Bildirim
Mavi Ekran Hatasi blue screen 0x0000003B yardim.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cihathalitt
Win8 de 0xdeaddead hatasını aldım. format atıp win7ye geçtim 1 ay sorun yoktu şimdi bu hatayı verdi blue screen 0x0000003B yardımcı olabilecek olan var mı?
support.microsoft.comhttps://support.microsoft.com/en-us/help/4343220/this-hotfix-is-no-longer-available
buraya gir
Windows 7/WindowsServer 2008 R2
şuna tik at
epostanı gir oraya
alttaki kodu gir e postana download linki yollayacak onu indir sonra yükle yükleme bitince restart now a bas bu kadar dostum kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Aralık 2013; 2:14:21 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
Win8 de 0xdeaddead hatasını aldım. format atıp win7ye geçtim 1 ay sorun yoktu şimdi bu hatayı verdi blue screen 0x0000003B yardımcı olabilecek olan var mı?
http://support.microsoft.com/hotfix/KBHotfix.aspx?kbnum=980932&kbln=tr
buraya gir
şuna tik at
epostanı gir oraya
alttaki kodu gir e postana download linki yollayacak onu indir sonra yükle yükleme bitince restart now a bas bu kadar dostum kolay gelsin
bu ne hocam ? benim sorunumla alakası var mı ? Sorunumu çözeceğine emin misiniz ?
Bu arada sitede böyle bir şey var ?
Hotfiks belli bir sorunu çözmek için tasarlanmıştır.
Hotfiks bu belirli sorunu yaşayan sistemlere yükleyiniz.
Yanlış hotfiksi kurmak sisteminize zarar verebilir.
Hotfiksin sisteminiz için doğru olup olmadığından emin değilseniz kurmayın.
Hotfiksler Microsoft Update aracılığı ile müteakip hizmet paketleri içinde yer almaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 29 Aralık 2013; 2:19:46 >
-
quote:
bu ne hocam ? benim sorunumla alakası var mı ? Sorunumu çözeceğine emin misiniz ?
Hotfiksler Microsoft Update aracılığı ile müteakip hizmet paketleri içinde yer almaktadır.
yav nasıl ne
sorununu gidermek için microsoft tarafından verilen fix dosyası birşey olmaz korkma . dua et bu çözsün sorununu yoksa donanımsaldır -
quote:
quote:
yav nasıl ne
sorununu gidermek için microsoft tarafından verilen fix dosyası birşey olmaz korkma . dua et bu çözsün sorununu yoksa donanımsaldır
format atalı hiç update yapmamıştım. az önce windowsu update yaptım şimdi bunu indirdim. yükleyeceğim. bu soruna özel mi microsoft bu şeyi vermiş ? teşekkür ederim. tekrar yaparsa bilgilendiririm.
-
quote:
format atalı hiç update yapmamıştım. az önce windowsu update yaptım şimdi bunu indirdim. yükleyeceğim. bu soruna özel mi microsoft bu şeyi vermiş ? teşekkür ederim. tekrar yaparsa bilgilendiririm.
evet kardeşim ben bir tarafımdan uydurmadım görüyorsun dimi microsoft linki o ?
yükle bakalım ne olacak. -
quote:
quote:
yükle bakalım ne olacak.
çok teşekkür ederim. ilk önce normal windows update bitsin hemen ardından bunu da kuracağım. umarım düzelir. sürekli vermiyor en son 1 ay önce vermişti win7de en son şimdi verdi. -
quote:
quote:
quote:
yükle bakalım ne olacak.
çok teşekkür ederim. ilk önce normal windows update bitsin hemen ardından bunu da kuracağım. umarım düzelir. sürekli vermiyor en son 1 ay önce vermişti win7de en son şimdi verdi.
büyük ihtimal olacaktır
-
Bende de aynı sorun vardı dediğinizi yaptım e postama gönderdiler indirdim
Fakat programı açınca bu güncelleştirme sisteminiz için geçerli değil diyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ktlyy
Fakat programı açınca bu güncelleştirme sisteminiz için geçerli değil diyor ?
bana da bu bir uyarı çıktı.
bugün video izlerken bu mavi ekranı aldım.aynı videoyu yine açtım.yine aynı yerde mavi ekran aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet Bey*
quote:
bugün video izlerken bu mavi ekranı aldım.aynı videoyu yine açtım.yine aynı yerde mavi ekran aldım.
