Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
AL21 kullanan varmı?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> AL21 kullanan varmı? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ß.m.Ø
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Ağustos 2006; 12:38:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar 2. telefon olarak çok şık bir cihaza benziyor bu. Ne dersiniz? Fiyatıda çok iyi. Kullanan varmı aramızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoVaRiX -- 8 Ağustos 2006; 12:39:45 >
bluENight

8 Ağustos 2006; 13:02:34 

Arkadaşım ben daha yeni aldım kısaca anlatayım o zaman.

Kesinlikle çok şık bir cihaz onu belirteyim öncelikle. Telefon gelir gelmez 2 metreden kafa aşağı çakıldığı için kasada hafif oynama var ama ilk gelidğinde böyle değildi. Yani kızak yapısı aslında sağlam hafif bir dokunuşla açıp kapatabilirsin.

Ekran rengi ilk başta kötü gibi gözüküyor ama siemensin menüsünden dolayı böyle , güzel bir duvar kağıdı koyuldumu anlıyorsun. Dikkat etmen gereken telde kızılötesi dahi yok onun için wap sitelerine mahkumsun

Zil sesi gayet rahat duyuluyor bunda bi problem yaşamadım önce ahize sesi biraz garip gelmişti bana (3 yıl aynı teli kullanınca ) fakat alıştım sonra ahize sesininde ses yüksekliği ideal.

Tuş takımı çok rahat fakat * 0 # tuşlarına basmak hafif işkence resimde dikkat edersen çıkıntıya çok yakın bu tuşlar.
Tel dosyaları açarken (resim dosyalarını felan) biraz yavaş ama bu kadar rahatsız edici değil neticede 1.5MB hafıza var devamlı kurcalamayacağın için problem olmaz.

Şarj için bişey diyemiyeceğim şu an 3 gün gidiyor şarj ama batarya tam kendine gelmemişde olabilir.

Eğer sormak istediğin başka bişey varsa cevaplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 8 Ağustos 2006; 13:04:14 >

TEK BÜYÜK GALATASARAY
ß.m.Ø
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Ağustos 2006; 13:10:43 

kızak sistemi D600-D500 gibi mi? Yoksa SL55 gibi mi? Dokunduğunda kendi şlak diye atıyor mu yoksa parmağınla sonuna kadar itmekmi gerekiyor..
bluENight

8 Ağustos 2006; 13:13:51 

d500 ü uzun süre önce biraz kullandım ama tam hatırlamıyorum kızak sistemini. Biraz itmek gerekiyor toplam bir saniye kadar bişey. Beni rahatsız etmedi hafif bir dokunuşla açılıyor

TEK BÜYÜK GALATASARAY
ß.m.Ø
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Ağustos 2006; 13:18:18 

Peki son 1-2 şey sorucam. Mesaj hafızası ne kadar? Titreşim olayı iyi mi? Malzemesi sağlam mı? ve ne kadara aldın?
bluENight

8 Ağustos 2006; 13:22:17 

Mesaj hafızası sınırsız diyebilirim çünkü arşiv olayı var ben c55 de yaklaşık 800 mesaj saklıyordum hala hafızada baya bi yer vardı (toplam hafızası 350 kb felandı ) Titreşim iyi cebindeyken mutlaka hissedersin yani. Malzeme kalitesi gayet iyi bana hiç dandiklik hissi vermedi. 250 YTL 11 taksitle aldım öğrenci işi oldu

TEK BÜYÜK GALATASARAY
ß.m.Ø
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Ağustos 2006; 13:23:50 

eyvallah dostum, çok saol.. bu arada güle güle kullan telefonunu..
bluENight

8 Ağustos 2006; 13:28:48 

Sende sağol

TEK BÜYÜK GALATASARAY
serkaN

8 Ağustos 2006; 21:19:07 

quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

Sende sağol

hocam öle bi olanağın warsa makinanın gerçek fotolarını koyabilirmisin? eğer yoksa canın saolsun

Rodrigo Palacio
bluENight

8 Ağustos 2006; 21:45:00 

Hocam imkanım olursa koyarım mutlaka. Ama resimlerinden daha hoş duruyor buna emin olabilirsiniz

TEK BÜYÜK GALATASARAY
serkaN

8 Ağustos 2006; 21:50:52 

quote:

Hocam imkanım olursa koyarım mutlaka. Ama resimlerinden daha hoş duruyor buna emin olabilirsiniz

eywallah hocam şimdiden teşekkürler

Rodrigo Palacio
ß.m.Ø
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Ağustos 2006; 0:25:13 

quote:

Sende sağol

dostum birşey sorucam.. Cihazı hangi operatorle kullanıyorsun? Siemens'in C62 modeli AVEA'da sorun çıkarıyordu da buda sorun çıkarırmı die merak ettim..
bluENight

10 Ağustos 2006; 0:27:32 

Ben turkcell ile kullanıyorum ama yarın arkadaşın avea hattını takar denerim.

Şu ana kadar da memnun olmadığım tek şeyi ahize sesi daha iyi olabilirdi onun haricinde memnunum.

TEK BÜYÜK GALATASARAY
ß.m.Ø
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Ağustos 2006; 10:47:11 

Ahize sesi? Çokmu kötü yaa? Hadi mecidiyeköyde, Reina da falan duyamasamda olur ama en azından evde, okulda vs.'de rahatça konuşabileceğim gibi olsun?
Biohazard

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Ağustos 2006; 0:12:14 

bence çok şık bir cihaz.fiyat olarak iyi

==>B i o h a z a r d<==

bluENight

12 Ağustos 2006; 0:14:11 

quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

Ahize sesi? Çokmu kötü yaa? Hadi mecidiyeköyde, Reina da falan duyamasamda olur ama en azından evde, okulda vs.'de rahatça konuşabileceğim gibi olsun?

yok şimdi nasıl desem düşük değil ahize sesi yüksek ama nasıl desem fazla tiz sanki

TEK BÜYÜK GALATASARAY
ß.m.Ø
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Ağustos 2006; 9:22:16 

Araştırdım, PiL olayı bitik diyor tüm int. forumlar. Hiç kullanmasan bile kend kendine 2 günde bitiyormuş.. Çok dandik bir durum bu!! Dogrumudur bluenight dostum?