Saba daha şık duruyor Voxline'a göre, kart okuyucusu da cabası. Ama DivX performansı nasıl, asıl önemli olan o.
Evet hiç kullanna yokmu tecrübelerini yazsalar
Arkadaşlar 2 gün önce Teknosaya gidip Saba marka Divx playeri aldım...Gerçekten şık bir görünümü var...Usb ve Memory giriş yerlerinin olmasıda artı bir durumdu ...ancak kurulumunu yapıp bir film izlemeye kalkıştığım vakit hoşuma gitmeyen durumlarla karşılaştım...Bence önemli eksiklikler... 1-) Altyazı punto ayarı çok ufak ve sarı renkte...filmin çoğu yerinde altyazıyı görmek çok zor... 2-) Altyazı ve film isimleri aynı değil ise filmleri altyazısız izlemek zorundasınız... 3-) Dvd cd' ye kayıt ettiğim divx filmleri açarken , çoğunda altyazı ve ses problemi çıkardı... ve bunların acaba bir çözümü varmı diye araştırma yaptıgımda, henüz hiç bir güncellemesinin olmadığına rastladım...bildiğiniz gibi Saba' da Profilonun güvencesinde...Voxline marka Divx palyerin güncellemeleri mevcutken Saba'ya ait hiç bir döküman mevcut değil... Ertesi gün gidip hemen bi Voxline aldım...Yukarda belirttiğim 3 problemde benim için çözülmüştü. -Altyazı boyutu güzel, altyazı adı filmle aynı olmasa bile açabiliyorsunuz,Dvd cd' ye kaydettiğim divx filmleri rahatlıkla açabiliyo...daha ne istiyim.. ve profilonun servis sitesinde voxline ile ilgili birçok döküman mevcut..güncellemeler dahil... üstüne üstlük 10ytl kazancım var
Saba da patladı yani?
ben kullanmadımda saba telefunken profilo dan uzak durun derim ben telefunken 5+1 hoparlor aldım kutuda telefunken yazıyordu ama hoparlörün üzerinde telefunken oldugunu belli eden hiçbir şey yok aynı ürünü e teknosa da başka bir marka adı altında gördüm benimkinden neredeyse yarı yarıya ucuz
bir daha asla
BEN BİLDİĞİMİ SÖYLERİM GERÇEKLER TARİHİ YAZAR TARİH İSE ;
SABA bizim arkadaş aldı gayet te memnun tavsiyede ediyo. bende beyendim fena bişey değil.
TEKNOSA da philips 3040 var herkes tavsiye ediyor.şahsen ben kullanmadım fiyatıda 129 ytl
109 ytl yerine buna 20 ytl daha fazla veririm yanılıyor muyum
Ben teknosa dan bir voxline aldım burdaki yazıları takip ederek ve agzımınm suyu aka aka kosarak aldım adeta . Elimdeki filmleri okudu fakat mp3 ve audio cdlerin yarısından fazlasını okumadı. Bunun üstüne alet bozuktur diye teknosaya gidip durumu anlattım başka bir tane deneyerek almak istediğimi soyledim orda 4 tane daha kutusundan çıkartıp denediğimiz halde hiçbir voxline okumadı. Ama ev sinema sistemlerine taktım kyoto marka bir divx player a taktım ve philips divx player hepsi okudu sadece VOXLİNE okumadı birde TOSHIBA okumadı. Bende VOXLİNE i iade ettim. Ama aklım hala burdaki yazılardaydı belki dedim 52x hızda yazıldıgı için okumamış olabilirler diye dusundum. Eve gelip iki adet cd daha yazdım 12x hızda birisini mp3 cd si olarak yazdım diğerini veri diski olarak ve içine programda atarak yazdım. Tekrar teknosaya gittiim. Sonuç aynı Voxline okumuyor diğerleri de okudu sadece içine programda attıgım cd yi okumakta zorluk çekti diger markalar. Sinirden kudurdum . Teknosadaki arkadas SABA var birde abi dedi bide ona bakalım dedi sonuç mukemmel her iki cd de çok guzel okudu. Şimdi bu saba hakkında altyazı araştırması yapıyorum buyuk bir ihtimallede SABA alıcam herkese çok teşekkürler.
sabaya yazılım bulun arkadaşlar....birde usb bellekten filim okuyabiliyomu yoksa güncelleme için felanmı usb girişi....hepsiburadadan sipariş verdim 2 gb bigboy usb bellek gelsin deneyecem