başka zaman varmı -
quote:
quote:
quote:
bugün video izlerken bu mavi ekranı aldım.aynı videoyu yine açtım.yine aynı yerde mavi ekran aldım.
başka zaman varmı
bir de geçen hafta bf4 single player oynarken mavi ekran aldım.onun hata kodu buydu: 0xa0000001
ssd ye 2.5 yıldır secure erase yapmıyorum.advanced system care ile kayıt defterini falan temizliyorum.acaba format atma vaktim mi geldi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 28 Ağustos 2014; 8:55:37 >
-
quote:
bir de geçen hafta bf4 single player oynarken mavi ekran aldım.onun hata kodu buydu: 0xa0000001
ssd ye 2.5 yıldır secure erase yapmıyorum.advanced system care ile kayıt defterini falan temizliyorum.acaba format atma vaktim mi geldi?
2.5 yıl formatsız mı durdu pc.
vay be.
at tabiki. -
quote:
quote:
2.5 yıl formatsız mı durdu pc.
vay be.
at tabiki.
ssd lere ne sıklıkta secure erase yapmak gerekiyor peki?sen ne sıklıkta secure erase yapıyorsun?sana zahmet bi de bu konu hakkında bilgin var mı?
http://forum.donanimhaber.com/m_96514714/f_//tm.htm#96514714
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 28 Ağustos 2014; 16:02:05 >
-
beyler bendeki mavi ekrandan sonra rapor bu ?
Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x0000003b (0x00000000c0000005, 0xfffff96000736d15, 0xfffff88006173120, 0x0000000000000000). Döküm şuraya kaydedildi: C:\Windows\MEMORY.DMP. Rapor Kimliği: 011415-15553-01. -
format atınca düzeliyor diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
quote:
http://support.microsoft.com/hotfix/KBHotfix.aspx?kbnum=980932&kbln=tr
buraya gir
şuna tik at
epostanı gir oraya
indirdim kurmak istedim bu güncelleştirme sisteminiz için uygun değil diye uyarı veriyor
-
Windows 8.1 kur dostum. -
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
Windows 8.1 kur dostum.
yani cidden yaşadığım sorunları anlatsam inanmazsınız... bilgisayar aküye bağlıydı eski model diye ondan bile şüphelendim direkt prize bağladım. ram hatası yok, herşey güncel, bf4 adına forumlarda youtube da ne kadar fix yöntemi varsa hepsi a dan z ye uygulandı... 1 aydır canıma tak etti, az önce 3 defa oyuna girdim 3ünde de ya uyarı vermeden oyundan düştüm ya da az önceki gibi pc kitlendi kaldı öylece...
forumda battlefield bölümü içerisinde de konu açtım "saç yolduran hata" diye yazar konu başlığı orda da sorunlarımı görebilirsiniz.. yani en uç nokta ne gerekiyosa yaptım ama tek denemediğim şey işletim sistemi oldu. yeni format attım ve win 10 rezervasyonu yaptım (sistemim crackli bilmiyorum olur mu olmaz mı haberlerden de kopya sistemlere ne gibi önlem alındığı net yazılmamış)
anakart ram uyum listesinde benim ramlerin ismi cismi kodu yazmıyor, ram hata sorgulama yapğtığımda sıkıntı görünmüyor. artık ramden ve ikinci olarak ekran kartından şüpheleniyorum..
ama bu dediğinizi de uygulayacağım.. daha yeni format attım ve AKN limitini hiçe sayıp oyunu baştan indirdim.. bir de dediğiniz gibi denicem.. artık ne olur bilmiyorum ama yine olmazsa gerçekten bir daha uzunca bi süre bilgisayarın başına oturacağımı sanmıyorum... sinirlerimi bozdu. her gün her akşam bununla uğraşıyorum ya...
bilgi için ayrıca teşekkür ederim yarın bir format daha atacağım kafaya koydum artık...
-
Olmazsa bios update yaparsın.
Benzer içerikler
- geçersiz api istek parametresi nedir
- kingston garanti sorgulama
- telefondan usb ye müzik atıyorum arabada çalmıyor
- pcı basit iletişim denetleyici nedir
- microsoft visual c++ nedir
- secure boot nedir
- silinen dosyaları geri getirme
- telefon neden ısınır
- pc otomatik kapatma
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X