Şimdi Ara

Samsung da PadFone tarzında bir cihaz hazırlıyor olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Samsung da PadFone tarzında bir cihaz hazırlıyor olabilir

     

    Hem akıllı telefon hem de tablet cihazlarını biraraya toplayan Asus'un PadFone konsepti 4 nesildir piyasada yer alıyor. Bir de mini versiyonuna kavuşan PadFone konsepti, tüketici tarafından ilgi görse de yüksek fiyatları nedeniyle başarılı satışlara ulaşabilmiş değil.




    Asus haricinde Çinli TransPhone modeli de aynı konsepti uygun fiyatlarla memleketindeki tüketicilere sunmaya devam ediyor. 




    Ancak ortaya çıkan bazı bilgiler Samsung'un da bu tarzı benimseyebileceğini gösteriyor. Firmanın kısa süre önce akıllı telefon ve tablet kategorisinde tescil ettirdiği Galaxy Hit ismi, benchmark skorlarında ortaya çıkan gizemli cihazlar ve patenti alınan tablet docku Galaxy ailesine bu konsepti ekleyebileceğini ortaya koyuyor. 




    AnTuTu benchmark sitesinde ortaya çıkan iki gizemli cihaz SM-G900S ve SM-G900F model numaralarına sahip. SM-G900F modelinde 1080x1920 piksel çözünürlük yer alırken, SM-G900S modelinde ise 1440x2560 piksel çözünürlük mevcut. Her iki cihaz da Snapdragon 800 yongasetinden gücünü alıyor. Çözünürlüklere bakıldığında SM-G900F modelinin akıllı telefon, SM-G900S modelinin de tablet docku olduğu kanısına varılıyor.




    Samsung'un hem tablet hem de akıllı telefon kategorisinde tescil ettirdiği Galaxy Hit ismi de bu iddiaları destekliyor. Ancak bu konu ile ilgili şimdiye kadar herhangi bir ipucuna rastlanmadığı için Samsung'un ne tür bir cihaz hazırladığı bilinmiyor. Bunun yanında model numaralarının bir cihazın iki farklı versiyonu olacağını belirtenler de mevcut. 

     



    Samsung da PadFone tarzında bir cihaz hazırlıyor olabilir

     

     




    Samsung da PadFone tarzında bir cihaz hazırlıyor olabilir

     

     


     

     





     



    Kaynak:http://www.phonearena.com/news/Is-the-Samsung-Hit-a-Padfone-type-device_id50759







  • Bi dur gözüne seveyim Samsung ya
  • Xperia Z1 mini Japonya'da esmeye başladı.İp5S satışlarını geçmiş durumda.3 yada 6 Ocak'ta global versiyonu tanıtılacak Dh'de hiç haber yapılmıyor.Varsa yoksa Samsung,Htc,Apple bunların renk seçenekleri kılıfları bile haber yapılıyor.Dh ne kadar ekmek o kadar köfte pisikolojisini yenmesi lazım artık.
  • fiyat politikası asus gibi üst düzey telefon(note3)+ipad kadar olursa boşuna üretmesin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 29 Aralık 2013; 0:39:03 >
  • bilmediğim için soruyorum. Phablet ile PadPhone arasındaki fark nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VanpeL[TR]

    bilmediğim için soruyorum. Phablet ile PadPhone arasındaki fark nedir?

    Phtablet büyük ekranlı telefon
    Pad fone ise örneğin 5" lik telefonun var yanında 10" lik tablet ekranı veriyorlar telefonu ekrana takınca telefonun ekranı tablet ekranına geçiyor
  • Telefon ayrı tablet ayrı çalışmalı.Eş zamanlı görüntü aktarımı iyide Padfone da ama tek başına tablet bir anlam ifade etmiyor.Samsung otomasyonda hız kesmemeye kararlı.Hani piyasada milyarla telefon illaki bir gün eskiyecek o zaman bu telefonlarında dönüşümünde bu kadar iyi olabileceklermi onu görelim.
  • ben samsung padfone miniyi bekliyorum
  • Bir kerede kendin bişey yap hep özenti hep özenti...
  • Ekranı RGB değilse yani Pentile olacaksa ve radyo da yoksa KNOX saçmalığını tek düşünebilen Samsung olduğu sürece kendi işlemcisi yerine Google un tercih ettiği işlemcinin üst modelini tercih etmediği sürece Samsung tan ne tablet ne de telefon ne de burda bahsedilen PadFone almam.
  • Bir asus kadar kaliteli olabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: web101

    Xperia Z1 mini Japonya'da esmeye başladı.İp5S satışlarını geçmiş durumda.3 yada 6 Ocak'ta global versiyonu tanıtılacak Dh'de hiç haber yapılmıyor.Varsa yoksa Samsung,Htc,Apple bunların renk seçenekleri kılıfları bile haber yapılıyor.Dh ne kadar ekmek o kadar köfte pisikolojisini yenmesi lazım artık.

    Japonlar yerli ekonomilerini cok onemserler bu zamana kadar apple nasil satmis hayret
  • Bu alanda rekabet olması bu konseptin gelişmesini sağlar. Asus padfone modellerine güncelleme vermeye başlar belki.
  • 11-12" bir padphone yapsın hemen alırım. Tam aradığım şey. Ama öyle 10" falan istemem. Gazetelerin, dergilerin baskı versiyonları için 10" den büyük tabelet daha keyifli olacaktır.

  • Padfone zaten basarisiz ve uyduruk bir konsept. Bence hic girmeye gerek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dogu-E

    Bir kerede kendin bişey yap hep özenti hep özenti...

    Samsung da ilk tablet telefonu cıkaran bildiğim samsung 2 yıl önce ufak bir tablet telefonu vardı yanlıs hatırlamıyorsam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus hırsız vaaaar... :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.