış ve 3 ay önce almıştım hala kullanıyorum zor koşullarda ve tam bana göre iş gören telefon yeni güzel resim çeken tel arıyordum şöle ilerisi için bakayım dedim şimdiden

5500 sporta genel olarak baktığımda istediğim özellikleri sunuyor

2.0 mp lik kamerası
Dokunarak komut verme özelliği (telefonun ekrana bir kere tık tık vurduğunuzda şarkı pause oluyor yanına bir kere vurduğunuzda bir dahaki şarkıya geçiyor)

http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/5500/video/5500-4.wmv

birsürü ek özellik ve değişik Tuş takımı ışıklandırması var

el feneri özelliğini yine sunmuşlar

ve zor şartlara dayanıklı bende bekliyorum bir an önce çıksın sonra ucuzalsın ve bir tane alalım şeklinde

Toyota Corolla T-sport
Mazda 3
Motosikletsiz İstanbul Trafiği Düşünülemez
Top Gear Fan Since 1999
deja_vu06
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Ağustos 2006; 0:36:28 

5500 piyasaya cıktı dıye bılıyorum bıraz once nokia nın kendı sitesine baktım hala cıkmamıs piyasaya
ekran güzel
kamerası güzel
multimedya özellikleri güzel
hafızası yukseltılebılır
java MIDP olmasını bılemem synbianla karşılaştırmadım

telefon gayet guzel biseye benziyor tercih senin tabiki diğer telefonlara bakaraktan almanı tavsiye ederim
say

12 Ağustos 2006; 0:38:46